.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Леле какви шибани лицемери сте ...

Първо Томата подгря перфектно Снейк....Изпя всичко идеално и ни спаси от още 1 час седене на тревата и лочене на бира...

Второ , песента "Герой" не е крадена. Кавър е на Торнли ,те лично избраха Тома за това парче. И да , доста по-навътре съм в нещата от вас и мисля ,че знам мъничко повече. Повечето не знаете нищо обаче си злословите...Жалки сте..

Трето , албума е идеален старт. Не е нещо грандиозно , но не е нещо слабо. Приятен е за слушане , Тома им страхотен глас и прави всичко перфектно. На представянето на албума в паркинга , всички фенове се изкефиха. Самия факт ,че вече пеехме песните с него , при положение ,че повечето се чуваха за пръв път говори много.

Самия факт ,че на Българския пазар се представя хубав рок албум за пръв път МНОГО време , прави Тома един истински "Герой" за всички които обичат музиката. Хейтърите се метнете от някъде.

Искате по-хеви звучене. Да де ,ама хората които го издават тоя албум искат нещо което да се продава масово.

Ако не можете да схванете си задайте въпрос - В страната на чалгата и тъпотията , как искате Тома да излезе със звучене стил Мейдън примерно?
    При положение, че ако му бяха позволили да направи такъв аблум , сега щеше същите тия хейтъри да викат "ЕЕЕ ТОЯ ПА КЪДЕ ТРЪГНА ДА СЕ ПРАВИ НА МЕТЪЛ,Я ДА СЕ СКРИЕ" .

Изобщо повече няма да се обяснявам.
    Съветвам всички да си купят албума , инвестицията е в Българската музика и в един млад талантлив пич!

Със здраве!
    +1

много е зле там работата..

ако сте фенове на поп-рокчето - кк. ако си говорим за жица - никакъв шанс.

казвам го за метАлистите, ако ще искат. на мен не ми прави особен проблем, освен това че Тома не ме кефи като поведение.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от trivium
    Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Леле какви шибани лицемери сте ...

Първо Томата подгря перфектно Снейк....Изпя всичко идеално и ни спаси от още 1 час седене на тревата и лочене на бира...

Второ , песента "Герой" не е крадена. Кавър е на Торнли ,те лично избраха Тома за това парче. И да , доста по-навътре съм в нещата от вас и мисля ,че знам мъничко повече. Повечето не знаете нищо обаче си злословите...Жалки сте..

Трето , албума е идеален старт. Не е нещо грандиозно , но не е нещо слабо. Приятен е за слушане , Тома им страхотен глас и прави всичко перфектно. На представянето на албума в паркинга , всички фенове се изкефиха. Самия факт ,че вече пеехме песните с него , при положение ,че повечето се чуваха за пръв път говори много.

Самия факт ,че на Българския пазар се представя хубав рок албум за пръв път МНОГО време , прави Тома един истински "Герой" за всички които обичат музиката. Хейтърите се метнете от някъде.

Искате по-хеви звучене. Да де ,ама хората които го издават тоя албум искат нещо което да се продава масово.

Ако не можете да схванете си задайте въпрос - В страната на чалгата и тъпотията , как искате Тома да излезе със звучене стил Мейдън примерно?
    При положение, че ако му бяха позволили да направи такъв аблум , сега щеше същите тия хейтъри да викат "ЕЕЕ ТОЯ ПА КЪДЕ ТРЪГНА ДА СЕ ПРАВИ НА МЕТЪЛ,Я ДА СЕ СКРИЕ" .

Изобщо повече няма да се обяснявам.
    Съветвам всички да си купят албума , инвестицията е в Българската музика и в един млад талантлив пич!

Със здраве!
    +1
    +1
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Град
    Някъде по широкия свят...
    Твърде поп насочен е , все пак не е толкова зле ,но определено не като за мен .
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Албумът щеше да е хубав, ако не беше албум с чужди песни изпяти на български. Това не е кавър албум, защото кавърие са собствена интерпретация на дадено произведение. Ето това е кавър. Онова е "крадена" песен.

http://zazz.bg/play:6298c120
    http://zazz.bg/play:846c4af2

Град
    Слънчевата система
    Днес го купих. Повечето песни стават за слушане но не са нищо особенно. Очаквах много повече от Тома. Дано следващия му албум е по-добър.

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    ooh... mii Toma ne me kefi neshtyy....

Град
    Шумен
    Аз ще си го купя в подкрепа на БГ музика! И да не е добър като цяло, все пак Томата е пич и се е постарал човека. Мене първия му сингъл ме кефи.

