- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Слабостите на момченцата =]
Мисля че целувка по врата най ме възбужда![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
целуфка по вратЪъъ направо в кома ме праща...![]()
Както повечето - мацката да застане зад мен, да ме обгърне с крака и да ме гали по гърба, особено ако са и много нежни ръцете ще ме накара да я "изнасиля" на момента.
Don't tell me what I can or can't do !
Слабостите на момчетата са... слабините (ташаците)![]()
![]()
![]()
![]()
~{_.:._}~ Opel & Honda Team - Варна ~{_.:._}~ | SkYp3 - deathgiver666
=======================
1110.0100.11111000111
=======================
Е.4.7С7
=======================
16.4.3707
=======================
Т'ва еПървоначално написано от Joc
![]()
Всичко е добре,когато свършва добре!
Ъм.. Свирки?![]()
Бахти тъпия подпис имам
Най ме кефи да ме драска и гали по ръцете и гърба и свирка![]()
Moq s celuvki samo se podludqva...Dopada mu da go draskam po gurba i nejno da go dokosvam![]()
...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
hm.... opredeleno sam saglasna s celuvkite po vratleto i obarvaneto!biv6oto mi gadje napravo otka4a6e kato go hva6tah za onaq rabota i zapo4vah da si igraq......
![]()
![]()
![]()
aaaaaa i o6te ne6to.... majete opredeleno gi vazbujdat po-smelite jeni,ne teq deto gi e sram da butnat tuk-tam...
![]()
![]()
+111 за вс.Първоначално написано от typi
![]()
мен също адски много ме възбуждат свирките, и когато приятелката ми си прокарва ръцете по корема ми![]()
![]()
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3
Наистина е така...може и някоя свирчица да добавим и е готов!!Първоначално написано от GameMaster
![]()
Ако искате да видите мои снимки влизайте Тука
Нокти по гърба,страстни дълги целувки,свирки и силно показване на възбудата и![]()
![]()
I love only myself and fight only for myself!
footjob![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Най-обичам да играем на домино и после да гледаме филм, и да ядем пуканки![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Абе ти като си девствен какво приказваш?Първоначално написано от tqnko
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Хапането за ушите, целувки по врата, драскане, и като е върху мен падналата й коса на лицето ми и около мен![]()
Mоят се побърква когато го гледам нагло в очите с перверзна усмивка,възбужда се от целувки и му омекват коленете когато започна да си играя с пениса му...![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
оле хора общо взето сте прави ... аз полудявам при целуфки по врата и по корема и целия настръхвам ако ръцете й се спускат бавно по гърба ми и стигнат до дупето![]()
![]()
![]()
а и както казват другите лекото обарване та дори през дънките също не е за отказване :P![]()
![]()
Мен ме възбуждат целувки по вратлето , когато си прокарва езичето покрай ушето ми и леко ми шепне , също така по мръснишки целувки с леко "хапане" на устнитевъобще когато обхожда тялото ми с целувки , по принцип любовната игра като цяло е страхотно нещо
![]()
![]()