- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коя ви е любимата марка мъжки парфюм?
In motion Hugo Boss;Chrome EDT Azzaro ;Fahrenheit-Christian Dior(tozi e trepa4!!!)I absoliutno vsi4ki na Givenchy!
булгари![]()
Живанши- Блу Лейбъл....най-добрия естествено и на булгари парфюмитекласика
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Зависи от парфюма, не от марката, но харесвам парфюмите на Davidoff, Boss, Bulgari и Zegna. Намира се понякога и на Chanel да ми хареса нещо, но е рядко. Обичам свежи миризми, дори и мъжки да са. Тежки парфюми не харесвам.
има и парфюмПървоначално написано от darla
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Yves Saint Laurent Body Kouros
Burberry London
Davidoff Cool Water Deep
Giorgio Armani Black Code
особено последния ми пълни душата![]()
![]()
Е свежи свежи ама за зимата особено пък за вечерно излизане не са много подходящи, и аз иначе предпочитам свежите леки миризми, но пък за зимата някой по-тежък върви определеноПървоначално написано от Jaffs
![]()
за мен мъжкъте на Bvlgari не са особено сполучливи
Aqva е изключение, но стана супер банален...
Охх,има един страхотен,ама не го знам на коя марка е подяволите'.![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ohh,obojavam Chic-Carolina Herrera,Very Irresistible-Givenchy(muja mi gi polzva),a predi sedmica si vze 212 Sexy Men-Carolina Herrera-tova e unikalen parfum!!!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Харесвам си много всички разновидности на STR8![]()
Mediterraneo! Mnogo, mnogo mi haresva.
Bvgari
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Str8 брата го ползва и ми харесва,но наъ е хубав PREDATOR божествен е !! №1![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
ESPRIT - Celebration go podarih na priqtelqt mi i adski mi haresva. Obi4am i brunno banani i BOSS.![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Black xs и на Adidas един от многото![]()
armani black code
фулспиид .. перф. е и също 212 ...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Carlos Мoya
Който се смее последен - най-бавно загрява!