.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Така си е. И протеста не беше на БНС ако си спомням правилно.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    бих махнал богатите ... те просто са забравили какво е трудно в живота! Пък и те няма как да са на мнение ,че положението е зле ... на тях нали им е добре . Ако някой не ми вярва да прочете "Приказка за стълбата " !
    За да им вземеш мястото ли
    Това е комунистическо.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Firstwave
    Така си е. И протеста не беше на БНС ако си спомням правилно.
    Някой да е казал, че протестът е на БНС/ГВАРДИЯ? Ние само казахме, че го подкрепяме и ще го подкрепим.

А за агенти като Каракачана и хайдука Сидер достатъчно сме казали, не виждам защо трябва сега да им се обръща сериозно внимание.

И много интересно как след като Волен е уж опозоционер, се обяви против протеста? Може би, защото семейната му партия не успя да го яхне?

Добре де, а като говориш Каракачанов и Сидеров чий интереси защитавали, айде кажи ми Боян Станков чий интереси защитава след като води предаване по една от най-червените телевизии ББТ? Щото съм сигурен, че там не допускат случайни хора, извинявай. Просто логиката така ми подсказва. И защо Станков започна да кани в предаването си хора от бившата комунистическата номенклатура като Костадин Чакъров, бивш член на ЦК и Политбюро и дясна ръка на Тодор Живков? Значи като говорите колко "лоши" били Каракачанов и Сидеров, погледнете и вие дали нямате трески за дялане и дали всички действия на лидера ви са правилни и с какви хора общува и се свързва той. Иначе нямам против БНС като Организация, още по-малко срещу повечето ви позиции, но мисля, че и вие прекалено много го удряте на негативната пропаганда- всички са маскари, само ние сме единствените, най-хубавите, най-честните и почтените. А просто и при вас както казах си има доста трески за дялане.

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Добре де, а като говориш Каракачанов и Сидеров чий интереси защитавали, айде кажи ми Боян Станков чий интереси защитава след като води предаване по една от най-червените телевизии ББТ? Щото съм сигурен, че там не допускат случайни хора, извинявай. Просто логиката така ми подсказва. И защо Станков започна да кани в предаването си хора от бившата комунистическата номенклатура като Костадин Чакъров, бивш член на ЦК и Политбюро и дясна ръка на Тодор Живков? Значи като говорите колко "лоши" били Каракачанов и Сидеров, погледнете и вие дали нямате трески за дялане и дали всички действия на лидера ви са правилни и с какви хора общува и се свързва той. Иначе нямам против БНС като Организация, още по-малко срещу повечето ви позиции, но мисля, че и вие прекалено много го удряте на негативната пропаганда- всички са маскари, само ние сме единствените, най-хубавите, най-честните и почтените. А просто и при вас както казах си има доста трески за дялане.
    Още преди да идем в ББТ бяхме разработили телевизионния проект "Национална ГВАРДИЯ". В крайна сметка постигнахме договорка с Балкан Българска Телевизия, където сега "Национална ГВАРДИЯ" е най-гледаното предаване, така показват рейтингите. В предаването се канят всякакви хора. Наскоро гостува и Ангел Джамбазки, поканихме и Волен, тъй като искахме да му дадем трибуна, за да опровергае (ако може) обвиненията, които отправяме към него, но Воленчо нещо го е шубе.

Обръщаме голямо внимание на псевдо-национализма, защото се занимаваме с тази идея от началото на 90-те и ни е много болно, когато разни измекяри и кариеристи започнат да се правят на патриоти.

