- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- БНС/ГВАРДИЯ за промяна на България!
Така си е. И протеста не беше на БНС ако си спомням правилно.
За да им вземеш мястото лиПървоначално написано от Diam0nD
![]()
Това е комунистическо.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Някой да е казал, че протестът е на БНС/ГВАРДИЯ? Ние само казахме, че го подкрепяме и ще го подкрепим.Първоначално написано от Firstwave
А за агенти като Каракачана и хайдука Сидер достатъчно сме казали, не виждам защо трябва сега да им се обръща сериозно внимание.
И много интересно как след като Волен е уж опозоционер, се обяви против протеста? Може би, защото семейната му партия не успя да го яхне?
Добре де, а като говориш Каракачанов и Сидеров чий интереси защитавали, айде кажи ми Боян Станков чий интереси защитава след като води предаване по една от най-червените телевизии ББТ? Щото съм сигурен, че там не допускат случайни хора, извинявай. Просто логиката така ми подсказва. И защо Станков започна да кани в предаването си хора от бившата комунистическата номенклатура като Костадин Чакъров, бивш член на ЦК и Политбюро и дясна ръка на Тодор Живков? Значи като говорите колко "лоши" били Каракачанов и Сидеров, погледнете и вие дали нямате трески за дялане и дали всички действия на лидера ви са правилни и с какви хора общува и се свързва той. Иначе нямам против БНС като Организация, още по-малко срещу повечето ви позиции, но мисля, че и вие прекалено много го удряте на негативната пропаганда- всички са маскари, само ние сме единствените, най-хубавите, най-честните и почтените. А просто и при вас както казах си има доста трески за дялане.
Още преди да идем в ББТ бяхме разработили телевизионния проект "Национална ГВАРДИЯ". В крайна сметка постигнахме договорка с Балкан Българска Телевизия, където сега "Национална ГВАРДИЯ" е най-гледаното предаване, така показват рейтингите. В предаването се канят всякакви хора. Наскоро гостува и Ангел Джамбазки, поканихме и Волен, тъй като искахме да му дадем трибуна, за да опровергае (ако може) обвиненията, които отправяме към него, но Воленчо нещо го е шубе.Първоначално написано от kristo
Обръщаме голямо внимание на псевдо-национализма, защото се занимаваме с тази идея от началото на 90-те и ни е много болно, когато разни измекяри и кариеристи започнат да се правят на патриоти.
Да, аз виждам, че се канят всякакви хора в предаването на Расате, просто не ми харесва това, че много често той обича да критикува ВМРО, Атака и БНРП повече отколкото управляващите в лицето на БСП-ДПС-НДСВ и някакси в това отношение не го разбира определено. Защото със сигурност изброените три патриотични огранизации със всичките си слабости са много по-добра алтернатива от Тройната коалиция. Също така от БНС трябва да осъзнанете, че сами нямате никакъв шанс да влезете в парламента, още по-малко да управлявате. Затова не потърсите ли някакъв вид съюз ли, коалиция ли с други националистически сили, няма да стане работата. С кого- не мога да ти дам съвет, просто определено е така и мисля, че ти сам го осъзнаваш.
А относно Джамбазки- радвам се, че Расате го е поканил в предаването си, можеби това е някакъв пробив в затопляне на отношенията ни, защото омразата и разделението между националистите е най-голямата грешка за мене. Плюс това Джамбазки е за мен бъдещото лице на ВМРО, надявам се дори да стане ръководител на Организацията, защото определено той е доста качествен човек и достоен български патриот. Разбира се, не смятам да го славословя, защото със сигурност и той си има слабости. Надявам се да можете скоро да поканите и човек от Атака в предаването си, дали Волен или някой друг, това е друг въпрос, но да могат да се подобрят отношенията ни, защото ако взаимодействаме поне на ниво редови членове би било много добре.
Тихо американецоПървоначално написано от democratos
никаква промяна няма да има или поне не за добро. всичките се опитват да се докопат до власта служейки си с нагло с патриотичните идеи. те са шайка измамници.
Хора, това не е начинът.
Нищо няма да променим като се делим. Национализмът дели хората - на различни етноси, религии и какви ли не още признаци - по-чесно такива, които не зависят от човека. Той не избира от коя националност да се роди. Ако ще делим хората, нека е според признаци, които зависят от тях самите - трудолюбие, честност, отговорност и т.н. и т.н. Хубаво е да сме родолюбци, но докато това означава да сме горди с това, че сме българи. От моментът, в който започне да означава да мразим тези, дето не са - вече не е хубаво и нещата се израждат.
Нещо не си наясно с принципите на национализма, защото национализма не означава омраза към другите етноси ии нации, а обединение на хората от една нация и издигане на просперитета на страната им. И още много други неща, които обединяват един народ и го правят едно цяло.
Българския национализъм означава да търсим единството, просперитета и издигането на българската нация. Не означава да мразиш другите нации, а да държиш на своето и да не отстъпваш от националните си принципи.
А иначе няма начин да няма никакво деление на етносите и религиите, защото ние българите сме много по-различни от сърбите, гърците, румънците и особено турците. И от всички други народи разбира се. Така че не знам за какво се плашиш от това нещо. Като казвам, че сме различни, не означава да се мразим, а винаги да търсим най-доброто за себе си като нация.
да не съм луд. ахмед доган ми също толкова противен, колкото и националиститеПървоначално написано от tqnko
Националистите са тези, който обичат България... Ако не ти е ясно...
А Ахмед Доган определено не обича България. Е, тогава намери ли разликата между Доган и националистите, че не са "еднакво противни" както говориш...
няма да споря: нито аз ще ти променя мнението за националистите, нито ти моето приятен денПървоначално написано от kristo
![]()
Като не гласуваш познай на кого помагаш.
Пратчет-фенка!!!!Първоначално написано от EskarinaSmith
![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!