.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Град
    бълХаристан
    а пък адриана лима е на 37 девствена уж

Искрени съболезнования!

NIkav problem, ni6to. poznawam edin super pi4, koito na 24 e bil za pyrwi pyt.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    А тази тема от скука ли беше ?

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...hlight=danakis

Цитирай Първоначално написано от danakis
    xm mi ne az nqmam priqtelki izob6to nqmam nikakav kontakt s momi4eta, samo iz saitovete sladur i aha. A za6to si nqmam nz prosto ne sam haresvam ne gi vpe4atlqvam. nikoga do sega momi4e ne mi e kazvlao 4e sam simpati4en kamoli 4e me haresva, nikoga momi4e ne me e zaglejdalo, opitval sam da zavarja razgovor i da pokanq nqkoq na kafe v tiq saitove no nikoq neizqvqva jelanie dori da mi pi6e ili kazva 4e ne i se izliza ili 4e ne sam nein tip i da q ostavq namira. i ve4e se otkazah ot meseci ne sam vlizal v tiq saitove i ne sam imal nikakav razgovor s momi4e
    Напомняш ми някак за пътя, през който аз съм минал. Е, тогава имаше само mIRC... нямаше Aha, нито Sladur. Бе май последния го имаше но това е друга тема на разговор. Значи пак стигаме до общителността. Няма такова твърдение, че когато едно момиче не ти е казало, че си симпатичен, то не се интересува от теб. Понякога ние хората изчакваме отсрещната страна да направи първа стъпката. Може и то (момичето) да изпитва същото както теб самия.
    Друго: не бързай да канеш едно момиче на кафе. Предполагам не бързах за влака за Амстердам, нали Когато искаш доверие от някого трябва и ти да отвърнеш със същото. Но както и по-горе написаха това може да ти донесе и нож в гърба. Просто се овълчихме. Това е истината. Но всеки рано или късно намира своята половинка. А след това повечето неща си идват по местата

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    А тази тема от скука ли беше ?

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...hlight=danakis
    Busted

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Пич аз съм в същата ситуация. На 22 съм, но съм правил секс само 1 път, това беше когато бях на 20, тоест преди 2 години. И всичките смешници, които твърдят че нещо не ти е наред мога да им кажа, че са пълни боклуци. Определено не съм някъв задръстен и спечен тип, просто не се чувствам уверен и ми е трудно да флиртувам с момиче, притеснявам се и т.н. Нямам проблеми с общуването, но с флиртуването - да. Общо взето като цяло просто не успявам да се запозная с момиче.
    Естествено не би трябвало аз да давам някакви съвети, щото и на мен ми трябват такива , но идеята е че трябва да се отпуснеш, да си самоуверен в себе си, да не си мислиш че няма да се получи, а дори и да не се получи тебе не тряя да ти пука особено, продължаваш и това е. Като всяко едно нещо колкото повече тренираш тоя момент, ще ставаш все по-добър, съответно и по-добри резултати.
    Най-важното е да не се държиш тъпо, да изпитваш уважение към момичетата, но и да не ти пука от това че може да не се получи, просто бъди естествен, махни притеснението и не му мисли толкова, не мисли за секса като крайна цел, просто бъди готин другото си идва ...
    А пък относно сайтовете, тия за запознанства ... изобщо не се занимавай, се научи на живо да флиртуваш с момичета, първо защото е по-важно и второ защото дори и да навиеш момиче от сайт все някога трябва да се скивате и тогава пак ще удариш греда.

п.с. Аз може да съм на 22 и да съм го правил 1 път, ама на теория ги разбирам нещата (което не е нещо с което да се хваля всъщност)
    Си прааа кот си искам уе..еее?!?!

