.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 248

Hybrid View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Elenakaradjova Виж мнението
    Имам сериозен проблем! Много хора могат да ме упрекват, но имам нужда от съвет и насока. Декември месец ставам на 16 и имам сериозен приятел на 19. Скоро научихме, че съм бременна. И ДВАМАТА ИСКАМЕ ТОВА ДЕТЕ ДА СЕ РОДИ! Проблемът е там, че майка ми е луда алкохоличар и отказва да приеме че ще си имам бебе и ме принуждава да направя аборт, а баща ми не взима участие по въпроса, защото не се интересува не живея с него. Искаме да задържим бебето, но се консултирахме с адвокати и социални грижи и ни посъветвана да махнем бебето, защото ще съдят приятеля ми. Да вметна само, че искаме да сключим брак, но нямаме съгласие от майка ми. Имам час утре сутрин за аборт, но не мога да проумея факта и знам, че ако го направя ще съжалявам цял живот. Помогнете!!!

Решението и отговорността си е изцяло ваша.- на теб и на приятеля ти. Ако не искаш да правиш аборт, приятелят ти също не иска - не правиш, въпреки всичко.
    Важно е какво искаш. Съжалява се за неща, които си искал да направиш, но не си направил.
    Ако съжеляваш за нещо, което си направил значи не си искал наистина да го направиш.
    Последно редактирано от Rengur : 10-17-2018 на 14:58 Причина: Спазвайте добрия тон!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си