Да, аз виждам, че се канят всякакви хора в предаването на Расате, просто не ми харесва това, че много често той обича да критикува ВМРО, Атака и БНРП повече отколкото управляващите в лицето на БСП-ДПС-НДСВ и някакси в това отношение не го разбира определено. Защото със сигурност изброените три патриотични огранизации със всичките си слабости са много по-добра алтернатива от Тройната коалиция. Също така от БНС трябва да осъзнанете, че сами нямате никакъв шанс да влезете в парламента, още по-малко да управлявате. Затова не потърсите ли някакъв вид съюз ли, коалиция ли с други националистически сили, няма да стане работата. С кого- не мога да ти дам съвет, просто определено е така и мисля, че ти сам го осъзнаваш.
    А относно Джамбазки- радвам се, че Расате го е поканил в предаването си, можеби това е някакъв пробив в затопляне на отношенията ни, защото омразата и разделението между националистите е най-голямата грешка за мене. Плюс това Джамбазки е за мен бъдещото лице на ВМРО, надявам се дори да стане ръководител на Организацията, защото определено той е доста качествен човек и достоен български патриот. Разбира се, не смятам да го славословя, защото със сигурност и той си има слабости. Надявам се да можете скоро да поканите и човек от Атака в предаването си, дали Волен или някой друг, това е друг въпрос, но да могат да се подобрят отношенията ни, защото ако взаимодействаме поне на ниво редови членове би било много добре.

Цитирай Първоначално написано от democratos
    Национализмът е идеология на миналото и е морално остаряла, дори вредна.
    Светът се обединява, скоро и ние ще живеем в мултикултурно общество.
    Приемете го.
    Тихо американецо

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    никаква промяна няма да има или поне не за добро. всичките се опитват да се докопат до власта служейки си с нагло с патриотичните идеи. те са шайка измамници.

Хора, това не е начинът.
    Нищо няма да променим като се делим. Национализмът дели хората - на различни етноси, религии и какви ли не още признаци - по-чесно такива, които не зависят от човека. Той не избира от коя националност да се роди. Ако ще делим хората, нека е според признаци, които зависят от тях самите - трудолюбие, честност, отговорност и т.н. и т.н. Хубаво е да сме родолюбци, но докато това означава да сме горди с това, че сме българи. От моментът, в който започне да означава да мразим тези, дето не са - вече не е хубаво и нещата се израждат.

Нещо не си наясно с принципите на национализма, защото национализма не означава омраза към другите етноси ии нации, а обединение на хората от една нация и издигане на просперитета на страната им. И още много други неща, които обединяват един народ и го правят едно цяло.
    Българския национализъм означава да търсим единството, просперитета и издигането на българската нация. Не означава да мразиш другите нации, а да държиш на своето и да не отстъпваш от националните си принципи.
    А иначе няма начин да няма никакво деление на етносите и религиите, защото ние българите сме много по-различни от сърбите, гърците, румънците и особено турците. И от всички други народи разбира се. Така че не знам за какво се плашиш от това нещо. Като казвам, че сме различни, не означава да се мразим, а винаги да търсим най-доброто за себе си като нация.

Град
    Sofia city
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от Uptown_soldier
    никаква промяна няма да има или поне не за добро. всичките се опитват да се докопат до власта служейки си с нагло с патриотичните идеи. те са шайка измамници.

Ти за Ахметчо ли гласуваш ? Защото той е най почтения ?!
    да не съм луд. ахмед доган ми също толкова противен, колкото и националистите

Националистите са тези, който обичат България... Ако не ти е ясно...
    А Ахмед Доган определено не обича България. Е, тогава намери ли разликата между Доган и националистите, че не са "еднакво противни" както говориш...

Град
    Sofia city
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Националистите са тези, който обичат България... Ако не ти е ясно...
    А Ахмед Доган определено не обича България. Е, тогава намери ли разликата между Доган и националистите, че не са "еднакво противни" както говориш...
    няма да споря: нито аз ще ти променя мнението за националистите, нито ти моето приятен ден

Като не гласуваш познай на кого помагаш.

Цитирай Първоначално написано от EskarinaSmith
    Хора, това не е начинът.
    Нищо няма да променим като се делим. Национализмът дели хората - на различни етноси, религии и какви ли не още признаци - по-чесно такива, които не зависят от човека. Той не избира от коя националност да се роди. Ако ще делим хората, нека е според признаци, които зависят от тях самите - трудолюбие, честност, отговорност и т.н. и т.н. Хубаво е да сме родолюбци, но докато това означава да сме горди с това, че сме българи. От моментът, в който започне да означава да мразим тези, дето не са - вече не е хубаво и нещата се израждат.
    Пратчет-фенка!!!!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си