.

Виж резултатите на анкетата: Помагат ли мъжете в домакинството?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

18 48,65%
  • Не

6 16,22%
  • Много, много рядко

13 35,14%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Помагат ли мъжете в домакинството?

Здравейте! Аз съм момиче и искам да ви попитам Помагат ли ви мъжете в домакинството??? Моля ви да споделите ваши впечатления от бащите, братята, чичовци, дядовците, приятелите ви и въобще всички които познавате, а също така и самите мъже да споделят до колко помагат вкъщи. Аз ще започна с това, че моят баща почти нищо не прави, а дядо ми вършеше почти всичко
    Вие сте наред...

Баща ми като живееше с нас винаги всичко му беше на готово и въобще не си помръдваше и малкия пръст вкъщи ...
    Дядо ми пък помага на баба с всичко възможно ...

То си е до човека .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Баща ми единствено някой път да измие чиниите/често се случва /

Точно това искам да разбера. Колко такива хора има в България
    Баща ми като живееше с нас винаги всичко му беше на готово и въобще не си помръдваше и малкия пръст вкъщи ...
    Дядо ми пък помага на баба с всичко възможно ...

То си е до човека Wink.

Баща ми помага..дори понякога предпочита той да готви, защото майка не готвела "хубаво" Но той това май го прави, само заради самочувствие.. но пък за сметка на това, не може да се отрече, че той готви по-добре от майка ми
    Дядо ми пък въобще не се занимава с това.. Все пак на село.. Мъжете си имат и по-важна работа от това да домакинстват
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Да си направи баща ми салата може,изхвърля боклука и ходи до магазина тва е!

Ами, съмнявам се баща ми да е помагал на мама... Вуйчо - не, братовчедите ми - не Дядо, когато беше здрав готвеше. При това много хубаво

Супер фен Аватара на breathless
    Единственото нещо с което баща ми помага е да поправи нещо развалено или от сорта .. нищо друго.
    Иначе дядо ми много помага на баба. (*
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Когато наще още бяха заедно татко вършеше повече домакинска работа от майка ми, а тя си стоеше вкъщи и той работеше.
    Принципно аз вършех всичко в нас и не съм забелязала да ми е помагал много. Освен като дойде време да даваме килимите да ги перат, тогава ги взима и ги връща после. За поправяне на нещо вика момчетата от фирмата да го оправят, нали за това им плащал
    От както обаче приятелката му живее в нас ми е забранила да правя каквото и да било, освен разбира се да чистя стаята ми и банята на нашия етаж

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    vui4o vinagi e pomagal na maika si s domakinstvoto,dqdo puk za smetka na tova ne barva6e ni6to.Muja mi mi pomaga vku6ti-ponqkoga gotvi,dosta 4esto mie poda,banqta i toaletnata,mie 4iniite

hottie
    Guest
    С моя приятел си споделяме изцяло домакинската работа. Той си е голям чистник и си му идва от вътре

Град
    София
    И аз и баща ми винаги правим каквото се налага, за да помогнем на майка ми. Все пак като се хванем цялата бригада да изчистим за 30 мин. е по-добре отколкото майка ми 2 часа да се мъчи и накрая да е уморена.

Не става въпрос само за чистене, ами и за готвене. Единственото нещо, което майка ми прави напълно сама е гладенето. Пране.. има пералня. Пазаруването го правим аз или баща ми. Майка не носи в нея повече от 5 лева.
    Don't tell me what I can or can't do !

Много ви благодаря за отговорите. Да живеят работливите и съвестни мъже =D> Амин

помагато баче само когато им се преиска а то се случва много рядко : ))

Град
    Марс & Сатурн
    Зависи от мъжа .... като го мързи да диша се е ръгнал да помага ама ако не го мързи ще помага
    Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти

Голям фен Аватара на liim0nka
    Зависи от човека
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Дядо помага много,приятеля ми също.Баща ми и брат ми не.

баща ми нищо не прави .. майка се занимава с цялата домакинска работа .. но например дядо ми прооосто няма равен много помага на баба .. и плюс тфа си върши отделно и неговата работа да се занимава с градината и т.н. абе просто е супер за разлика от другия ми дядо пък който само седи и пръста не си мръдва да помогне с нещо на баба ;xx .. ама разни хора .. разни идеали

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    еми аз поне помагам
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тате готви и когато нямахме съдомиялня миеше чиниите...също мъкне кофите на мама с прането,тупа завивките,сменя чаршафите и пуска прахосмукачка..така че..да...
    чичо ми например готви у тях...обаче стринка си чисти,пере,,етц
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Зависи от човека.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Тези от сем. ми и познати - НЕ.
    Иначе има такива, на които им харесва да помагат, готвят и т.н..както казаха по-горе зависи от човека.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

bloodyF Евала на баща ти и на всички останали мъже, които помагат в домакинството!!!!

rachel_billson, liim0nka вярно е че зависи от човека, но исках да видя колко от потребителите ще ми отговорят положително.

ПС: Доволна съм от резултатите от запитването ми

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Да... доста често. Даже повечето той готви и мие чиниите

Моя баща не помага. Нито изхвърля боклука, нито мие чинии, нито готви. А и аз не мисля, че би трябвало, при положение, че майка ми не ходи на работа. Той работи по цял ден, затова като се прибере си почива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си