- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Направи си сам
от кой град си ?Първоначално написано от xoxi
По принцип аз си правя и е лесно .
Копувам си нещата от пловдив от бижуленд но и от всеки магазин за маниста става .
Там продават кукички скобички всички части за обеци . То тези по магазините така ги правят . Та избираш си частиците и почваш .
Може да си изрежеш от корк шайби и да ги боядисаш . Може да ползваш платмасови парченца и да ги прикрипиш една към друга с метални халкички и тн и тн
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
adflictatio може ли да те питам какви материали използваш http://prikachi.com/files/1504161b.jpg <--тук
Първоначално написано от icegabi333
Използвала съм нещо като силиконови връвчици но са кухи посредата...вижда се на снимката,не знам дали се продават в България,тези са от Лондон.
И тъй,над купчината вещи в мойта стая разстилаха се мисли,направо бъркотия!...
много обичам да си праа гривни от капачки и всекви плетки
http://prikachi.com/files/1600342E.jpg
http://prikachi.com/files/1600343r.jpg
http://prikachi.com/files/1600344H.jpg
снимките не са с много хубаво качество ама поне можете да се сетите за кво стаа на въпрос :P
тея силиконови връзки ги има в бижуленд в плд и в бижушоп в асг
и са по 10 ст броиката
http://storage2.album.bg/4e1/photo29...a_23290918.jpg
Преди 5 минути го завърших..
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
въпреки че не съм момиче .... тва е ефектно, виждал съм много момичета с подобни "кулиета" ..така че.. БРАВО!Първоначално написано от Steff9423
Яко е
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Мерси![]()
В момента работя по друго ..с панделки..![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Как да ги няма, в магазините на джъмбо.. по 2 лева са. Но не знам по колко връзки в пакетче бяха.Първоначално написано от adflictatio
вдъхновихте ме и отивам да се пробвам малко сам с леви ръце ама нищо а за моделина в моя град го няма никъде и ме е много яд а имам такова желания да измисля нещо![]()
прочетох цяялата темаСтрахооотна е !!! скоро и аз ще постна малко снимки на мои работи
![]()
![]()
! страхотни стее
Хм... Аз си ги купувам от бижуленд (Пловдив) по 10стотинки едната...Първоначално написано от lenito_sf
Първоначално написано от kristito3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лелеле много яко изглежда верно на скрита камера ако някой го изяде хората кво ли ще си помислят
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Мисля, че са поне 10, обаче за да станат кухи трябва да извадиш от вътре една блестяща такава връвчица.Първоначално написано от lenito_sf
че е тревопасенПървоначално написано от ecstazy
и малко почвопасен
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
ама най-лошото е, ако знаеш че има такова за ядене наистина и отиваш на гости и гледаш някаква саксия по средата на масата и само взимаш лъжица и заграбваш супер мощно иииии ... осъзнаваш, че това е просто цвете в саксия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
почвопасен хаха
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
не акайте по темата, де, нека е по-приятна за гледане;
Браво за невероятните творби.Прочетох темата за 1 час и искам да попитам как да си направя нещо с така наречената салфетена техника защото съм го правила с хартия и вестници но ни става добре
хей, аз мога да правя една фигурка, но то е, за да сложиш вилица и нож на нея. След малко ще го направя и ще ти пратя снимки.Първоначално написано от sisitooo3sisitooo
![]()
Това е видът
![]()
Тук ще покажа как да се направи.
след това едната страна се прегъва като хармоника
като се направи трябва да се обърне салфеткана наобратно т.е. прегъването да отиде отдолу
после се прегъва по средата и част от "хармониката" ще отиде отгоре
след това дигнете горната част
Това е всичко!
Как се плетяха????? И квадратното и кръглото??
Такааа... трябва ми схема за правене на каравана от картон.. Т.е. как да сгъна и да залепя, понеже не ми се отдават измерителните работи.
Моля ви да помогнете, защото имам супер голямо желаниее, а никакво време : )