.

Виж резултатите на анкетата: Прочетете и отговорете.

Гласували
78. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За премахването му!

49 62,82%
  • Против премахването му!

29 37,18%
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

ЗА ИЛИ ПРОТИВ премахването на новия раздел "Бъдещи мами

"Привет от Свастата.

Драги модератори и администратори, този нов раздел е напълно излишен в този така или иначе доста добре развит форум.

Раздел е мястото в което могат да се развиват хиляди други въпроси и теми, но този нов раздел е ограничен до няколко теми.
    Дори до една...
    В една тема, някъде в раздела за здравето може да се формулира всичко за бременните и за техните проблеми. Това кой кога иска да става майка е въпрос, който вероятно набира простотия през всичките тези години на повтарянето му от старите хора.
    Наистина е глупаво да съществува раздел, който да представлява недоразвита тема. Всичко се изчерпва с темите, които са направени.

Има един начин за гледане на детето, не хиляда, той е описан в книги, дори и в интернет. Не мисля, че тук има толкова големи специалисти, които да дадат правилна насока на бременни жени.

Ами, ако в темата се изкаже напълно задръстен, фригидно регресиращ клоун със вид на 40 годишен доктор и препоръча действие, което ще навреди на детето, вие как бихте се чувствали?
    Не мисля, че трябва да си играете със живота на хората, макар и малки.

Това е наистина глупаво и е хубаво да се помисли над думите ми, колкото и свастенски да ви звучат.

Има си специален форум само за майки и техните деца, който се обслужва от доктори и лица с правоспособност в медицината.

Все пак - браво за желанието, но не му е тук мястото, приятели."

За или против премахването на този раздел?
    Нека не застрашаваме невинния човешки живот.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Повече от противен си!
    Винаги съм смятал телосложението и лицето ти за нещо неприятно, но никога не съм го споменавал, защото така те е създал Господ, а и е лично мое мнение.

По - тъпо е да пишеш без дори да си прочел за какво става на въпрос.
    Ти предполагам си "ЗА" форумната полимеризация и превръщането му във "Форум за млади майки".

Противен е дума, която не искаш да употребяваш, сигурен съм.

Мега фен
    За премахването,по-добре да се махне раздела,има си БГ Мама форуми за родилки и т.н

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Повече от противен си!
    Винаги съм смятал телосложението и лицето ти за нещо неприятно, но никога не съм го споменавал, защото така те е създал Господ, а и е лично мое мнение.

По - тъпо е да пишеш без дори да си прочел за какво става на въпрос.
    Ти предполагам си "ЗА" форумната полимеризация и превръщането му във "Форум за млади майки".

Противен е дума, която не искаш да употребяваш, сигурен съм.
    С това мое мнение изобщо съм нямал на предвид въшния ти вид, а държанието ти! Все ми е едно какво мислят хората за мен в този форум и където и да е! Ако искаш ме псувай, че съм грозен, тъп и 'селянин' все ми е тая.

По - тъпо е да не знаеш какво съм направил а да го обсъждаш!
    Искам да употребявам тия думи който съм написал в постовете си до сега и отсега нататък!

offtopic: имам регистрация и в бг мамма, но НИКОГА не ми е излишна и още информация! Благодаря.
    Добре, мамче.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    според мене е извън морала да се пускат такива раздели във форум на тинедйжери....
    Мисля че обществото ни като цяло е против забременяването на тази възраст....
    лично според мене е абсурден този раздел,но като цяло сайта загуби предназначението си да помага на на хората в тази възраст... така че няма да е много в разрес
    сигурно ще е поредното място в моето ще виждаме теми

"кур за еди какво си"

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Фен
    Град
    София
    Нормално ли е в тийнейджърски сайт до толкова да се е свикнало с идеята за майчинство на тези години, че чак и под форум да се прави ?
    Преди едно кратко исвестно време малките момиченца искаха кукли " бебета", а сега си създават бебета ...
    ПРОТИВ

Град
    Асеновград, България
    Защо веднага трябва да се обявявате против всяко ново нещо. И да гласувате и да не гласувате няма да бъде свален новият форум ако има успех. А ако няма успех и не се развие и без гласуване ще бъде махнат. Не виждам смисъла в тази тема.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хайде тогава да махнете всички, които не са тийнейджъри, защото това е тийн форум все пак. Аз май първа трябва да си обера крушите. Дайте му шанс. Ако не успее-ок-ще се махне. Ако има успех защо да не остане? Никой не ви кара да влизате и пишете там. На мен лично идеята много ми харесва. Във форумът за майки има раздел за диети, за козметика, за клюки.....значи и те трябва да се махнат оттам?

