- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли се вашите ако имате слаби оценки?
Ммм само майка ми ми се кара... ама свикнах вече![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Баща ми никога не ми се е карал за оценки. Наистина никога. Не, че не му е приятно да имам хубави оценки, ама като донеса вкъщи нещо по-малко от шест или пет не ми се кара. За него най-важно е "да съм облечена и да не изстивам" и "да ям достатъчно". Което, обаче мен понякога ме дразни, понеже съм добра ученичка и просто понякога имам чувството, че на него ме му пука за успеха ми.
Ами, нямам много оценки, за които могат да ми се скарат.Ако изкарам 4 по математика, физика или БЕЛ е проблем примерно...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ами да но е разбираемо все пак баща ми иска само това от мен да уча а аз понякога и това не правя.. ама бързо забравя де ;р
Не, ама рядко изкарвам 3 или 4 (да чукна на дърво).
Не разбирам родителите, които искат от децата си само шестици. При 5 (недайси боже) спират джобни, карат им се, спират компютър и телевизор и ги оставят на домашен арест. Даже веднъж една приятелка я беше страх да се прибере, защото беше изкарала 5 и нещо, а не 6![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Караха ми се...
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не ми се карат , но правят разни физиономии и следва фразата "да не се повтаря повече ... друг път учи повече"![]()
Попринцип винаги изкарвам 5ци-6ти,но ако се случи да имам някоя четворка нищо не ми казват.Бедна съм от към двойки и тройки.![]()
аз съм по същия нaчин ... тази година изкарах първата ми тройка и не ми се караха , но ... замалко да има забраниПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Бащата не ми е искал бележника от 2/3 години
Майка ми, го иска само като и намекна да го разпише
(което става веднъж срочно)
Преди бащата ми го искаше редовно и дори ме е изтърсвал
за слаби оценки ...
И до 9 клас си бях отличник влязах в ново даскало
и поусрах малко пейзажа
Сега завършвам с 5тици
Тази година например завърших с 5.42, но кво да правиш
За оценки никой не ме занимава, но за знания вече можем
да поспорим :/
"Стария Бен" (баща ми) постоянно ми казва, че трябва да уча, за да
не си блъскам главата
Аз знам какво трябва да правя и без той да ми казва
не съм малоумен, че ми го повтаря на деня по поне 1 път
Ще дам тази година всичко от себе си, па каквото сабия покаже и честта майко юнашка !!!![]()
На мене никога не са ми се карали за оценки просто защото рядко съм имала оценка под 5 !![]()
Не![]()
баща ми не му пука,той даже не знае какви оценки имам,а майка ми ми казва "е нищо добре е,следващия път ще я оправиш,сега беше много натоварена"
в началото правеха тъпи физиономии ама сега вече свикнаха и не им прави впечатление а и аз сам си подписвам бележника така че не са много наясно кви оценки изкарвам...само предполагат![]()
НЕ...никога не ми са се каралиНе искам да съм като някои мои съученици по цял ден да съм в дома над учебниците...
![]()
НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА ПРИ МЕН! Иначе си карам на тройки и четворки и тук-там някоя друга петица
Пък по физическо шестици
![]()
![]()
Ми не просто ако имам лоша оценка баща ми казва:То си е за тебе ! и е прав добре ,че се старая да нямам такива оценки![]()
Support your local club!!!
+1... Ама имах 4ри по Химия на първата контролна .. после само 6ци ..Първоначално написано от trivium
Майка ми като разбра и се понацупи нещо , но каза :"няма нищо , сега учи ,за да я поправиш " Много си ги обичам нашите
![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
ами аз рядко получавам под 5 и тая година /бях седми клас/ като получих първата си тройка майка ми не ми се кара, обаче й звучеше много смешно, че съм получила 3
Аз винаги полагам усилия и не нося слаби оценки.Е,случва се някой път да сгафя,но наще не ми се карат,защото разбират,че не мога по всичко да съм отличен.
бащата е кара малко и забранява тфа онова ... майка ми само ми казва то си е за тебе и се прави на разочарована и на мене ми стаа тъпоиначе нямам кой знае колко лоши оценки ... просто ме мързи да уча ... тая година имах 1 двойка 2 тройки и тфа е ....
Fuck you bitches ;p
Никога не са м исе карали за оценки ... не се е и налагало ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Разбира се. Особено, ако - както винаги - съм направил тъпи грешки.