- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Модерен ли стана аналния секс?
Е ама разбира се...Първоначално написано от hottie
Тва е новия писък на модата![]()
моя приятел все ме кара, ама мен си ме е малко страх...![]()
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
Не мисля че е модерен, и ако е започнал да се практикува повече, това е защото няма риск от забременяване. Така си мисля аз де ...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
не мисля че е станал модерен..просто сега се говори много повече занего от колкото от преди за това..така ви се струва
![]()
Ще те взема за секретаркаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Нещо маи неси разбрала правилно мисе струваПървоначално написано от beachy_bunny
когато аналния секс се прави правилно болка почти няма камоли пък да е повече от първия път вагинално .Ако него правиш както трябва аналния много ясно че щете боли , аналния секс винаги се прави с някакъв увлажняващ крем за предпочитане специално за тази цел да е , струват около 20-30 лв хубавите , другото което е да не се бърза и преди да започнеш с пениса е хубаво малко с пръсти .
Затова има и момичета които предпочитат анален секс пред вагинален но просто партниорите им знаят как даго правят без да ги боли и да им доставя удовоствие.
От много години се знае че аналния секс е полезен за здравето когато се прави от време на време , а също така стяга и дупето .
и аз така мисля Правилно казаноПървоначално написано от x3eme
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along