.

Виж резултатите на анкетата: Кога планирате да имате бебе?

Гласували
541. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • докато стана на 20 г.

27 4,99%
  • докато стана на 23 г.

123 22,74%
  • докато стана на 27 г.

204 37,71%
  • до 30-тата си година

98 18,11%
  • над 30-та си година

32 5,91%
  • никога

33 6,10%
  • въобще не съм се замисляла и не ме занимавай с глупости, сега купонясвам

24 4,44%
Отговор в тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 286
    Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Влизам в първа категория тъй като имам син, а съм под 20г.

Град
    Е там...
    никога!!!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    никога!!!
    Тогава какво търсиш в този под-форум?

Повече от фен
    еми надявам се в този момент да се разжда бъдещата ми жена, докато порасне ще мине малко време, ама 40 ми изглежда привлекателна цифра за бащинство
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Град
    `In Hell`
    Над 20 поне но нищо не се знае но и на 18 да родя няма да съжалявам защото раждането на дете не означава че със живота ми е свършено

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Над 20 поне но нищо не се знае но и на 18 да родя няма да съжалявам защото раждането на дете не означава че със живота ми е свършено
    еее нещо към всички. аз съм дете на почти тийн родители - иначе интелигентни хора - вишисти с положение сред познатите си. пълна мизерия е - просто хората трябва да са готови преди да почнат да отглеждат деца
    със сигурност тва дето си писала, че живота ти няма да свърши е верно, ама ....... бе не ти го пожелавам, но ще видиш как ще попрецакаш твоя и съсипеш тоя на детето

Това, че твоите родители не са се погрижили за теб не важи за всички. Я виж Дарла, на 18 години е родила сина си, Angel_girl също, а по мненията им (защото не ги познавам лично) мога да съдя, че са добри майки.
    Всичко опира до желание, амбиция и естествено помощ. Но наистина живота не свършва с едно дете.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    еее нещо към всички. аз съм дете на почти тийн родители - иначе интелигентни хора - вишисти с положение сред познатите си. пълна мизерия е - просто хората трябва да са готови преди да почнат да отглеждат деца
    със сигурност тва дето си писала, че живота ти няма да свърши е верно, ама ....... бе не ти го пожелавам, но ще видиш как ще попрецакаш твоя и съсипеш тоя на детето
    Не ми казвай какво ще направя не ме познаваш първо ... И второ не съм казвала че ще родя на 18 но и да родя няма да съжалявам и това незначи че няма да уча висше и няма да работя

Повече от фен
    Не ми казвай какво че направя не ме познаваш първо ... И второ не съм казвала че ще родя на 18 но и да родя няма да съжалявам и това незначи че няма да уча висше и няма да работя
    еми аз не казах, че няма да учиш и да работиш - просто се искат повече неща за отглеждането на едно дете. жалко, че повечето момичета на 18-19 не го разбират
    не приемай каквото съм писал лично. живеем в свободна страна - вс може да прави каквото си иска, а и хората са различни и една и съща ситуация биха се справили различно

Град
    `In Hell`
    Не ми казвай какво че направя не ме познаваш първо ... И второ не съм казвала че ще родя на 18 но и да родя няма да съжалявам и това незначи че няма да уча висше и няма да работя
    еми аз не казах, че няма да учиш и да работиш - просто се искат повече неща за отглеждането на едно дете. жалко, че повечето момичета на 18-19 не го разбират
    не приемай каквото съм писал лично. живеем в свободна страна - вс може да прави каквото си иска, а и хората са различни и една и съща ситуация биха се справили различно
    Е и аз искам да си поживея малко Просто казах че и на 18 да родя няма да съжалявам но действително се надявам да родя на около 22-23 години

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като станете на по 22 да видим дали толкова ще искате. Студентски години(или поотминават), почваш да мислиш за работа, магистратура, кариера....изобщо децата минават да заеден план. Преди да започна работа исках 100 пъти повече, отколкото сега. В днешния свят 22-23 са доста малка възраст да станеш майка. че то под 30 да си и вече си млада майка...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Като станете на по 22 да видим дали толкова ще искате. Студентски години(или поотминават), почваш да мислиш за работа, магистратура, кариера....изобщо децата минават да заеден план. Преди да започна работа исках 100 пъти повече, отколкото сега. В днешния свят 22-23 са доста малка възраст да станеш майка. че то под 30 да си и вече си млада майка...

Кремче, много зависи от самия човек и от това как се стекат обстоятелствата.
    Важното е да си имаш хубава кариера, но не мисля, че единствено тя би могла да ти донесе истинско щастие.
    Едно малко същество е способно да осмисли живота на човек, много повече от какъвто и да е друг успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Свищов
    Така е, но когато те хване ежедневието започваш все по-малко да мислиш за това...Питай ме каква бях юли-август на тема бебета и сега...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Така е, но когато те хване ежедневието започваш все по-малко да мислиш за това...Питай ме каква бях юли-август на тема бебета и сега...
    :P Това лято очакваме да ни зарадваш с хубава новина, не само да се ентусиазираш на тази тема.
    До колкото знам имаш завършено висше, имаш работа и сте щастливи с приятели си.По думите ти връзката ви е стабилна, годините също на лице.Какво те спира?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Наистина много зависи, но и по-горе го написах - зависи дали има кой да ти помага.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    krem4eto,dori i da moje6 da raz4ita6 v otglejdaneto na malkiq samo na partniora si(makar,4e ne vijdam pri4ina pone ot razkazvanoto ot teb babite da ne pomagat),ta dori i samo ot nego da polu4ava6 pomo6t-pak 6te se spravite.Pojelavam ti skoro da te zaradva takava vest-za rabota ima6 vreme cql jivot,no ako deteto e tova,koeto 6te ti donese istinsko 6tastie-deistvaite smelo!

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Повече от фен
    +1

Айде, и на 22 да не е, Дарето е права. За работа има ехеее, но за дете не е така. Биологията, за съжаление, си казва думата
    ~

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Още ми е рано, ноо много искам на 21-22 вече да си имам бебче..
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    :P Това лято очакваме да ни зарадваш с хубава новина, не само да се ентусиазираш на тази тема.
    До колкото знам имаш завършено висше, имаш работа и сте щастливи с приятели си.По думите ти връзката ви е стабилна, годините също на лице.Какво те спира?
    Оф, ще го видим. И този месец няма да е. А и мисля пак да почвам контрацептивите....абе не сме много готови за дете. Искам съжителство, брак и после бебе...Така се бях паникьосала на закъснение от 3 дни този месец. Наум прехвърлях всички минуси и плюсове....май минусите все още са повече. Нямаме стабилни доходи, не сме живели и 3 поредни дни заедно под 1 покрив, не се чувствам достатъчно емоционално стабилна в този момент и май още не съм готова...Но най-вече той не е готов и то изобщо. Така ми се пада като си харесвам набори, а не по-големи. Вдетенява се, а и аз покрай него се лиготя

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Да не казвам голяма дума, но някъде към 25-27 ми се струва наий-подходящо, въпреки че знае ли човек..

Фен
    Град
    Варна
    към 26-27 най-добре

аз още съм малка за деца но може би 22-23 : )) искам да съм млада мама

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    27-35.Едно дете слага край на личния живот, аз мисля да си поживея, а и с повече опит ще бъда по-добра майка, може би .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си