- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чувствам се готова, но ме е страх
oki a sled twa kw0 e useshtaneto smis mn li e priqtno gore do0ly..![]()
![]()
![]()
to4no kazanoПървоначално написано от sladkata_bebz
не е болка за умиране ... по-скоро е странно чувство не може да се нарече болка според мен![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
oxx dan0 da si prawaПървоначално написано от DeCuTo0
![]()
kakto ti kazva6 SPORED TEB,no vseki si e individualen i pri vsqka e razli4no.mnogo ot momi4etata koito pi6at vuv foruma sa pisali po takiva temi i mnogo ot tqh gi e bolqlo super mnogo a drugi puk naprimer ne sa usetili gram bolka.pri vsqko momi4e e razli4noПървоначално написано от DeCuTo0
![]()
a s pryst powe4e li boli![]()
emm...nz ima edna deto e 6 klas w nashto daskalo i poneje kat se pribiram tq se vozi s mene w mar6rutkata i edin p1t mi razkazwashge kak se bila ebala i az i vikam 4akai be az qwno s1,m mn nazad s ne6tata shtom ti si 6 kl i si se ebala i tq : emii decata sa si deca.. i sled twa i wikam :dobre glei sa vij ti oshte cici nqqsh a si se ebal* i i vikam shto ne iz4aka i tq emmm do koga da 4akam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i mi kaz a4e neq s prust mn q e bolqlo ..
nali ti kazah.pri vsqka e individualno.moje da se skusa6 ot bolka a moje i da ne useti6 ni6to.kato mu doide vremeto 6te razbere6Първоначално написано от niki7y
![]()
to wremeto do edna sedmica sigornu she mu doide shtoto priqtelq mi mn iska sex a i az go izkam..ni6to 4e zaglawieto e drugo prosto moderatorite ne si war6at rabotata..ta taka po temata..az go izkam i tou go izka na 15 sum na 22 sega she pravq 16 .. malka li sym wie kak mislite..ne iskam post1pkata mi da we fatalna..Първоначално написано от x3eme
spored men ne si malka ama puk i ne si dostatu4no golqma.tva mnoo trudno se opredelq na kakva vuzrast sme govoti da go napravim za purvi putПървоначално написано от niki7y
![]()
amii ne znam utre kato se widim shte go obsudim :P
ti si znae6 nai dober.az osven uspeh da ti pojelaq drugo ne znam kvo da kaja![]()
mersi wse pak![]()
![]()
![]()
nali uj za tova e foruma![]()
Човече от няколко дена ти се чуда че даваш наистина свестни съвети и то винаги.Поздравявам те за това.Първоначално написано от shokoto91
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Ох как ще си готова ако те е страх?
чустфото (бахти думата) е все едно те ритат в главатакажете какво е чустфото
Страхът не означава, че не си готов. Както е в случая - страхува се от неизвестното и от различните неща / които в повечето случаи са противоречиви/ , които е слушала за това.
девойката търси психическа опора. Престанете да се гаврите с нея. На всяка жена и е било трудно да вземе това решение.
Първоначално написано от mirmark
mersii
ee neka wi kaja..naprawihme go we4e .. bole6e malko ...samo deto malko te4e![]()
ave hora 16 ne e li o6te rano?![]()
![]()