.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Да и това се дължи на факта, че е модерно да се говори за това. Но самата практика си е от край време на едно и също ниво.
    Е ама разбира се...

Тва е новия писък на модата

моя приятел все ме кара, ама мен си ме е малко страх...
    Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]

Не мисля че е модерен, и ако е започнал да се практикува повече, това е защото няма риск от забременяване. Така си мисля аз де ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на Rofl4e
    не мисля че е станал модерен..просто сега се говори много повече занего от колкото от преди за това.. така ви се струва

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Не мисля че е модерен, и ако е започнал да се практикува повече, това е защото няма риск от забременяване. Така си мисля аз де ...
    +1 На абсолютно същото мнение съм като моята хубава колежка
    Ще те взема за секретарка
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    една приятелка родителите и не одобряваха приятеля и ... и майка и я водеше през месец на генеколог ... и за това го правеха анално ... и ми беше споделила " Въх много е яко ма въобще не боли " пък аз съм чувала и съм чела и във форума , че аналния секс правен правилно боли много повече от колкото като те " отварят " , майка и и беше казала : " Ако разбера , че си правила секс преди 18 години ще те смачкам от бой и ще те изритам като мръсно коте от вкъщи където искаш ходи ... "
    Нещо маи неси разбрала правилно мисе струва когато аналния секс се прави правилно болка почти няма камоли пък да е повече от първия път вагинално .Ако него правиш както трябва аналния много ясно че щете боли , аналния секс винаги се прави с някакъв увлажняващ крем за предпочитане специално за тази цел да е , струват около 20-30 лв хубавите , другото което е да не се бърза и преди да започнеш с пениса е хубаво малко с пръсти .

Затова има и момичета които предпочитат анален секс пред вагинален но просто партниорите им знаят как даго правят без да ги боли и да им доставя удовоствие.

От много години се знае че аналния секс е полезен за здравето когато се прави от време на време , а също така стяга и дупето .

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    mislq 4e se dulji na tova 4e vse pove4e i pove4e hora iskat da opitat ne6to razli4no v koeto ne vijdam ni6to lo6o de
    и аз така мисля Правилно казано
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си