- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Според вас отива ли си кафяво яке и черни ботуши
Преди два дни си купих едно кафяво яке ,но не съобразих че ботушите ми са черни![]()
еее нямаше ли черно яке.. ;D
зависи ,ако съчетаеш добре...ддз черна чанта и черен колан..
ама по-добре щеше да бъде да е черно якето... :}
Ми, да споерд мен си отиват-все пак и двете са тъмни цветове
![]()
Ми отиват си що да не си отиват![]()
![]()
поне според мен
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
мм не
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Панталона ти примерно трябва да е черен,но пак много не си отиват според мен.Събирай пари за нови ботуши![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
От кафяво до кафяво има доста голяма разлика. Снимай си ботушките и якето и ще можем да ти кажем.. Зависи от интензитета на цветовете, от яркостта им. Познавам хора, които си обличат 2-3 нюанса на кафяво и направо ми се драйфа като ги видя :>
Боже, да ви имам тъпите коментари на някои.А авторката е още по-тъпа.Не не си отиват.И ся к'во няма да ги носиш,м?
съвсем искрено ти казвам..въобще не си отиват![]()
To infinity and beyond.
+1Първоначално написано от Vladkoy
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ами отиват си ..![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Как може да кажете,че си или не си отиват???Да сте видели якето и ботушите,нюанса,материала от които са направени-НЕ!Тогава не коментирайте!Има различни нюански на кафявото и различни материали и може да си си ги избрала такива,който все пак да си отиват.
Снимай ги,качи снимките и ще ти кажем![]()
Не се притеснявай.Не е фатално, макар че би било по - добре ако и двете бяха черни.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
аз нося червено яке, зелени танталони и кафяви кецове?! дреме ли ми?
we give it all.
Ако не е прекалено светло, що да не си отива... Аз например нося Кафяво яке с черни ботуши... и не стой зле..![]()
Толкова ли не можеш да прецениш сама? От кафяво до кафяво има разлика... Ако беше сложила една снимка, на която си с тези ботуши и това яке, можеше да ти кажем конкретно.
отново ти повтарям това е адската селяния...не прави тая мн тъпа грешка наистина по-добре си спести някакви пари и се купи това което ти пасва със якето или ботушите това което си харесваш повече![]()
To infinity and beyond.
Нищо против съвета ти, но защо да е селяния? Нима няма хора който да са носили лилави боти с черно яке!? Или обратната, нима няма хора които са носили жълти обувки, със зелен панталон?! .... Ами.. дай тогава да се обличаме само в 1 цвят... - скуКаа!Първоначално написано от cool_doll
Айде, разбирачките (като cool_doll)... не си отивало.
1во - ЧЕРНО ОТИВА СЪС ВСИЧКО
2ро - обувки се съчетават с ЧАНТА!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Това отдавна е демоде.За другото си права.Първоначално написано от Wrathchild
Все едно да кажеш, че бялото и черното като комбинация е демоде...Първоначално написано от masal
Представи си следното нещо - червени ботуши, черни панталони, черна блуза, червена чанта - зле ли изглежда? И демоде ли е?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Изобщо не демоде,много е стилно даже,особенно ако са от хубав плат и чантата и обувките са кожени.Първоначално написано от Wrathchild
Обувки попринцип се съчетават със колан и чанта.Сякаш заради това,че си си купил тъмно-лилаво яке трябва да си купиш и тъмно лилави ботуши/боти...
А, за колана забравих.
~
Пука ли ти?Аз имам черно яке,бежови ботуши и кафява чанта![]()
![]()
..Все пак не отиваш на модно ревю,нали?А и ако ботушите ти са тъмно кафяво изобщо няма да е проблем според мен...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..