- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Въпроси за мамите и татковците
О предполагам, че ще е несравнимоаз още гадая, но мисля, че и аз ще треперя макарче ще съм майка
всичко свързано с това парченце месце ме кара да треперя сега, особено като корема ми на моменти прелича на планина(като малкия се движи и корема ми приема старанни форми) и много ми е мило... снощи най-накрая мъжа ми успя да го усети как рита и страшно се развълнувах и той също. Мисля, че всичко започва от самото зачеване, треската и вълнението и трепета от очакването да се появи на бял свят... абе много мога да пиша, но наистина да го почувстваш е най-страхотното чувство на света и го пожелавам на всеки...
Чувал съм , че е хубаво бащата да говори на бебето постоянно и така то свиква с него..
Абе кво да ти кажа, моя мъж не е много сантиментален и чувствителен и едва ли ще говори на корема ми, но си мисля, че като се роди много ще се промени, просто още не е почувствал като мен(аз говоря като луда на корема си и се хващам, че и въпроси задавам) тва мъниче което расте там вътре. Има и майки които са такива, не им севижда нормално да говорят на детето докато е в корема им, но повечето май са като мен.
а пропуснах да кажа, че до скоро, докато се опитвах да накарам таткото да почувства ритник в момента в който си сложи ръката на корема или ме погледне малкия спираше да рита и да мърда... много странно беше. явно чувстваше различната ръка и не смееше да мръдне, може да си втълпявам, но в момента в който си махаше ръката, веднага следаше ритник
Не знам така бях чел в сайта на бг-мама има и отделен кът само за татковци!
Искам и след като родиш да ми пишеш за след родилната депресия , много ми е интересно на всички мами ли се случва?!
ми тва с тая депресия не мога да го разбера... как ще се депресирам от това, че съм най-накрая мама... Някак си тва си е до психика... аз до сега в живота си депресия не съм изпитвала, може би защото съм много позитивен човек, за това не съм си и мислила никога най-лошото за да изпадам в любовна или някаква друга депресия... Всичко си е относително и си е до човек![]()
А само колко ще пиша после... няма да ми смогнете с четенето :P
Обичам да чета за такива неща в смисъл обичам да споделям щастието на хората писна ми да гледам по новините и да чета по пресите за едно и също поредните пребити , убити , изнасилени , дрогирани , политици , измамници и пр.
Ще се радвам и снимки на биберончо/ка да пуснеш кръстници намерила ли си?! Ако няма - мога и аз![]()
![]()
![]()
Мъж ще еА кръстици много искат да бъдат ама да видим кой ще изберем.
Супер ... и аз искам да имам момче ще намираме повече допирни точки ще сме един екип и ще сме ненадминати в това да ядосваме колективно мамчето
За име мислила ли си?!
Водихме преговори днеска с таткото и май имаме съгласие, но за да не се счупи стомничката няма да казвам за сега как ще се казва![]()
mgxpower а ти на колко години си и имаш ли дама на сърцето ти![]()
Само в България сте толкова суеверни жените...ама то с тия бабешки дивотии мисля , че няма лошо да споделиш името , което си избрала за бъдещото си макаронче!
Аз не толкова до суеверие, колкото мъжа ми да не реши нещо друго в последния момент.Първоначално написано от mgxpower
Януари месец правя 21Първоначално написано от traka
Дами на сърцето винаги се намират - имам , но е по-малка от мен демек много далеко съм от мисълта за бебе с това момиче.Но все пак хората са казали живота е пред нас![]()
Хоти, бебе ли ще си правиш?
Аз покрай тоя форум съвсем пощурях. Ама си правя сметките без кръчмар. Моя не ще. Млад бил, живеело му се още, нямал пари.....то си е така де, ама ми се ще в близко бъдеще и аз да имам бебе. Ако зависи от мъжа.....най-рано още 5-6 години.
Сменяй гоПървоначално написано от krem4et0
![]()
Лошо ви влияем, ама то си е и до хормони, то вече си е време според биологичния часовник, така че е въпрос на готовност и увереност. Живота е пред вас и когато сте готови ще си направите бебетаПървоначално написано от krem4et0
![]()
Абе не искам да го сменям. Много си го обичам и знам, че той е Мъжът. Просто при нас всичко се развива много бавно и трудно.....Но да сме живи и здрави, всичко ще си имаме един ден. Дом, брак, семейство, деца(че и куче съм му обещала).
Тва с кучето ще е първо ми се струва![]()
А иначе наистина живота е пред вас и щом се обичате е въпрос на време.
Аз за сега съм горд татко на :
1 заек
1 папагал
1 куче
Ami tova s depresiqta spored men idva ot tam,4e jenata sled rajdaneto(v pove4eto slu4ai,az se razminah leko) se 4uvstva debela,razpluta,osven tova se otdava na 100% na noviq 4ovek i nqma vreme za sebe si.izcqlo suobrazqva svoite nujdi s tezi na deteto,dori za tova koga 6te vleze v banqta da si izmie kosata se suobrazqva s noviq 4len na semeistvoto,prosto e stres za psihikata.Az ne izpitah takava depresiq,za6toto muja mi mi pomaga6e adski mnogo i ne ostanah sama i ne se po4uvstvah ne na mqstoto si,no moi poznati izpadaha v takiva depresii i naistina e nepriqtno dori da si okolo tqh.Vajno e da ima6 hora okolo sebe si,koito da poemat 4ast ot grijite i da te spasqvat.
Hottie,neznam to4no,nqkak si po razmera na ploda se opredelq v koq sedmica si
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ъ-ъ-ъ не се ли определя по датата на последната менструация. Мисля, че 2 седмици след това броят дата на оплождане......
Сега намерих и калкулатор. На този принцип е:
http://www.mamaibebe.com/calc.php
От първия ден на последната менструация се изчисляват г.с. седмиците, а като месеци се смятат 7 дена след първия ден на цикъла, 9 месеца по късно това ти е термина
Аз докато го разгадая лошо ми стана ... http://www.zachatie.org/index.php?op...=809&Itemid=77
А този линк е за изчисляване на седмиците![]()
Абе нещо не ми харесва. Излиза ми, че най-благоприятен ден за зачеване ми е утре(хипотетично, ако не бях на хапчета), а иначе съм 2-ра седмица бременна!
Йеей бременна ли си?Първоначално написано от krem4et0