- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Албума на Тома
+1Първоначално написано от Skullbreaker
много е зле там работата..
ако сте фенове на поп-рокчето - кк. ако си говорим за жица - никакъв шанс.
казвам го за метАлистите, ако ще искат. на мен не ми прави особен проблем, освен това че Тома не ме кефи като поведение.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Твърде поп насочен е , все пак не е толкова зле ,но определено не като за мен .
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Албумът щеше да е хубав, ако не беше албум с чужди песни изпяти на български. Това не е кавър албум, защото кавърие са собствена интерпретация на дадено произведение. Ето това е кавър. Онова е "крадена" песен.
http://zazz.bg/play:6298c120
http://zazz.bg/play:846c4af2
Днес го купих. Повечето песни стават за слушане но не са нищо особенно. Очаквах много повече от Тома. Дано следващия му албум е по-добър.
Аз ще си го купя в подкрепа на БГ музика! И да не е добър като цяло, все пак Томата е пич и се е постарал човека. Мене първия му сингъл ме кефи.
Кофти.Надявам се в следващия албум да няма песен за найлона-след тази пластмаса...
Албума не е нищо особено, като гледам слушаш Manowar, едва ли ще ти хареса Тома..![]()
мммммммммм да страхотен е, въпреки че има хора дето завиждат това няма да промени факта, че Тома израстна доста бързо![]()
Тома "израстна" бързо, защото спечели Мюзик Айдъл.Първоначално написано от colymoly
И не разбирам какво му е за завиждане. Хубаво започване направи с крадената от Thornley песен, а като прегледах как се казват песните в албума - очарователно е да имаш песен на име Пластмаса, някаква с Дичо (доста е хард Дичо) и т.н.
Честно казано според мен да спечелиш Мюзик Айдъл е доста по-зле от колкото да останеш 2ри, 5ти, 7ми, някой си. По мой наблюдения Нора се развива много по-добре от него в момента (лично мнение).
Your pseudo sunshine I don't need.
Албума става за слушане...даже е много добър.Както казаха някои пичове (или момиче беше ... не помня точно ) българската музикална сцена от доста време не е виждала един хубав ... ама наистина хубав рок албум.Като за първи албум мога да кажа, че радва на макс.И сухарите дето казват, че песента "Герой" е крадена - кво се впичате толкова.Сякаш ваща баница са изялиПък и немой да е "крадена" както казват някои, щото дося Тома да са го смазали от съдебни дела и кирии.Просто невинно кавърче... Не разбирам какво толкова се впрягате
Ама големи сте хейтъри. Какво толкова?! Тази песен била крадена, онази и тя, да не забравим третата... Аз лично дори не бях чувала за групата, която изпълнява "So Good, So Far" преди да чуя "Герой" (давайте, кажете как нищо не разбирам от музика). Предполагам, че и при много други хора е било така. Както и да е, не целя да натрапвам мнение. Просто мисля, че това е добър старт за Тома. Смятам, че с право спечели "Music Idol 2". Доказа го.
Ами лично аз очаквах много повече... но се пак албума има някои готини песни![]()
Препоръчвам ви Before The After на Automatic Flowers, ако сте решили да правите инвестиция в българска музика.
ам и аз смятах да си го взема,но си го дръпнах и да ти кажа според мен не си заслужава да се купува никоя песен не успя да ме заинтригува,дори не ги помня само герой....ам и нз за другите но съм слушала Тома на 2 метра от мен в един пиано бар лятото и пееше страхотно!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
На мен ми хареса, но доколкото разбрах, няма нито една авторска песен (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
В този албум звученето на песните е много комерсиално така,че да се слушат от всички.Наистина песните не са лоши ама не са като песните на Metallica,Rammstein,Twisted Sisters,Manowar,Scorpions,Black Sabbath така,че отвътре да ти дойде да куфееш най-добре си го изтегли няма смисъл да си го копуваш.
Йога и мъдрост
Само дето групата и песента и е влизала в топ модерн рок тракс (или нещо такова), а там влизат само групи и песни имащи известност.Първоначално написано от the_best_f
![]()
+1Първоначално написано от the_best_f
супер вярно Тома си беше най-добър и го доказа
![]()
Относно групата, която пее песента (която между другото се казва Thornley) държа да отбележа, че са ми любима група от години. Така че мисля, че не е чудно защо се дразня за Герой. Навсичкото отгоре текста така са го написали, че е станал доста несвързан, което го прави и безсмислен на моменти. Така е с комерсиалната музика.
И думата 'хейтър' винаги ми е била доста смешна.
Your pseudo sunshine I don't need.
Разбрахме, че не харесваш Тома, но темата е относно албумът на Тома а не ''крадената'' му песен и не сме тук за да се заяждаме всеки държи на своето!![]()