- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Форума за бъдещи мами
Кога съм бил зад мнение, че абортите са нещо прекрасно, на мнение съм, че са ужасно нещо. Но това не означава, че ще ходя да пребивам всеки, който реши да направи аборт, за да му налагам мнението си по някакъв начин.Първоначално написано от Грозния
Последно редактирано от fire_magic : 10-23-2018 на 18:29
Така погледнато си напълно прав.Първоначално написано от LoveSofia
Но като цяло темата е комплексна и има много аспекти. Има дори хора със сериозни психически проблеми, бременности в последствие от изнасилвания, сам спомена кръвосмешения, наркомани, които по всяка вероятност ще съсипят плода и т.н.
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Това, че бъдещото ти бебе няма да е същото като това, което смяташ да абортираш в момента е ясно. Не знам кой би си помислил друго.
Нямам представа колко MB информация се съдържа в половите клетки, но дори да е така, представи си различни комбинации от 2х 37,5 MB данни (сперматозоид и яйцеклетка)?
Става въпрос за възможните комбинации, а не за това колко броя са еднаквите компоненти участващи в тях.
Представи си два чувала с по 46 номерирани и оцветени топки, от всеки от които взимаш по 23 на случаен принцип. Колко различни комбинации може да се извадят?
или
Имаш две различни торти с по 46 различни парчета. От всяка торта взимаш по 23 и правиш нова торта.
Примерите са доста опростени, но дано ти дадат някаква представа.
Точно от това следва, че би трябвало да приличаш на майка си и баща си, а не на комшията!
Гените в теб половината са от баща ти, другата половина от майка ти. Коя част от половината на бащините гени и каква част от половината на майчините са се слели в теб е една голяма лотария!
Това е интересно, ще прочета повече по темата, като имам време. Това беше първото, на което попаднах
https://skeptics.stackexchange.com/q...s-reincarnated
Повярвай, наясно съм как работят комбинациите
Но в конкретния случай доста от геномът съвпада, в противен случай щеше да се роди коренно различен вид.
Според този източник имаме 96% сходен геном с този на шимпанзетата, 60% сходен с този на кокошките и над 60% сходен геном с този на бананите (което ми звучи противно на логиката на пръв прочит).
https://www.getscience.com/biology-e...are-we-bananas
Така че броят комбинации е далеч по-малък, отколкото го изкарваш.
Очевидно не си!
Логиката очевидно не е силната ти страна.
Геномът е еднакъв и доколкото тортите се правят от брашно, захар, яйца, олио, набухвател...
...още набухвател!
Не става въпрос за броя различни гени, а от комбинациите между тях!
Колко са комбинациите от тотото, при случаен избор на 6 числа от 49?!
При хората имаме комбинация от 2х23 хромозоми.
Различните организми имат различен брой хромозоми, което увеличава броя от възможни комбинации (но ти очевидно не знаеш тези неща).
Ти нямаш и най-малка представа за какво говориш!
Не, ние за сега няма да купуваме, нямам впечатления от този, защото моите познати са с обикновени.