.

Виж резултатите на анкетата: За или против аборта?

Гласували
279. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

45 16,13%
  • Против

85 30,47%
  • За,ако се налага

149 53,41%
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 245
    Мега фен Аватара на Biskfitka
    На мен по принцип всичко си ме плаши и затова се пазя все пак.Просто аборта изобщо не ме успокоява като опция..

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Уви, плаши ви бременността, а не болестите и последствията от нелекувани такива.
    Може би защото темата е "За" и "Против" аборта?!

Иначе мен и болестите ме плашат.. особено, когато си на 20+ и повечето на тази възраст са сменили половин дузина... и не знаеш кой с кого какво...

А относно темата съм "за" аборта по ред причини.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от bserver20
    Това, че "докато ги направя тези неща възбудата ще спадне" не струва ЕДИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!
    =D>

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Уви, плаши ви бременността, а не болестите и последствията от нелекувани такива.
    Може би защото темата е "За" и "Против" аборта?! .
    Приеми го като наблюдение от раздел Секс.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    АКО НЯМАШЕ ТАКОВА НЕЩО КАТО '' АБОРТ'' ЩЕШЕ ДА Е ПО-ДОБРЕ ОНЕЯ МАЛКИ ПИКЛИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЩОМ МОГАТ ДА СЕ Е*** И ДА ПРАВЯТ ***** НА КОЙТО ИМ ПАДНЕ........

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Категорично против!
    all day... all night... what the fuck?!

^ Тва са брутални снимки, и друг път съм ги гледала... Не е за хора, като мен :/

Иначе съм твърдо против, освен ако не е по здравословни причини. Още от първите седмици то започва да си става едно малко "човече", така че не знам защо не се осъжда за тва, убийство си е. То е най-лесно да направиш аборт... Ужас, дори имаше случай, когато направиха аборт и изваденото бебе оживя.

Против аборта съм.И за това е хубаво да се внимава, за да не се налага да убиваш нещо невинно вътре в теб и евентуално (не дай Боже) да си убиеш шансовете за бременност в бъдеще.Причините поради които съм против мисля, че са изяснени.

...трябва да се внимава и тогава няма да се налага...не знам как бих постъпила, ако ми се случи...при всеки е индивидуално...ако си на нормална възраст (18+)...не би трябвало да се прави, ако си на 14....по може, но първо ще попитам такова момиче къде и е бил акъла, когато го е допуснала........

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Попринцип съм против, но не знам ако ми се случи, какво ще ми е мнението. Все пак против! Освен ако не е по здравословни причини, де.. или пък бебето се е получило в резултат от изнасилване.

Против съм. ТВЪРДО ПРОТИВ. Но когато се случи някой гаф, или изнасилване съм ЗА... Все пак момичето не е виновно за болния мозък на изнасилвача или на гаджето си
    Иначе, когато си на 18 + и си пълнолетен, дори да стане "гаф" няма никакъв проблем.. Пълнолетна си, тръгнала си по своя път и можеш да направиш всичко, което искаш, вкл. и да родиш. А пък и защо да го правиш, когато след аборта ще имаш шанс 10 на 100 да родиш отново !?
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Принципно съм против,но не е ли по-голямо престъпление да дадеш живот на човешко създание и после да го изоставиш?

Град
    София
    Според проучване от 1960г. до днес са направени 6 000 000 аборта....така че...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Opium_Like_Me
    Според проучване от 1960г. до днес са направени 6 000 000 аборта....така че...
    Какво е това проучване? Що за смешна цифра изобщо...

Иначе аз съм твърдо ЗА аборта. Никой не може да принуди една жена да износи, роди и гледа дете!

Много ми харесва "твърдо ПРОТИВ съм" и после изреждате 50 случая, в които сте "за" аборта.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=844868

Прочети,ако не вярваш

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Opium_Like_Me
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=844868

Прочети,ако не вярваш
    Мислех, че е световна статистика, защото не беше уточнила. Щом е само за България е нормална цифра.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Има голяма разлика от това да говориш какво би направила ако ти се наложи и ако наистина ти се наложи. Е, на мен ми се наложи. Изплаших се и го направих, не погледнах трезво на нещата. За това сега съм против аборта, разбира се винаги има изключения, но знам, че ако аз попадна в такава ситуация не бих направила тази грешка отново.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    С риск да ме изядете - твърдо ЗА. Това е въпрос на личен избор.

Re: За или против аборта?

Цитирай Първоначално написано от Madn3s5
    Бихте ли направили аборт/бихте ли позволили на приятелката си да направи аборт/ , и какво ви е мнението за него?

едит:добавих анкета
    Против аборта съм! Моля се никога да не ми се налага да го правя!

Супер фен Аватара на Perchem
    За
    [b]

Твърдо ПРОТИВ... Или внимавай или не убивай детето си .МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ДЕЙСТВАТЕ....

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от maya884
    Твърдо ПРОТИВ... Или внимавай или не убивай детето си .МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ДЕЙСТВАТЕ....
    Понякога, колкото и да внимаваш се случват разни неща, които не зависят от теб.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Град
    Гората на Сенките
    Твърдо ЗА! Има прекалено много деца в домовете, че да обричаме и още! Щом не можеш да го гледаш по-добре направи аборт вместо да го обречеш на години мизерстване и т.н.
    Големи моралисти сте - Земята е пренаселена, домовете за деца са претъпкани - там е ужасно, гаврят се с такива деца - за какъв морал и тъпотии говорим!?!?
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Гласувах:За,ако се налага,защото винаги може да се появи причина поради която да се наложи да се махне детето.Но това е в много краен случай.Твърдо съм ПРОТИВ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си