Голям фен
    мммм странно е да.. но не се чуствай глупаво .. ако искаш просто секс
    изиграй некфа роличка пред некфа кукла свали я правте секс и ето .. ако искаш приателка бъди себе си и намери момиче което има същите интереси пък можеби ако имаш повече късмет може да си намериш момиче което си е нямала приател и да откривате интимния свят заедно за пръв пат , ще ви бъди гот .. обачееее... има едно обачее тъй като се пак да не забравяме каде живеем и тези момичета се намират по трудно от колкото да копаеш за диаманти в градинката пред блока ... и тези който са дествени и т.н. искат да имат по опитен партнер.. и тогава ти .. гризваш дарвото .. тайче тва са варянтите .. ти си прави сметка курва ли ще търсиш момиче ли ще търсиш или парво момиче и ако не стани вече курвенце .. ти си решаваш тва е от мене

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от -/-
    А до колкото до госпожицата, която била асоциален мизантроп, но пък изредила една гора гаджета... Мацко, я ми кажи, как точно си ги вързала, като не си могла и дума да обелиш? Или аз не ти схванах идеята.
    Провери си терминологията - има разлика между асоциален и антисоциален.. Нито антисоциалността, нито мизантропията пречат да говориш с хората. А и от години потискам антисоциалните си прояви, което се отразява доста добре на представата на хората за мен.

Re: 22-годишен, а девствен :(

Цитирай Първоначално написано от danakis
    Stranno li e na 22g da ne si imal nikoga do sega gadje i da si devstven?
    ташак си братле

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ами .. на мен ми е странно ...
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    А до колкото до госпожицата, която била асоциален мизантроп, но пък изредила една гора гаджета... Мацко, я ми кажи, как точно си ги вързала, като не си могла и дума да обелиш? Или аз не ти схванах идеята.
    Провери си терминологията - има разлика между асоциален и антисоциален.. Нито антисоциалността, нито мизантропията пречат да говориш с хората. А и от години потискам антисоциалните си прояви, което се отразява доста добре на представата на хората за мен.
    Значи не биваш себе си.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Значи не биваш себе си.
    Не мисля, че това изречение е на правилен български, но, ако съм разбрала идеята... Има черти от характера, които човек трябва да потиска и да се старае да държи под контрол. На това му викаме воля и възпитание - не може да правиш, каквото си искаш, за да бъдеш себе си. Ако баща ми не беше прекарал повече от 6 години да ми го набива в главата, може би сега щях да съм в затвора. Ако беше проверил значението на думата "антисоциален", щеше да знаеш, че не е добра идея да "бъда себе си".

Мисълта ми беше, че всеки може да се промени. Че, когато искаме нещо, можем да го постигнем. Стига да положим усилия. Това искаш да кажа на автора на темата. Нямах намерение да обсъждам моите проблеми с хора, които нямат представа за какво говорят, а просто се правят на умни.

Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Проблема с привличането от жените е повече в твоята глава, отколкото да е истина. Повдигни си по някакъв начин самочувствието. Поизтупай се , нагласи се малко и действай по смело. Движи се сред тях по-често и ситуацията ще се промени.
    towa sa samo4ustvieto super qko naprimer zapo4ni na fitnes steroidi qdene tren po4ifka da stane6 nacepen posle gley kak te gledat ot zade a ?

Повече от фен
    ми пич, аз съм на 19 и това вече ми е болна тема!!! Ама заеби тия сайтове за запознанства, че там само си губиш времето. Аз поне съм патил, че и пари давах ...

Начи трее се опитва и да немаш високи критерии, нз и аз. Може и средата в която си да е проблем. Ако знаех немаше да съм на това дередже като тебе и щех да има смисъл да ти давам съвет. Ама при тебе , както и при мене и за това важи следната приказка:
    Един човек се молил постоянно на господа да спечели от тотото. Господ му рекъл: - Добре, пусни си поне фиша...

Друго също казват хората: Поискай и ще ти се даде.

За всеки влак си има пътници, но някой са тешкотоварни. Но и там се возат тайни пътници

тва е, успех колега

Град
    Sofia
    Човек споко нищо не си испуснал те сички са курви тъпички .Лесно връзват тури гела и почвай да ги лъжеш и готово.Аз лично така не правя,това съм забелязал.Момичетата каквото и да казват че искат некое момче да ги разбира и да неиска само секс,винаги си хващат точно това което ще ги използва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си