Следвам го това, но не съм никак положително настроена. И въпреки 4е след като го у4а, би трябвало да ми харесва поне малко, и аз съм зад тезата, 4е един приятел, който има нервите да седне и да те изслуша, може да ти помогне много пове4е от един т.нар. 'специалист'. Защо? Виждам си преподавателите, имала съм и контакт с хора, които практикуват тази професия. Най-4естата практика е да ти изписват хап4ета за вси4ко - 4увстваш се зле заради проблеми в у4илище? Хап4ета, щото си в тежка депресия. Скъсал/а си с гаджето и ти е мъка? Хап4ета - склонен/а си към самоубийство и изобщо да се нараниш по някакъв на4ин.. За вси4ко ще те изкарат луд и ще те натъп4ат с лекарства, просто защото на никого не му се занимава да седне и да те слуша, да се опита да те разбере и да ти поговори. В една такава ситуация, когато не си говорим за сериозни проблеми, като например наркоти4на зависимост или нещо от сорта, близките ти могат да направят много пове4е от някой непознат. Но... навсякъде по света ве4е е модерно за щяло и нещяло да се ходи по доктори, така 4е.. ходете, на който му е кеф