.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Мразя я!

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д

Мразя я!

благодаря на всички

Няма какво друго да направиш освен да привлечеш на твоя страна по умните и да я бойкотирате по някакъв начин според ситуацията.

da ima mnogo takiva... nqmam ideq kvo da ti kaja ...... opitai da q izolira6 ot drugite i tq taka 6te se promeni za da se prisposobi..ama tva e mnogo gadno nz bii i tupanika i 6e mlukne puk da ne ti puka dali 6e te gonqt ili ne
    Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    Голяма завист голямо нещо богатите хора са мн якиии моето семейство също имаме пари. Бедните да го духате :P
    тцтцтцтц

По темата-навсякъде има такива...спрете да и обръщате внимание (ако е възможно де...)
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на Infinity
    Голяма завист голямо нещо богатите хора са мн якиии моето семейство също имаме пари. Бедните да го духате :P
    абе тебе кога ще те махнат от тоя форум беее....просто адски си куха за да кажеш тея думи има мн по стойности бедни хора от надути кифли като тебе....ако всъщност въобще си момиче,щото си мисля и че е възможно ти да си някакъв провокатор който само да дразни хората
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Няма какво друго да направиш освен да привлечеш на твоя страна по умните и да я бойкотирате по някакъв начин според ситуацията.
    +123456

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    ако си момичето от снимката,не виждам кой би ти завидял.
    парите са на родителите ти не твои..и богатите по-духат от бедните повярвай наистина се надявам да е някой недодялан,който няма какво да прави по цял ден,защото ако това е мнение на реален човек направо го съжалявам
    благодаря на останалите..мисля,че се оправих всъщност..богат беден,когато си глупав и всичките пари на света не могат да го скрият

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ПАК НИ ПОКАЗА КОЛКО СИ ТЪПА!

Супер фен
    Тва беше тъпо...
    По темата : Еми стискай зъби засега и се моли да я изключат,колкото и невъзможно да ти се струва

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Абе теб квачице мила не те ли махнаха от тук?Имаш пари ама като си бедна откъм интелект няма кой да те обогати.Не знам в кой свят живееш

А по темата - ако класа наистина е такъв какъвто си го описала събери другите които са против кифлата и й я поставете на място най-накрая.И тя като тъпУ2008 е кифла,ама те двечките са онези на които им липсва пълнеж.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    Los Angeles
    sladky2008 Алелелелееее колко си затъпела милата тя хора дайде да не се занимаваме с УТАЙКИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО ПО ТЕМАТА-спокойно и в нашия клас е така има един надут кроасан дето мн се праеше на богаташка и ся как набързо и затвориха устицата просто стискай зъби и чакай докато не се чалне в тъпата тиква
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Проблема бил, че в училището били умни -
    Като гледам правописа ти и висшите ти умения в граматиката съм сигурен, че явно сте яко капацитети в това училище
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Проблема бил, че в училището били умни -
    Като гледам правописа ти и висшите ти умения в граматиката съм сигурен, че явно сте яко капацитети в това училище
    не,проблема е,че си мълчат и не правят проблем,когато някой им отнема от личното пространство.това,че учат го казах просто,за да си представите по-лесно самите хора.за тях училището е най-важно.мисля,че ясно казах,че не съм като тях..незнам дали е откъм акъл както ти твърдиш или откъм мислене,но е факт,че не съм нито към кифлите,за да не ме закачат, нито към "много умните" , за да не ми пука..

Провокирай я
    Прави всичко на пук на нея.. Защитавай другите.. Те постепенно ще видят, че не е толкова страшно да и се опълчиш. Няма да търпите някаква пикла да ви командва, я !!!
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Гаахахахаха 'мноо си зле ма!Скрии се!

А сега относно темата...
    Ко да ти кажа,бахти филма.Докато четях поста на авторката на темата все едно си бях пуснала поредния тъп американски тиин филм.
    Ааа вземи я прибии де! Аз така бих направила...
    Иначе или не и обръщай внимание или и прави номерца,все едно е.Действай...

Голям фен Аватара на o0ps
    Пак и обърнахте прекалено много внимание на малката пикла с многото свободно време (сладку не знам си там кво). Разберете че е фейк акаунт, пък и да не е - много лошо само и единствено за нея. Стига сте й се вързвали на жалките провокации!

Пребий я ! Такива като нея в мойто даскало всяко междучасие са заврени в тоалетната Ако не искаш да се биеш я набий с думи Нали разбираш

Град
    София
    Защо не си гледате в собствените панички?
    Много се дразня на такива като вас. Ок. Тя не знае, тя има слаби оценки и какво като ще изкласи? Нали ти си знаеш, че имаш повече знания от нея и т.н...
    Познати са ми такива злобарчета от гимназията, които не спираха да се занимават с мен. Накрая си пролича кой колко знае и какво представлява. Това е.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Провокирай я
    Прави всичко на пук на нея.. Защитавай другите.. Те постепенно ще видят, че не е толкова страшно да и се опълчиш. Няма да търпите някаква пикла да ви командва, я !!!
    +1 Не съм от хората, които си мълчат и чакат всичко да се оправи... Атакувай я с мозък...аз бих я направила за смях. Доколкото разбрах е тъпа...покажи това на другите, за да разберат, че не трябва да се "подчиняват" на по-простите от тях
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Цитирай Първоначално написано от mirmark

sladky2008 първо мисля ,че си някаква дри*сла ,където идва да си избива комплексите тук чрез 'парите на мама и тати'.Тези пари дали ги имаш,дали ги нямаш никой мисля че не знае (поне от форума)..не разваляй темите на хората тъпанарка и да са богати ваш'те ти по-умна няма да станеш..

по темата: привлечи повече хора на твоя страна,тя ще остане сама евентуално или поне с по-малко хора и така ще е по-лесно да я/ги
    бойкотирате

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    леле не съм си мислила,че си толкова тъпа макар,че съм чела по другите теми кво мислят за теб .....

ами по темата и аз нз кво да ти кажа...не й се давай.Освен да си мълчиш и да се сдържаш или да я смажеш с думи едно от двете
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен
    Град
    България

Обаче си много забавна! Добре, че си ти иначе нямаше кой да ми оправи сдуханото настроение!

Ама и да съм се засегнал това теб не те бърка!
    Хайде сега отивай в стаята си със милионите левове и им се радвай докато ги имаш, защото парите заминават, а приятелите са завинаги (Опс засегнах ти болната тема)!

Махай се, че си супер ,,оргинална'' !

По темата: ,,Като знаеш някой неща за нея, защо не си отвориш устата? Стига бъди кротка и добра, а й еби п*тката майна!''
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Под масата
    Мм така.. извинявам се,че вмомента правя нешо като спам,но просто не издържам

Ти май си мн тъпа кофа а? Най-обичам да си играя с такива като тебе... Първо се преструвам,че съм на твоя акъл... после мога така да ти грабна ума(някои го наричат сърце,но не мисля,че ти притежаваш такова),че да искаш всяка свободна минутка да прекараш с мен. Разбираш ли,че заради оскъдното ти количество интелект ти не представляваш никаква трудност,за хората които са интелектуално развити.... Та след като направя това просто казвам истината.. и тебе ще те боли толкова,че дори може и да се изживееш като емо! А след като знам,че го заслужаваш..удоволствието е неописуемо!

И.. не мисля,че има за какво да завиждам на толкова заблудени овчици,които едва ли някога ще разберат какво означава да си някой,да си личност към която хората ще се обръщат с уважение.. Абе закво ли се хабя изобщо
    dance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си