Цитирай Първоначално написано от hottie
Първо термините ги знае почти всеки, а и не виждам за какви термини говорим, освен за - игла, медицинска сестра,каса и пр..
Не съм казала, че момичето не е правило аборт, а че момичето УКРАСЯВА историята си. В Шейново ги знам почти всичките, както и условията. Всичко това може да бъде проверено, така че мен не може да ме излъже. Но няма смисъл да се паля от някакъв тъп форум.
Но както и да е. Нейна си работа. Оттеглям се. Не си правете труда да ми отговаряте повече няма да влизам в темичката.
О айде отиди да провериш МОЛЯ ТЕ!!!Начи там където е 22 кабинет преди него има едно стълбище качваш се най горе и има само 1 врата,влизаш там срещу вратата има "манипулационна" и до нея е стаичката с 3те легла дето бяхме всички!Наистина лекарите (мъжете) са адски добри няа такива...Бях супер доволна от болницата от начало,дори майка ми искаше да си прави там някфи неща гинекологични,ама като разбра за тия неща вчера и се отказа...Моля ти се върви да провериш!Ако имаш път натам!Те към 10:30 започват с абортите...Отиди един ден МОЛЯ ТЕ и искам след кат се върнеш от там да ми напишеш кфо е станало PLS!!!Амаааа екипа са жени + анастезиолог мъж с очила! Да знаеш! И искам да пишеш пак И да ми се извиниш! Добре де няма да ми се извиняваш просто кажи,че съм права след като се увериш!Заклевам се и аз не го бях очаквала!Никога не съм си и представяла такова отношение към пациентите...