Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
Цитирай Първоначално написано от djssss
Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
Цитирай Първоначално написано от djssss
прочетох цялата тема и видях страшни суми 1 000 000,4000,1000,950....
може да съм изпуснал някоя крупна сума..
идеята ми е
1-во знаете ли колко жени са се зарекли да не го правят за пари но колелото на живота се завърта и...
2-ро имаше няколко критични мнение НИКОГА НЕ БИХ ГО ПРАВИЛА..та ти го правиш за без пари какво остава да дойде един як пичага и да ти каже много те желая искам те за тази вечер ...
3-то кой ще даде за вас тези пари поинтересувайте се колко струват манекенките и тн..
аз не виждам нищо лошо ако една жена да направи една свирка и да ти поиска нещо в замяна...всичко си има цена
не се заричайте и не се подигравайте с парите и с нейната сила
и знайте едно ГЛАДА Е ПО-СИЛЕН ОТ ТОКА..който е по умен ще разбере изречението!
А да ти е дошло на ум,че МОЖЕ БИ някои момичета имат достойнство и не биха го направили за пари!!!
Сега пак ще кажеш,че го правим за без пари,но да си се замислял,че МОЖЕ БИ го правим с момчета,към които имаме някакви чувства?!
виш какво ,много си малка за да употребяваш думата достойнство тази дума нито тук и е мястото нито се връзва в темата какво е достойнство,Човешкото достойнство е вътрешното и в същото време социално право на ценност и зачитане, което принадлежи на човека заради него самия. Човешкото достойнство е присъщо на всеки човек и е неделимо от него. То се притежава и от неродения, както и от вече мъртвия човек
дали ще вземеш пари на ръка от един як пич или този пич че е баща на децата ти и ще те храни цял живот е все едно
правиш се недостъпна за пред хората,но какво ли ти е лицето зад паравана ,какво ли ще ти е решението утре като детето ти няма какво да яде а един човек ти предложи да правите секс за да можеш ти да му купиш обувки,много си малка да разсъждаваш живота е едно колело в което твоето достойнство е като мита за плоската земя,не си по различна от повечето хора,просто преиграваш!
Признавам си,че не прочетох цялото мнение,а само отгоре-отгоре (просто ми се стори безинтересно),но както и да е:
1.Да си чувал за работа?!Вярно е,че в България няма голяма перспектива,но все ще си намеря що-годе добра работа след като си изкарам висшото образование,а и уча нещо,което вече започва да се развива в България и за което все още не достигат хора
2.Да си се замислял,че имам малко мозък и че няма да тръгна да раждам на 18-20 години докато още нямам сигурна работа и средства да го гледам?!
3.Нямам намерение да съм самотна майка!!!=> Няма да ми се налага да се е*а с някой за пари!!!
4.Имам родители,бъдещия баща на детето ми също ще има,имаме и ще имаме приятели,така че гладни няма да останем!!!

Хрисенцето ти май яко се филмира Никой няма да даде на никого толкова пари,че да си живее цял живот с тях само за едното е**не Я мисли трезво и излез от филма Все пак въпроса си е сериозен!!!
ето тук виждам че си още съвсем малка и просто се опитваш да бъдеш барабар петко с мъжете,мацко малка нито една жена не е искала да бъде самотна майка или даи се налага да проституира,това че ще си или си судентка не значи че ще си добре материално и не значи че мъжа ти ще е до теб и няма да си самотен родител,ти си лигла,лоша възпитана,мислеща се за повече от колелото на живота,все още опираща се на татко и вечеряща от сготвеното от майка ти...самия факт че си прочела пърото изречение и даваш цялостно мене за нещата говори че си такава и в живота,повърхностна и елементарно не зряща ...ти си от онези деца/ти си дете/който си мислят че те са най велико поради факата че баща им седи зад тях и че хладилника име пълен че носи нови дънки и нови обувки,но точно деца като теб стават роби на с-ма която ги смазва за да бъдеш добре платена в работата си ТИ ЩЕ ПРАВИШ СВИРКИ НА ШЕФА СИ ще кажеш/аз ли бе/да точно ти тов е истината искаш си добре платена мадама шеф човешки ресурси на примерно кейпи ем дж да ама не си само ти мацка не си само ти с твоето висше има още на опашката и ето как ти ще влезеш в тази порочна с-ма на плащане и духане
запомни го