Първоначално написано от
LadyDy

Първоначално написано от
hottie

Първоначално написано от
LadyDy

Първоначално написано от
hottie
P.S. ЛОКВИЧКА КРЪВ ! Ти знаеш ли какво предтсвлява локва кръв и какво би се случило с теб ако наистина е имало таква под теб?? Ти явно имаш много изострено въображение !
НЕСЛУЧАЙНО КАЗА, ЧЕ Е ИЗГУБИЛА СЪЗНАНИЕ! И В ТАКЪВ МОМЕНТ НА ЧОВЕК ВСИЧКО МОЖЕ ДА МУ СЕ СТОРИ/СТРУВА ТАКА ЧЕ СТИГА! И ЛЪЖА ДА Е ТЕМАТА, КОЕТО ЗА МЕН НЕ Е ВЯРНО, ЗА МЕН СИ Е ИСТИНА, ПО-ДОБРЕ НЕ ПИШЕТЕ! САМО ТЯ СИ ЗНАЕ КАКВО Й Е БИЛО И НИКОМУ ГОСПОД ДА НЕ ДАВА ТАКОВА ЛОШО НЕЩО!!!
Първо,
НЕ МИ ПИШИ С ГЛАВНИ БУКВИ и много удивителни лигло
!!!!!!! Второ, чети и продължението преди да се обаждаш.
....Трето: Всеки има право да си пише както си иска, дали с големи или малки букви, не е от значение. От значение е кирилицата, момиче.
Четвърто: Не съм обидила никой и по никакъв начин. Не разбрах защо някои нападат момичето. Дори и да е имало малко хиперболизиране, нейна си работа, това е че е претърпяла нещо ужасно. А и на всеки може да се случи това, дори и да не се иска. (не го пожелавам)
Пето: Коментирам, а нямам намерение да се заяждам с който и да е. 
Шесто: Не си ти, тази, която да ме наричаш 'лигло' И не си ти най-важната, към която се обръщам, драга.
И последно: Ако си ядосана, не си го изкарвай тук.
Не обичам да ми се пише с главни букви, защото това в езика на интернет пространството означава - викане, крещене.
А никой, който не ме познава, няма право да ми вика.
Иначе е вярно че тук ми е като удушник за нервите

знам че не е добре ама се случва