Разделът за наркотици няма нищо общо с този. да, не е добре в тийнейджърска възраст да имаш бебе, но по-добре 1 бебе в повече, отколкото още 1 наркоман по улиците!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И аз се изненадах сутринта като го видях, както останалите, но не мисля, че е толкова лошо да има такъв раздел. Смятам, че доста бързичко ще се изчерпа, де, но когато това стане, ако стане, просто ще бъде изтрит.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Защо веднага трябва да се обявявате против всяко ново нещо. И да гласувате и да не гласувате няма да бъде свален новият форум ако има успех. А ако няма успех и не се развие и без гласуване ще бъде махнат. Не виждам смисъла в тази тема.
    Знаеш ли какво е жалко, пич?
    Жалко е да се правиш на някой, който значи никой.

Някой даде ли ти 2 лв да си купиш закусна, защото си модератор?
    Изобщо някой даде ли ти 0.20 ст за дъвка?
    Знаеш ли какво е модератерството? (Казвам ти го като модератор и администратор). Това е пост, който заемаш за да бъдеш някой, това е пост за слава, за нищо друго.
    Да казваш: "Аз съм мод във тийнпроблем, вие какво знаете?"

Това е вид манипулация, вие модерирате и не ви дават 1 ст, но го правите, защото модератор означава: "някой над останалите".

Никой не е някой, просто, защото иска да помага, нали знаеш?

Клоунско ти е държанието, това е факт.
    Ти какъв си, че ги дават тея заповеди, че няма да се маха? Администратор ли си, програматор ли си?

Нали си знаете правата?
    Не мисля.
    Това е палячовщина, не е за сърдене.

Модераторите трябва да модерират, а те се мислят за босове.
    Кои сте вие?
    Едни никои!
    Това сте вие!
    Какво сега? Гледаш ми поста и се чудиш горе долу след колко реда ще свърши за да може да ми изтриеш акаунта?
    Ами нямаш право, защото си прост модератор и нищо повече.
    А и доста време съм обмислял поста си.
    Защо автоматически, ако някои ви обиди го трите?
    Нали живеехме в демокрация, нали хората приказват каквото си искат.
    Дори полицая, който те е задържал няма право да те удря, колкото и злобно да го псуваш.

Този раздел се казва: "Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни"

Обърнете специално внимание на думата "критики"
    Ако някой ви бие дуспата с думи го триете, тогава каква е логиката тази дума да е там?
    Смешни сте, нали?
    И палячо, не ми цитирай коя точка и какво, не се намирам пред 2 РПУ, приказвай ги на някой твой запалянко и някой задръстеняк.
    Мога да те наричам палячо цяла вечер и няма да съм нарушил правилата.
    Всичко е цензурирано, а палячото е едно много красиво нещо...
    Добре, шегувам се. Палячото си е палячо.

За мен си никой, дано за другите да си някой.
    Приеми го пич. Като пич.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Хайде тогава да махнете всички, които не са тийнейджъри, защото това е тийн форум все пак. Аз май първа трябва да си обера крушите. Дайте му шанс. Ако не успее-ок-ще се махне. Ако има успех защо да не остане? Никой не ви кара да влизате и пишете там. На мен лично идеята много ми харесва. Във форумът за майки има раздел за диети, за козметика, за клюки.....значи и те трябва да се махнат оттам?

Разделът за наркотици няма нищо общо с този. да, не е добре в тийнейджърска възраст да имаш бебе, но по-добре 1 бебе в повече, отколкото още 1 наркоман по улиците!
    Изумяваш ме със недостига си на...

