- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срещу каква сума бихте ...
не бих правила за пари
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
За 10 трильона
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Абе що не си гледаш работата беПървоначално написано от mmmenk
пуснах темата защото ми беше инт. кой какво мисли за това и с-у каква сума би го направил
![]()
Зависи с кой и кога![]()
![]()
![]()
![]()
word...Първоначално написано от 6ibanqka
![]()
GTA Stunting
+1Първоначално написано от Rofl4e
Надали някой въобще ше ти предлага при тва положение.Първоначално написано от Rofl4e
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
аухиухауихаухауха извинете ме за грубия смях ама сте ми смешни
Сички казвате за пари не бих го правил/а ... това кето не става с пари става с много пари ако някои ви бутне 7 цифрена сума бас ловя, че сички ще си промените мнениетокво да ви кажа 1 000 000 не саникак малко пари за единия секс човек които би дал 7 цифрена сума за секс не е от наи " мощните " така погледнато за някакви си 5-10 минути 1 000 000 пффф винаги
бтв ЖЕЛАЕЩА ДА МИ ДАДЕ 1 000 000 ?! отговора ми е да бих правил за пари но сумата не пада под 7 числа![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
простотия ли ти се струва да си изкарам париПървоначално написано от Bombshell
![]()
еми не точно ...Първоначално написано от aciko
![]()
както искаш го приеми
;]
![]()
sladky2009,na mangalkite po magistralata sigurno im davat po 5lv-i tva sa pari(po tvoqta logika),6to ne ide6 tam,ami si al4na-100lv iska.![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Всеки човек трябва да се уважава , според мен това е долно и не бих правила секс за пари .
Всеки с мнението си... но изобщо не говоря за магистарлния секс-тва вече е гнусно
... говоря за секс в елитен хотел с жена,която има предостатачно пари ..за по-малко от 4.000 не бих го направиллл ....
Много филми гледашПървоначално написано от Playboycho
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
значи знам само , че на кръговото в Добрич за цял пакет искат 15 лева ... което включва .. (вагинален , анален , чикия и свирка ... ;] )Първоначално написано от darla
зависи ква е жената, ако ми допадне и прави хубав секс може аз да и ставя пари вместо тя. Иначе на момента веднага ще преценя, ако има някоя желаеща може да се обади![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ЩО НЕ МЛЪКНЕШ МА АДСКИ ДОСАДНА СИ С ТВОИТЕ КОМЕНТАРИ ПРОТИВ МЕНПървоначално написано от darla
![]()
КАТО НЕ МЕ ХАРЕСВАШ НЕ ПИШИ
![]()
^e kak taka ne te haresvam?sledq i dvata ti fake-profila i ti se vuzhi6tavam.SERIOZNO!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
И защо да е тъпак ?Първоначално написано от chokolate_girl
Ти сиг си мнооого умна от теб лъха интелект ае замълчи си ,че си смешно същество![]()
Еми аз съм момче и ако е някоя яка колкото каже тя но не бих се навил и с някоя отвратителна![]()
това, че ти се продаваш за седем цифрена сума, не значи, че всички са като теб..ще ме извинявашПървоначално написано от go71n
![]()
Аз се самоуважавам . Така, че се и самооценявам. За какво да падам толкова ниско, че да давам секс за пари, като мога морално да се извися с точно обратното като искам секс за париПървоначално написано от Ssilveto0
. Но все пак сега съм още морална нула и го правя безплатно
:P
Hard work pays off in the future...
Laziness pays off now !
olee mi az kvo 6te pravq kato nqmam 1000000lv 4e da si legna s teb..ujasПървоначално написано от go71n
iskam da umra
![]()
+ Съгласен!Първоначално написано от NaiQkiqt
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
25stotinki ili 1 lev![]()
![]()
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие