Първоначално написано от
nejnaDROGA

Първоначално написано от
djssss
прочетох цялата тема и видях страшни суми 1 000 000,4000,1000,950....
може да съм изпуснал някоя крупна сума..
идеята ми е
1-во знаете ли колко жени са се зарекли да не го правят за пари но колелото на живота се завърта и...
2-ро имаше няколко критични мнение НИКОГА НЕ БИХ ГО ПРАВИЛА..та ти го правиш за без пари какво остава да дойде един як пичага и да ти каже много те желая искам те за тази вечер ...
3-то кой ще даде за вас тези пари поинтересувайте се колко струват манекенките и тн..
аз не виждам нищо лошо ако една жена да направи една свирка и да ти поиска нещо в замяна...всичко си има цена
не се заричайте и не се подигравайте с парите и с нейната сила
и знайте едно ГЛАДА Е ПО-СИЛЕН ОТ ТОКА..който е по умен ще разбере изречението!
А да ти е дошло на ум,че МОЖЕ БИ някои момичета имат достойнство и не биха го направили за пари!!!
Сега пак ще кажеш,че го правим за без пари,но да си се замислял,че МОЖЕ БИ го правим с момчета,към които имаме някакви чувства?!
виш какво ,много си малка за да употребяваш думата достойнство тази дума нито тук и е мястото нито се връзва в темата какво е достойнство,Човешкото достойнство е вътрешното и в същото време социално право на ценност и зачитане, което принадлежи на човека заради него самия. Човешкото достойнство е присъщо на всеки човек и е неделимо от него. То се притежава и от неродения, както и от вече мъртвия човек
дали ще вземеш пари на ръка от един як пич или този пич че е баща на децата ти и ще те храни цял живот е все едно
правиш се недостъпна за пред хората,но какво ли ти е лицето зад паравана ,какво ли ще ти е решението утре като детето ти няма какво да яде а един човек ти предложи да правите секс за да можеш ти да му купиш обувки,много си малка да разсъждаваш живота е едно колело в което твоето достойнство е като мита за плоската земя,не си по различна от повечето хора,просто преиграваш!