Ти си в най-големия филм и го знаеш, нали?
    Вие сте модератори, пак повтарям МОДЕРАТОРИ, не БОГОВЕ. Нито пък имате имунитет срещу нападки.
    Трябва ли да ме е страх да ти кажа истината в очите, просто защото си мод?
    Не мисля.

На теб ще ти хареса и идеята твоя приятел да е с теб цял живот, но това не е правилния отговор.
    Виждаш ли? Има правилни и грешни отговори, ти просто крачиш по грешните.
    Жалко е. При това доста.
    И ето ви последователните постове.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    И аз се изненадах сутринта като го видях, както останалите, но не мисля, че е толкова лошо да има такъв раздел. Смятам, че доста бързичко ще се изчерпа, де, но когато това стане, ако стане, просто ще бъде изтрит.

Искате ли да се делим на модератори и потребители?
    Защото май това искате.

Подкрепяте си скапаните мнения, не защото го мислите, а просто защото сте от една партия...
    Смешни тук е точната дума.
    И клоун, нека да те просветля - това е форум, който се задвижва от хората, хората сме ние, ако хората не искат нещо, то трябва да се махне, защото, клоун, от хората зависи всичко, нали знаеш? Те са водещ фактор в този форум.
    Има страхотна реклама, но нали знаеш, че може да има и страхотна антиреклама?
    Как ти звучи: "Влизайте във форума за млекодайните - тийн вимета.беб"

Не намеквам нищичко, просто ти давам пример.
    И нека да кажа, че думи като палячо и клоун за мен са много висши рангове във човечеството.

Това е за да се оттърва от точките, който така или иначе си противоречат.

ПП: Копирах всичко и направих скийншот, не можеш да триеш, просто ей така...
    Have a nice day...

hottie
    Guest
    На мен новия раздел ми харесва и го подкрепям. Мисля, че решението на модераторите е правилно, а именно - ако няма успех да се премахне. Но ако има успех защо да не остане!

Ей, swords1010, един мой приятел иска да се запознае с теб.
    Казва се Запетайчо Запетайчев Запетаев - Запетайката.

Град
    Асеновград, България
    SWASTICA, моите уважения, ама не ти дочетох до края поста. Говориш еднакви глупости в различен словоред. Ако съм искал да ми плащат, нямало е да се наема да работя върху този форум. На мен ми харесва да съм полезен с нещо. За това го правя, пък ако щеш на билборди закачи обратното. Аз ще ти кажа, че форума няма да бъде свален ако има успех, защото явно сам не осъзнаваш, че нещо което е харесвано и носи печалба, само идиот би премахнал. Ако мислиш, че си превишавам правата, оплачи се - armenian_pop@nebesata.com (както един колега добре беше казал). Постовете с обиди към нас и потребтелите, ще ги трием, докато е забранено с правило. Колкото до името на раздела и думата "критика"... Критика е едно, а обиди и нападки е съвсем друго. Запетайки ще си пиша ако искам, ако не искам няма да пиша. Нямам желание да се запознавам с твоя приятел.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

SWASTICA, моите уважения, ама не ти дочетох до края поста. Говориш еднакви глупости в различен словоред. Ако съм искал да ми плащат, нямало е да се наема да работя върху този форум. На мен ми харесва да съм полезен с нещо. За това го правя, пък ако щеш на билборди закачи обратното. Аз ще ти кажа, че форума няма да бъде свален ако има успех, защото явно сам не осъзнаваш, че нещо което е харесвано и носи печалба, само идиот би премахнал. Ако мислиш, че си превишавам правата, оплачи се - armenian_pop@nebesata.com (както един колега добре беше казал). Постовете с обиди към нас и потребтелите, ще ги трием, докато е забранено с правило. Колкото до името на раздела и думата "критика"... Критика е едно, а обиди и нападки е съвсем друго. Запетайки ще си пиша ако искам, ако не искам няма да пиша. Нямам желание да се запознавам с твоя приятел.
    Кажи ми една глупост в различен словоред и ти пращам 10 стека с Арианка.

Щом ти харесва да си полезен с нещо, защо не сметеш вашата улица от край в край? Защото си има чистачки ли?
    Помогни им, бъди полезен!

