.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 194
    Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ммм само майка ми ми се кара... ама свикнах вече
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Не,по-скоро ми казват ако мога да я поправя

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Баща ми никога не ми се е карал за оценки. Наистина никога. Не, че не му е приятно да имам хубави оценки, ама като донеса вкъщи нещо по-малко от шест или пет не ми се кара. За него най-важно е "да съм облечена и да не изстивам" и "да ям достатъчно". Което, обаче мен понякога ме дразни, понеже съм добра ученичка и просто понякога имам чувството, че на него ме му пука за успеха ми.

Ами, нямам много оценки, за които могат да ми се скарат.Ако изкарам 4 по математика, физика или БЕЛ е проблем примерно...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

ами да но е разбираемо все пак баща ми иска само това от мен да уча а аз понякога и това не правя.. ама бързо забравя де ;р

Голям фен
    ами да карат ми се,ама те са в англия и само по телефона амаа яко сипват и ме заплашват,че ще ме вземат в Англия да уча

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Не, ама рядко изкарвам 3 или 4 (да чукна на дърво).

Не разбирам родителите, които искат от децата си само шестици. При 5 (недайси боже) спират джобни, карат им се, спират компютър и телевизор и ги оставят на домашен арест. Даже веднъж една приятелка я беше страх да се прибере, защото беше изкарала 5 и нещо, а не 6
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен Аватара на mynichka
    Караха ми се...
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Не ми се карат , но правят разни физиономии и следва фразата "да не се повтаря повече ... друг път учи повече"

Попринцип винаги изкарвам 5ци-6ти,но ако се случи да имам някоя четворка нищо не ми казват.Бедна съм от към двойки и тройки.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Попринцип винаги изкарвам 5ци-6ти,но ако се случи да имам някоя четворка нищо не ми казват.Бедна съм от към двойки и тройки.
    аз съм по същия нaчин ... тази година изкарах първата ми тройка и не ми се караха , но ... замалко да има забрани

Супер фен Аватара на zero
    Бащата не ми е искал бележника от 2/3 години
    Майка ми, го иска само като и намекна да го разпише
    (което става веднъж срочно)
    Преди бащата ми го искаше редовно и дори ме е изтърсвал
    за слаби оценки ...
    И до 9 клас си бях отличник влязах в ново даскало
    и поусрах малко пейзажа
    Сега завършвам с 5тици
    Тази година например завърших с 5.42 , но кво да правиш
    За оценки никой не ме занимава, но за знания вече можем
    да поспорим :/
    "Стария Бен" (баща ми) постоянно ми казва, че трябва да уча, за да
    не си блъскам главата
    Аз знам какво трябва да правя и без той да ми казва
    не съм малоумен, че ми го повтаря на деня по поне 1 път
    Ще дам тази година всичко от себе си, па каквото сабия покаже и честта майко юнашка !!!

На мене никога не са ми се карали за оценки просто защото рядко съм имала оценка под 5 !

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Не
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

баща ми не му пука,той даже не знае какви оценки имам,а майка ми ми казва "е нищо добре е,следващия път ще я оправиш,сега беше много натоварена"

в началото правеха тъпи физиономии ама сега вече свикнаха и не им прави впечатление а и аз сам си подписвам бележника така че не са много наясно кви оценки изкарвам...само предполагат

НЕ...никога не ми са се карали Не искам да съм като някои мои съученици по цял ден да съм в дома над учебниците... НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА ПРИ МЕН! Иначе си карам на тройки и четворки и тук-там някоя друга петица Пък по физическо шестици

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Ми не просто ако имам лоша оценка баща ми казва:То си е за тебе ! и е прав добре ,че се старая да нямам такива оценки

Support your local club!!!

Re: Карат ли се вашите ако имате слаби оценки?

Цитирай Първоначално написано от trivium
    Ако я има темата ДЕЛ.

Вашите карат ли ви се ако имате слаба оценка?На мен лично не ми се карат,защото рядко получавам такива.
    +1... Ама имах 4ри по Химия на първата контролна .. после само 6ци .. Майка ми като разбра и се понацупи нещо , но каза :"няма нищо , сега учи ,за да я поправиш " Много си ги обичам нашите
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Град
    Варна
    ами аз рядко получавам под 5 и тая година /бях седми клас/ като получих първата си тройка майка ми не ми се кара, обаче й звучеше много смешно, че съм получила 3

Аз винаги полагам усилия и не нося слаби оценки.Е,случва се някой път да сгафя,но наще не ми се карат,защото разбират,че не мога по всичко да съм отличен.

Град
    ВарНа
    бащата е кара малко и забранява тфа онова ... майка ми само ми казва то си е за тебе и се прави на разочарована и на мене ми стаа тъпо иначе нямам кой знае колко лоши оценки ... просто ме мързи да уча ... тая година имах 1 двойка 2 тройки и тфа е ....
    Fuck you bitches ;p

Мега фен Аватара на Hilary_
    Никога не са м исе карали за оценки ... не се е и налагало ..

Град
    Варна
    Разбира се. Особено, ако - както винаги - съм направил тъпи грешки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си