- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко разнообразия...идейки.
На 19 съм.
На мен ми хареса един път,когато неговият най-добър приятел беше в тях и седеше на компютъра,аз гледах телевизия,а моят беше в спалнята и сгъваше дрехи.
Провикнах се..."бебе...да дойда ли да ти помогна" и той,"ела,ела"
Като отидох,затвори вратата,врътна ключа и ме събори на спалнята..беше супер яко,въпреки,че гледах да съм тиха...но чувството,че в съседната стая стои приятелят ви е..ххахаха...абе яко е!
След като свършихме си стоях в леглото щото много ме беше срам![]()
А секс играчки...не знам какви. Вибратори и разни му там подобни,не ме устройват като идея..въпреки,че де да знам...
Не вибратор...По-скоро някои други джундурийки!
Ние пък това лято го направихме на един купон на плажа ..на самия плаж. Имаше хора, виждаха ни, даже ни гледаха. И тръпката беше НЕВЕРОЯТНА !!Даже сменихме позите. Първо аз отгоре и после на заднаИстина е,че алкохола помогна в този случай
![]()
А аз си мислех, че съм извратена, ама съм имала посестрима в това отношениеПървоначално написано от sexita
![]()
sexita priqtelqti na kolko e
Лелеее това е много смело!!! Ние днес пробвахме това да го вържа, ама аз съм малко некадърна и май не се справих, насиних му китките с тези възлиПървоначално написано от hottie
Ама ще опитам пак!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Ставаме триПървоначално написано от MoHuTo
![]()
![]()
![]()
POSLE MUJETE MISLILI PREZ CQLOTO VREME ZA SEX![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само като ви чета извращенията се пръсвам от смях хахахахахахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Доста от нещата дето някои хора са написали, че искат да го направят и им е любопитно го правя редовно и ми го правят. Йооо
Връзване, сценки, изнасилвания, филмиране, сметани, сутрешни изненади, докато спим през нощта също, на прозорец, тромпети в кола и т.н. Почувствах се сексуално щастлив в тази тема![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Вържи го за стол с шалчеПървоначално написано от Lady_AMG
![]()
Chetiri :P :d az sam go pravila na polqnka na kreposta v tyrnovo :d mn ludo bqhme zagynati s 1 odeqlo i nai dobrite ni priqteli bqha tam hora minavaha ... super e ludo :PПървоначално написано от harpiika
![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
ставаме 5Първоначално написано от mila92
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аре да закръглим на 6.
Аууу..... супер!![]()
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Мале ще се побъркам.Не знаех,че има такива интересни теми в този раздел...![]()
Neka i az da se prisyedinia,smushtavah se da si priznaia che imam mrysnishki pomisli no vijdam che ne sym sama..naj iznenadvashto za men beshe kogato priatelia mi me izchuka v negovia kabinet na samoto bujro toj prav az sednala na bujroto s raztvoreni i vdignati kraka tazi poza e super,posle na vartiashtia se kojen stol..pojazdih,posle na kojenia divan,kydeto se izprazni..vyrhu men i divana na cherna koja si lichi mnogo bialata sperma..i
Може би е доста банално...но още от детските ми години любимия ми герой е Popeye.Ще се дигизирам като моряк и пътешествието започва!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
^ Хохохо, яко спанак![]()
Аз пък се чудя дали не могат да се наемат от някъде костюми.
Иска ми се аз да съм едно младо майсторче с гащеризон да пооправя течащата й... мивка :Р
Или тя да ми е медицинската сестра, че се налага да ми направят имунизация :Р
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Много манячки тука...![]()
![]()
Ами това, което ми харесва, възбужда и искам едно момиче, до мен да го направи, вие вече сте го казали :P
Най-вече:
илиПървоначално написано от sexita
Първоначално написано от sexita
Абееее, sexita знае какво да прави:P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
гледах го в един филм...не знам дали действа,струва ми се интересно...
Той и завърза очите и и подаваше най-различни плодове в устата,а тя трябваше да познава какъв е плодът.После до колкото си спомням и подаде "инструмента" в устата...нещто такова...специално на мен ми се струва добра идейка![]()
И ние сме го правили на бюрото му, но бях легнала на твърдото,с дупе на ръба и той така ме таковаше![]()
и много ми се натри гръбначния стълб и най-вече опашката...
едвам се облягах после на дивана,пък да не говорим че 2 дена спах на една страна![]()
Interesna temichka. Do tuk nishto novo ne prochetoh, no puk ima oshte mnogo mnogo raboti, koito mojesh da napravish. Zavisi na kakva vulna si. Predi godina, kogato mi beshe stanal sexa totalno skuchen i banalen poradi fakta, che vsichko veche bqhme pravili, napisah sexualen I Ching. Tova sa 64 neshta, koito da se pravqt v prehodi edno sled drugo razlichnite dni. Moje da go postna nqkoi put.
Kato za nachalo shte ti dam nqkoi ideiki ot neshtata, koito si probvala, za doobogatqvane na repertoara. Probvaite sex i dvamata s vurzani ochi. Mnogo po-silno e i za dvamata. Zavisi v kakva nasoka te izbiva prosto. Do kolkoto znam za teb si nejna natura, znachi moje da probvash razlichni art izpulneniq. Namajete se dvamata s huma i kato stanete kato statui sexa e mnogo qk. Moje da probvate bodypaint ili da poigraete malko s mandarinki sega za prez zimata.![]()
Eating isn't cheating - Arnold