- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чувствам се готова, но ме е страх
здравеите..първо да ви се представя аз съм Ники и съм нова тук.. имам си сериозен прятел от 1 година и половина ве4е и виждам че на него вече мн му се прави секс а аз се чуствам готова, но по някфа причина ме е страх.. кажете какво е чустфото в началото и мн ли боли
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
При всеки със сигурност е различно.Ако си мислиш само колко ще те боли изобщо няма да се отпуснеш и наистина ще те боли.Сериозна стъпка е и въпреки че не казваш на колко години си щом си готова и е с човек,когото обичаш го направи.Не е болка за умиране.Чувството е странно и непознато,но след това става много хубаво!Дайте си повече време за любовна игра и нека той бъде внимателен.Всичко ще е ок!
akoi dvamate ste devstveni moga da te uverq 4e pyrviq ti pyt shte e gadno prejivqvane
P.P. ne boli tolkova
само аз съм детствена и сам на почти 16
....я по-добре си остани така още известно времеПървоначално написано от niki7y
![]()
Ако момчето си знае работата нещата ще минат добре...
И да се притесняваш и да не се ... то при всеки е различноНаправи го ако искаш .
П.П.
ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ !!!!!!!
Подкрепям мнението на другите-при всеки е различно![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Щом само ти си девствена, си поговорете добре преди това... Кажи му, че искаш да го направите, но те е страх и много се притесняваш, по този начин той ще разбере, че е важно за теб и ще се постарае![]()
Съгласна.Първоначално написано от Nathan
И все пак, ако не си напълно сигурна най-добре изчакай още малко.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Като те е страх и не се чувстваш готова, моя съвет е да не го правиш! Ако си толкова лекомислена и ти го натякват в главата да правиш секс, прави, после ти самата ще съжаляваш, не някой друг.
Щом си готова, няма защо да се притесняваш. Както казаха кажи му да е по-внимателен и по-дълга любовна игра и се отпусни. Всичко ще е на ред. Толкова много преди теб са издържали та ти ли.
не аз се чуствам готова просто ме е страх от болката..Първоначално написано от LadyDy
![]()
При мене както и при повечето ми приятелки нямаше нито билка нито кръв така че не се притеснявай. Просто се отпуси и не го мисли толкова. Според мен даже ще е по-лесно ако не го планувате ами просто някой път като се натискате и сте се разгорещили просто го направите![]()
Значи един вид пак не си готоваПървоначално написано от niki7y
![]()
ами не знам..Първоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
ще поговоря за това с него и ще го обсъдим и ще решим
ne e tolkova stra6no p1rvo pr1sti 6tom vlqzat 2 zna4i ve4e mojeda probva da vkara penisa da ne r14ka da ne bl1ska kato karucar da b1de nejen i mn mili dumi s1zdaite obstanovka i b1dete sigurni 4e nqma da vi bezpokoqt pone 4as za6toto d1lgata lubovna igra e vajna a nai vajnoto e tvoqta naglasa ako obi4a6 4oveka malko bolka i kr1v nqma da te pritesnqt a ako vsi4ko e ok daje 6te ti haresa podhodq6ta e misionerskata poza
P.S.bolkata ne vinagi q ima a kr1vta ponqkoga e samo kapka taka 4e ne se trevoji vsi4ko 6te e okUSPEH
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Ами първо , добре дошла.
по темата : щом не се чувстваш готова ПО КАКЪВТО И ДА БИЛО начин , няма какво да се говори. Трябва да си сигурна в себе си и в момчето до теб по абсолютно вс критерии.Моят съвет е да изчакаш още малко верме , докато не си достатъчно сигурна , за да решиш сама , ане да питаш по форуми![]()
![]()
успех
Първоначално написано от OCINKO
mc
Защо не оставиш да се случи спонтанно. Сега има толкова почивни дни. Може да отидете някъде и да се отпуснете. Така ще стане непринудено.
Хах в заглавието ти пише, че не си готова, а иначе пишеш че си, но те е страх от болката![]()
Поговори с приятеля си и решете заедно. Не трябва да го правиш ако не си напълно сигурна, че си готова![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ne prosto nqkoi ot moderatorite go e preimenuvalПървоначално написано от GabisiTa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MakeMeLaught she mi opraish li zaglawieto na temata![]()
Любопитството прави чудеса, ей. Като ти се прави - прави, мисли, говори с него и както си решиш. Ние не можем да налагаме мненията си. Затова ти е главата на раменете - за да мислиш. Стига да е разумно и полезно за теб. А за болката, не е за умиране.
Това е цялата философия !Първоначално написано от LadyDy
И аз така мисля.Първоначално написано от NIXAN4
Life's too short.. too short to live it as a bad person!