- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- За или против аборта?
На мен по принцип всичко си ме плаши и затова се пазя все пак.Просто аборта изобщо не ме успокоява като опция..![]()
Може би защото темата е "За" и "Против" аборта?!Първоначално написано от kalpazanka
Иначе мен и болестите ме плашат.. особено, когато си на 20+ и повечето на тази възраст са сменили половин дузина... и не знаеш кой с кого какво...
А относно темата съм "за" аборта по ред причини.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Приеми го като наблюдение от раздел Секс.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
АКО НЯМАШЕ ТАКОВА НЕЩО КАТО '' АБОРТ'' ЩЕШЕ ДА Е ПО-ДОБРЕОНЕЯ МАЛКИ ПИКЛИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ
ЩОМ МОГАТ ДА СЕ Е*** И ДА ПРАВЯТ ***** НА КОЙТО ИМ ПАДНЕ........
Категорично против!
all day... all night... what the fuck?!
Православието
http://www.pravoslavieto.com/books/abort/index.htm
^ Тва са брутални снимки, и друг път съм ги гледала... Не е за хора, като мен :/
Иначе съм твърдо против, освен ако не е по здравословни причини. Още от първите седмици то започва да си става едно малко "човече", така че не знам защо не се осъжда за тва, убийство си е. То е най-лесно да направиш аборт... Ужас, дори имаше случай, когато направиха аборт и изваденото бебе оживя.
Против аборта съм.И за това е хубаво да се внимава, за да не се налага да убиваш нещо невинно вътре в теб и евентуално (не дай Боже) да си убиеш шансовете за бременност в бъдеще.Причините поради които съм против мисля, че са изяснени.
...трябва да се внимава и тогава няма да се налага...не знам как бих постъпила, ако ми се случи...при всеки е индивидуално...ако си на нормална възраст (18+)...не би трябвало да се прави, ако си на 14....по може, но първо ще попитам такова момиче къде и е бил акъла, когато го е допуснала........
Попринцип съм против, но не знам ако ми се случи, какво ще ми е мнението.Все пак против! Освен ако не е по здравословни причини, де.. или пък бебето се е получило в резултат от изнасилване.
Против съм. ТВЪРДО ПРОТИВ.Но когато се случи някой гаф, или изнасилване съм ЗА... Все пак момичето не е виновно за болния мозък на изнасилвача или на гаджето си
Иначе, когато си на 18 + и си пълнолетен, дори да стане "гаф" няма никакъв проблем.. Пълнолетна си, тръгнала си по своя път и можеш да направиш всичко, което искаш, вкл. и да родиш. А пък и защо да го правиш, когато след аборта ще имаш шанс 10 на 100 да родиш отново !?
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Принципно съм против,но не е ли по-голямо престъпление да дадеш живот на човешко създание и после да го изоставиш?
Какво е това проучване?Първоначално написано от Opium_Like_Me
Що за смешна цифра изобщо...
Иначе аз съм твърдо ЗА аборта. Никой не може да принуди една жена да износи, роди и гледа дете!
Много ми харесва "твърдо ПРОТИВ съм" и после изреждате 50 случая, в които сте "за" аборта.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=844868
Прочети,ако не вярваш
Мислех, че е световна статистика, защото не беше уточнила. Щом е само за България е нормална цифра.Първоначално написано от Opium_Like_Me
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Има голяма разлика от това да говориш какво би направила ако ти се наложи и ако наистина ти се наложи. Е, на мен ми се наложи. Изплаших се и го направих, не погледнах трезво на нещата. За това сега съм против аборта, разбира се винаги има изключения, но знам, че ако аз попадна в такава ситуация не бих направила тази грешка отново.
С риск да ме изядете - твърдо ЗА. Това е въпрос на личен избор.
Против аборта съм! Моля се никога да не ми се налага да го правя!Първоначално написано от Madn3s5
![]()
Твърдо ПРОТИВ... Или внимавай или не убивай детето си .МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ДЕЙСТВАТЕ....![]()
Понякога, колкото и да внимаваш се случват разни неща, които не зависят от теб.Първоначално написано от maya884
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Твърдо ЗА! Има прекалено много деца в домовете, че да обричаме и още! Щом не можеш да го гледаш по-добре направи аборт вместо да го обречеш на години мизерстване и т.н.
Големи моралисти сте - Земята е пренаселена, домовете за деца са претъпкани - там е ужасно, гаврят се с такива деца - за какъв морал и тъпотии говорим!?!?
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Гласувах:За,ако се налага,защото винаги може да се появи причина поради която да се наложи да се махне детето.Но това е в много краен случай.Твърдо съм ПРОТИВ.