.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Супер фен Аватара на gabri3lla
    .....................

oki a sled twa kw0 e useshtaneto smis mn li e priqtno gore do0ly..

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    При всеки със сигурност е различно.Ако си мислиш само колко ще те боли изобщо няма да се отпуснеш и наистина ще те боли.Сериозна стъпка е и въпреки че не казваш на колко години си щом си готова и е с човек,когото обичаш го направи.Не е болка за умиране.Чувството е странно и непознато,но след това става много хубаво!Дайте си повече време за любовна игра и нека той бъде внимателен.Всичко ще е ок!
    to4no kazano

не е болка за умиране ... по-скоро е странно чувство не може да се нарече болка според мен
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Цитирай Първоначално написано от DeCuTo0
    не е болка за умиране ... по-скоро е странно чувство не може да се нарече болка според мен
    oxx dan0 da si prawa

Град
    Цитирай Първоначално написано от DeCuTo0
    kakto ti kazva6 SPORED TEB,no vseki si e individualen i pri vsqka e razli4no.mnogo ot momi4etata koito pi6at vuv foruma sa pisali po takiva temi i mnogo ot tqh gi e bolqlo super mnogo a drugi puk naprimer ne sa usetili gram bolka.pri vsqko momi4e e razli4no

a s pryst powe4e li boli

Град
    v nikakuv slu4ai

emm...nz ima edna deto e 6 klas w nashto daskalo i poneje kat se pribiram tq se vozi s mene w mar6rutkata i edin p1t mi razkazwashge kak se bila ebala i az i vikam 4akai be az qwno s1,m mn nazad s ne6tata shtom ti si 6 kl i si se ebala i tq : emii decata sa si deca .. i sled twa i wikam :dobre glei sa vij ti oshte cici nqqsh a si se ebal* i i vikam shto ne iz4aka i tq emmm do koga da 4akam i mi kaz a4e neq s prust mn q e bolqlo ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от niki7y
    emm...nz ima edna deto e 6 klas w nashto daskalo i poneje kat se pribiram tq se vozi s mene w mar6rutkata i edin p1t mi razkazwashge kak se bila ebala i az i vikam 4akai be az qwno s1,m mn nazad s ne6tata shtom ti si 6 kl i si se ebala i tq : emii decata sa si deca .. i sled twa i wikam :dobre glei sa vij ti oshte cici nqqsh a si se e**** i i vikam shto ne iz4aka i tq emmm do koga da 4akam i mi kaz a4e neq s prust mn q e bolqlo ..
    nali ti kazah.pri vsqka e individualno.moje da se skusa6 ot bolka a moje i da ne useti6 ni6to.kato mu doide vremeto 6te razbere6

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    emm...nz ima edna deto e 6 klas w nashto daskalo i poneje kat se pribiram tq se vozi s mene w mar6rutkata i edin p1t mi razkazwashge kak se bila ebala i az i vikam 4akai be az qwno s1,m mn nazad s ne6tata shtom ti si 6 kl i si se ebala i tq : emii decata sa si deca .. i sled twa i wikam :dobre glei sa vij ti oshte cici nqqsh a si se e**** i i vikam shto ne iz4aka i tq emmm do koga da 4akam i mi kaz a4e neq s prust mn q e bolqlo ..
    nali ti kazah.pri vsqka e individualno.moje da se skusa6 ot bolka a moje i da ne useti6 ni6to.kato mu doide vremeto 6te razbere6
    to wremeto do edna sedmica sigornu she mu doide shtoto priqtelq mi mn iska sex a i az go izkam..ni6to 4e zaglawieto e drugo prosto moderatorite ne si war6at rabotata..ta taka po temata..az go izkam i tou go izka na 15 sum na 22 sega she pravq 16 .. malka li sym wie kak mislite..ne iskam post1pkata mi da we fatalna..

Град
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    to wremeto do edna sedmica sigornu she mu doide shtoto priqtelq mi mn iska sex a i az go izkam..ni6to 4e zaglawieto e drugo prosto moderatorite ne si war6at rabotata..ta taka po temata..az go izkam i tou go izka na 15 sum na 22 sega she pravq 16 .. malka li sym wie kak mislite..ne iskam post1pkata mi da we fatalna..
    spored men ne si malka ama puk i ne si dostatu4no golqma.tva mnoo trudno se opredelq na kakva vuzrast sme govoti da go napravim za purvi put

amii ne znam utre kato se widim shte go obsudim :P

Град
    ti si znae6 nai dober.az osven uspeh da ti pojelaq drugo ne znam kvo da kaja

mersi wse pak

Град
    nali uj za tova e foruma

значи не си готова

white sensation

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Щом само ти си девствена, си поговорете добре преди това... Кажи му, че искаш да го направите, но те е страх и много се притесняваш, по този начин той ще разбере, че е важно за теб и ще се постарае
    Човече от няколко дена ти се чуда че даваш наистина свестни съвети и то винаги.Поздравявам те за това.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Ох как ще си готова ако те е страх?

кажете какво е чустфото
    чустфото (бахти думата) е все едно те ритат в главата

Страхът не означава, че не си готов. Както е в случая - страхува се от неизвестното и от различните неща / които в повечето случаи са противоречиви/ , които е слушала за това.

девойката търси психическа опора. Престанете да се гаврите с нея. На всяка жена и е било трудно да вземе това решение.

Цитирай Първоначално написано от mirmark
    девойката търси психическа опора. Престанете да се гаврите с нея. На всяка жена и е било трудно да вземе това решение.
    mersii

ee neka wi kaja..naprawihme go we4e .. bole6e malko ...samo deto malko te4e

ave hora 16 ne e li o6te rano?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си