- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В кой магазин в Пловдив имам със сигурност 8800 сироко
някой ако може да ми каже в кой магазин има 8800 сироко, ще съм много благодарен.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не ти трябва Сироко повярвай ми
Насочи се към 8800 Арт, макар, че пак има минуси е по-добре от Сироко.
Повярвай ми.
За Арт мога да ти кажа къде има..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз неска си намерих едно в Вега-та, утре ше ми го донесатновичко![]()
Ако си сложа и аз на аватара снимка на Васко Илиев ще съм оборотен ли![]()
Да, наистина не ти трябва. Имам го. Нищо особено. Менюто е гадно и екрана е малък. Сега съм с 8600 Луна.. Доста по - добър е.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Като е избрал Сироко по-добре да мине на Арте, от колкото към Луна, но избора си е негов, и аз съм бил притежател на Сикоро и ядове освен с батерията нямах...Само да го държи постоянно в калъф и далеч от ключове, че се драска лесно...Първоначално написано от iPurple
аз ще го зема за 1400, казаха че вече трудно се намирало нов незнам що така. Иначе аз за голям екран и други глупости си имам н95 8гб, ама сирокото е по гъзарияПървоначално написано от LizZz
![]()
В момента би трябвало да е около 900 лева, лошото е, че това е непродаваем телефон ВЕЧЕ, моя в един магазин на бартерен принцип ми го хванаха на 400(или 400 и нещо май беше, не помня точно) лева тамън навършил годинка а на фактурата която им носех пишеше същата цифра само, че с една 1ца отпред...Ама хората са си прави, това е техника а и като вземем напредвид, че цената на всеки комерсиален телефон почва да пада безобразно много особено на пазара за втора ръка телефони...Първоначално написано от LizZz
Арте-то е доста добро ама бая скъпо..![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Уот?!Първоначално написано от tuzaro
![]()
Жив да не бях!
Човеко! Вземи се в ръце! Имаш Н95 8ГБ, за какъв чеп ти е тва? Метална кутия с чаркове от 3500 classic.
Супер неудобните копчета, чудя се леля ми как ги нацелва с маникюра си. Аз не мога, дето съм без дълги нокти.. Малии, хората са луди!![]()
![]()
взе ми думите от клавиатуратаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Не го плащай на 1400, ако толкова държиш ела в София ще ти го намеря чисто нов от магазин с поне 400 лева по евтино, та аз преди година и половина го платих 1400...Първоначално написано от tuzaro