Кофти.Надявам се в следващия албум да няма песен за найлона-след тази пластмаса...

Град
    Valhalla
    Албума не е нищо особено, като гледам слушаш Manowar, едва ли ще ти хареса Тома..

мммммммммм да страхотен е, въпреки че има хора дето завиждат това няма да промени факта, че Тома израстна доста бързо

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    мммммммммм да страхотен е, въпреки че има хора дето завиждат това няма да промени факта, че Тома израстна доста бързо
    Тома "израстна" бързо, защото спечели Мюзик Айдъл.
    И не разбирам какво му е за завиждане. Хубаво започване направи с крадената от Thornley песен, а като прегледах как се казват песните в албума - очарователно е да имаш песен на име Пластмаса, някаква с Дичо (доста е хард Дичо) и т.н.
    Честно казано според мен да спечелиш Мюзик Айдъл е доста по-зле от колкото да останеш 2ри, 5ти, 7ми, някой си. По мой наблюдения Нора се развива много по-добре от него в момента (лично мнение).
    Your pseudo sunshine I don't need.

Албума става за слушане...даже е много добър.Както казаха някои пичове (или момиче беше ... не помня точно ) българската музикална сцена от доста време не е виждала един хубав ... ама наистина хубав рок албум.Като за първи албум мога да кажа, че радва на макс.И сухарите дето казват, че песента "Герой" е крадена - кво се впичате толкова.Сякаш ваща баница са изяли Пък и немой да е "крадена" както казват някои, щото дося Тома да са го смазали от съдебни дела и кирии.Просто невинно кавърче... Не разбирам какво толкова се впрягате

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Ама големи сте хейтъри. Какво толкова?! Тази песен била крадена, онази и тя, да не забравим третата... Аз лично дори не бях чувала за групата, която изпълнява "So Good, So Far" преди да чуя "Герой" (давайте, кажете как нищо не разбирам от музика). Предполагам, че и при много други хора е било така. Както и да е, не целя да натрапвам мнение. Просто мисля, че това е добър старт за Тома. Смятам, че с право спечели "Music Idol 2". Доказа го.

Ами лично аз очаквах много повече... но се пак албума има някои готини песни

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Само Пластмаса ...
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Shove IT
    Препоръчвам ви Before The After на Automatic Flowers, ако сте решили да правите инвестиция в българска музика.

Град
    in my world!
    ам и аз смятах да си го взема,но си го дръпнах и да ти кажа според мен не си заслужава да се купува никоя песен не успя да ме заинтригува,дори не ги помня само герой....ам и нз за другите но съм слушала Тома на 2 метра от мен в един пиано бар лятото и пееше страхотно!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    На мен ми хареса, но доколкото разбрах, няма нито една авторска песен (:
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

В този албум звученето на песните е много комерсиално така,че да се слушат от всички.Наистина песните не са лоши ама не са като песните на Metallica,Rammstein,Twisted Sisters,Manowar,Scorpions,Black Sabbath така,че отвътре да ти дойде да куфееш най-добре си го изтегли няма смисъл да си го копуваш.
    Йога и мъдрост

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Аз лично дори не бях чувала за групата, която изпълнява "So Good, So Far" преди да чуя "Герой" (давайте, кажете как нищо не разбирам от музика). Предполагам, че и при много други хора е било така.
    Само дето групата и песента и е влизала в топ модерн рок тракс (или нещо такова), а там влизат само групи и песни имащи известност.

Голям позъор тоя

Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Ама големи сте хейтъри. Какво толкова?! Тази песен била крадена, онази и тя, да не забравим третата... Аз лично дори не бях чувала за групата, която изпълнява "So Good, So Far" преди да чуя "Герой" (давайте, кажете как нищо не разбирам от музика). Предполагам, че и при много други хора е било така. Както и да е, не целя да натрапвам мнение. Просто мисля, че това е добър старт за Тома. Смятам, че с право спечели "Music Idol 2". Доказа го.
    +1 супер вярно Тома си беше най-добър и го доказа

Град
    Horrorwood
    Относно групата, която пее песента (която между другото се казва Thornley) държа да отбележа, че са ми любима група от години. Така че мисля, че не е чудно защо се дразня за Герой. Навсичкото отгоре текста така са го написали, че е станал доста несвързан, което го прави и безсмислен на моменти. Така е с комерсиалната музика.
    И думата 'хейтър' винаги ми е била доста смешна.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Разбрахме, че не харесваш Тома, но темата е относно албумът на Тома а не ''крадената'' му песен и не сме тук за да се заяждаме всеки държи на своето!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си