- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Искате ли да участвате в Big Brother или в Survivor?
Ако има такава тема ДЕЛ.
Искате ли да участвате в Big Brother или в Survivor?
Аз лично бих участвал в Survivor (Ако ме приемат).
Споделете и вие!
предпочитам Big brother ще има де да спя по цял ден![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
сървайвър да
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не,но бих участватвaла в "So you think you can dance"![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Бих участвала и в двете![]()
Суетата.Моят любим грях.
забраих да напиша за Music Idol.Казувайте дали да променям заглавието.
И в Мюзик Айдъл бих участвала,мога да пея![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
и аз ткаПървоначално написано от slim__shadygirl
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Аз искам в Мюзик Айдъл и дори исках да се явявам на кастинг тази година.. НО като се позамисля малко първа година съм в гимназията и ако ме удобрят да участвам /дай боже за напред/ никой няма да ме търпи да отсъствам целия втори срок..
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
В Биг Брадър и Сърваайвър не, но както казаха преди мен бих участвала в Мюзик айдъл или So you think you can dance![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Не, в нищо не искам да участвам![]()
nicolepcd
в Сървайвър не бих отишла,макар че мн харесвам предаването(любимо ми е ) но няма да мога да издържа без да си хапна нещичко ,нищо че съм само 48 кг и съм на 15...
в Биг бр, също не бих участвала ,защото вършат огромни простотии и стават срам за Българското общество.По цял ден спят и ядат,вече дори нямат мисии и играта стана куха и безсмислена.
В мusic idol не бих участвала ,защото си мисля че ще ме отхвърлят,макар че все пак мога да пея
НО искам да УЧАСТВАМ В -''ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ХЛАПЕ''
защото предаването е забавно,полезно и мн интересно![]()
Малко сме разумните.
В сървайвър![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
В нито едно не бих участвала !!! Но ако ми се налага да избирам бих предпочела сървайвар .То от ББ по -голямя простутия няма![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Аз искам във ВИП Брадър![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
нито еднотоза кво ми е,по-добре да си седя вкъщи
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
i azzzzzzzzz, a i v survivor mojeПървоначално написано от slim__shadygirl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
еми всички ми викат че съм за мюзик айдъл и ще ги разбия там, ама аз съм срамежлива пред други хора да пея, непознати де
пък и съм на 14
биг брадър е тъпня, а на сървайвър ще се справя със всичко освен насекомите и влечугите![]()
ще си умра заради тях, ако съм там
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
не бих участвала в нито едното от двете![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Ех, тази тема ме накара да се размечтая... Много искам да участвам в "Music Idol", но не знам дали пея достатъчно добре. За "Survivor" не съм дотатъчно смела (и не мога да плувам като хората...), а "Big Brother" е публична излагация. "So you think you can dance" е готино, ама не мога да танцувам чак пък толкова добре.
ммм в SuRvIvO... нЕм по-скоро в BiG bRoTHeR ... мисля ,че ще е по-забавно:P
дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!
От двете предпочитам ББ не за друго ама по малко работа има пхахахаха пък и там ще ги лудна както Найден и Гроши го правиха
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !