.

Виж резултатите на анкетата: Кога планирате да имате бебе?

Гласували
541. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • докато стана на 20 г.

27 4,99%
  • докато стана на 23 г.

123 22,74%
  • докато стана на 27 г.

204 37,71%
  • до 30-тата си година

98 18,11%
  • над 30-та си година

32 5,91%
  • никога

33 6,10%
  • въобще не съм се замисляла и не ме занимавай с глупости, сега купонясвам

24 4,44%
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 286
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Когато му дойде времето.

По принцип аз съм готов и сега , но за целта се искат двама

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Не съм се замисляла сериозно кога ще ставам мама,но задължително искам дете то да има малко по-сигурно бъдеще преди да го родя , а и трябва да имам сериозен човек до себе си -така че между 25-30

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Madn3s5
    28-35 някъде там знам ли
    Да..
    След 28 годишнината ми..

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    28-35 някъде там знам ли
    Да..
    След 28 годишнината ми..
    Ако си отваряхте учебничетата по биология, щяхте да знаете колко опасно за детето би могло да бъде това.

По темата - искам преди 25.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Истински опасно става след 40. Не ги шашкай.

По темата- след 28-30 години.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Когато бях малка винаги си казвах "Ще се оженя на 24 и ще си имам деца на толкова. Ама задължително ще стане това, когато съм на 24!"
    Но не се знае в какъв свят ще живеем, коагото съм на 24, нито какъв човек ще съм тогава. Аз на бебче и сега, в момента, много бих се радвала.
    Както дойде. А иначе сестра ми е с 5години по-голяма и сигурно ще стане мама преди мен. Много бих се радвала на племенниче и ще си го дондуркам по цял ден. (Ако ме чуе какви ги говоря... )
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Когато бях малка винаги си казвах "Ще се оженя на 24 и ще си имам деца на толкова. Ама задължително ще стане това, когато съм на 24!"
    Но не се знае в какъв свят ще живеем, коагото съм на 24, нито какъв човек ще съм тогава. Аз на бебче и сега, в момента, много бих се радвала.
    Както дойде. А иначе сестра ми е с 5години по-голяма и сигурно ще стане мама преди мен. Много бих се радвала на племенниче и ще си го дондуркам по цял ден. (Ако ме чуе какви ги говоря... )
    Извини ме , но на колко години си в момента?!

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Ми аз винаги съм била на тва мнение,че трябва първо да уча и после да мисля за деца,семейство и т.н.,значи след 23 г/д..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Ми аз винаги съм била на тва мнение,че трябва първо да уча и после да мисля за деца,семейство и т.н.,значи след 23 г/д..
    Стига лъга хората признай си за близнаците

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Определено ще е след 25
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    След 24-25. Ако има подходящ татко и обстоятелствата са се стекли по този начин...и по-рано.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Истински опасно става след 40. Не ги шашкай.

По темата- след 28-30 години.
    Ахаха, те като са се шашнали... да, след 40 е опасно, но това не значи и че след 30 не е. Много по-вероятно е да родиш дете със синдром например след 30-годишна възраст, отколкото преди това.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    lelq mi rodi purvoto si dete na 33,vtoroto na35!

Истинска опасзност за детето и за майката има след 36г. вързаст, най-често се дължи обаче на генетични заболявания, които могат да се избегнат в по-ранна възраст(въпреки, че за мен няма логика). А иначе мисля, че просто след тази възраст се е приело, че по трудно ще бъде износването на плода и самото раждане. Холивудските актриси, обаче показват на света, че няма точна възраст за това кога да станеш майка, все пак доста от тях разждат след 40

Цитирай Първоначално написано от traka
    Истинска опасзност за детето и за майката има след 36г. вързаст, най-често се дължи обаче на генетични заболявания, които могат да се избегнат в по-ранна възраст(въпреки, че за мен няма логика). А иначе мисля, че просто след тази възраст се е приело, че по трудно ще бъде износването на плода и самото раждане. Холивудските актриси, обаче показват на света, че няма точна възраст за това кога да станеш майка, все пак доста от тях разждат след 40
    Пример?

Град
    пространството на Дисе
    Ами логиката е такава, че яйцеклетките се образуват още в ембрионалното развитие и след раждането се прекратява мейозата до настъпване на полова зрялост, започването на месечните цикли/респективно овулацията/. Една жена има менструация до към 50 годишна възраст, което означава, че яйцеклетките й са престояли около 50 години, чакайки да си довършат мейозата.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

за тва не споря, а ми е чудно защо е прието генетичното заболяване да е с по висок % при по възрастните жени, мисълта ми е, че ако то е заложено по принцип винаги има вероятност от такова и при млада жена. Аз там логика не намирам, ама като се замисля медецината не е логическа наука и при нея винаги има вероятности и изключения, така че не съм човека да гадая, просто ми е чудничко

Те холивудските звезди раждат безпроблемно след 40 ама кой знае колко лекаря бдят над тях и колко манипулации се провеждат абе знам ли парите всичко правят - може и да греша разбира се не му разбирам

Град
    пространството на Дисе
    за тва не споря, а ми е чудно защо е прието генетичното заболяване да е с по висок % при по възрастните жени, мисълта ми е, че ако то е заложено по принцип винаги има вероятност от такова и при млада жена. Аз там логика не намирам, ама като се замисля медецината не е логическа наука и при нея винаги има вероятности и изключения, така че не съм човека да гадая, просто ми е чудничко
    Разбрах накъде биеш. Значи, оставяме настрана генетичните заболявания, заложени по принцип. При престоя на яйцеклетката 40 години в мейоза, тя остарява /както и всички наши клетки/, "пособията", извършващи деленето, не си изпълняват задълженията правилно и хоп- тризомия 21 например /синдром на Даун/. Затова се увеличава рискът с възрастта.

И пак опираме до вероятността, стана ясно че е повишен риска, но и забременяването е по-трудно и аз се съм го свързвала с това проблема на над 36 годишните. А по повод холивудските звезди, абе и много пари да имаш пак не е гаранция, ама че грижите са в пъти повече така си е. И като се замисля ако някоя звезда има проблеми с бременността си като хромозомните изменение едва ли ще се тръби по светската хроника, така че все ще си чуваме за чудесните им деца

Не мога да кажа кога ще се появи човекът,с който да създам семейство и детенце...
    Но мисля,че сега съм готова за това. Ако имах човек който да иска дете и съм сигурна в него...БИХ го направила...
    Нищо че още нямам 20

Голям фен
    Аз още съм много малка за да го "планирам",но горе долу си го представям да съм над 20. Все пак зависи от много неща.

23 поне по мойте изчисления ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    your mind,your body and your soul
    Цитирай Първоначално написано от FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    28-35 някъде там знам ли
    Да..
    След 28 годишнината ми..
    Ако си отваряхте учебничетата по биология, щяхте да знаете колко опасно за детето би могло да бъде това.

По темата - искам преди 25.
    Е защо?Мен майка ми ме е родила на 30 и нищо ми няма.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си