Ако мисля, че си превишаваш правата няма да пиша на Арменския поп, а на 4ovekaNadTebIglavenAdministrator@Alex.com
    All right?

Ако искаш пиши запетайки, ако искаш удивителни - все ми е тая, но спри с глупостите.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Оф Свастика на тебе лично какво ти пречи тоя раздел?
    Пък изобщо на някой какво му пречи?!
    Много сте ми смешни.
    И аз подкрепям раздела ама не съм модератор. И хоти също както виждам.
    Айде изяж се сега

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Свасти, гроздето е кисело, защото е високо.

Аз подкрепям раздела, защото съм жена на близо 24 години. Подкрепям го, защото искам да имам деца в обозримото бъдеще. Подкрепям го от позицията на жена и бъдеща майка, а не от позицията на модератор. Аз бях изненадана на обед като го видях. Но изненадата беше приятна от чисто пак повтарям ЖЕНСКА точка. Ок, тийн форум е. Може би това не е най-обсъжданото и разпространено нещо сред тийновете. Но тук пишат и хора над 19. И те не са 2-ма 3-ма. В другата тема обясних кое не ми харесва в специализирания форум за бременност и майчинство. Аз трябва да се ровя с часове, за да открия нещо, което ме интересува....
    Не пречи да опитаме. Какво толкова.....

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Гласувах с против, защото...

гледате твърде едностранчиво на нещата и си мислите, че щом има такъв раздел и това веднага е активна пропаганда за забременяване на 14 годишни момиченца.
    Аз смятам, че е много по-образователно да влезе някое момиченце и да прочете какво точно е да си млада майка, да се запознае с трудностите и проблемите и чак тогава да си направи изводите и евентуално да й дойде акъла в главата.
    На никой не му пречи, сложен е най-долу.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

гледате твърде едностранчиво на нещата и си мислите, че щом има такъв раздел и това веднага е активна пропаганда за забременяване на 14 годишни момиченца.
    Аз смятам, че е много по-образователно да влезе някое момиченце и да прочете какво точно е да си млада майка, да се запознае с трудностите и проблемите и чак тогава да си направи изводите и евентуално да й дойде акъла в главата.
    Аз пък искам раздел за ПЕНСИОНЕРИ, да знам какво да правя, ако стана такъв!

hottie
    Guest

Много си зле свастика, не се излагай

Цитирай Първоначално написано от hottie

Искам обяснение защо съм зле, също искам обяснение, защо те не са зле?
    Нали, по-подробно...

Просто такива дебилни изказвания са ми омръзнали.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    I az sum protiv razdela !

Бтв ако не бях видял тази тема нямаше да знам че има такъв раздел. Никога не croll-вам толкова надолу.

hottie
    Guest

Нали, по-подробно...

Защото спориш за глупости. Като не те интересуват темите свърази с децата и семейството просто не влизаш в раздела. На мен ми харесва раздела и ми е изключително полезен.

Нали, по-подробно...

Защото спориш за глупости. Като не те интересуват темите свърази с децата и семейството просто не влизаш в раздела. На мен ми харесва раздела и ми е изключително полезен.
    Добре, маме.

Мега фен Аватара на machoka
    Мисля, че грешно сте схванали идеята. Никой не иска да бъде конкуренция на Бг-Мама... Все едно да кажеш, че не може да има Опел, Фиат, Сааб и прочие форуми, защото всичко се отнася за коли.

Даже мисля, че хрумката на Алекс е много оригинална. Този раздел с нищо не ви пречи да се псувате в Кофата или да играете на малоумни игри от типа 'да преброим от 1 до един милион' в раздела за игри. Идеята на тематично-насочените раздели във форума е именно такава - да ги посещават хора с различни интереси. Ние успяваме да съчетаем интересите на подрастващите с тези на вече подрасналите. Разделът може да бъде много добро сборно място на млади майки, общуващи с техни връстнички, които се интересуват от тематиката, могат да си разменят съвети и т.н..

Дайте му шанс, а ако не ви харесва просто не влизайте. Това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си