.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    О предполагам, че ще е несравнимо аз още гадая, но мисля, че и аз ще треперя макарче ще съм майка всичко свързано с това парченце месце ме кара да треперя сега, особено като корема ми на моменти прелича на планина(като малкия се движи и корема ми приема старанни форми) и много ми е мило... снощи най-накрая мъжа ми успя да го усети как рита и страшно се развълнувах и той също. Мисля, че всичко започва от самото зачеване, треската и вълнението и трепета от очакването да се появи на бял свят... абе много мога да пиша, но наистина да го почувстваш е най-страхотното чувство на света и го пожелавам на всеки...

Чувал съм , че е хубаво бащата да говори на бебето постоянно и така то свиква с него..

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Абе кво да ти кажа, моя мъж не е много сантиментален и чувствителен и едва ли ще говори на корема ми, но си мисля, че като се роди много ще се промени, просто още не е почувствал като мен(аз говоря като луда на корема си и се хващам, че и въпроси задавам) тва мъниче което расте там вътре. Има и майки които са такива, не им севижда нормално да говорят на детето докато е в корема им, но повечето май са като мен.

а пропуснах да кажа, че до скоро, докато се опитвах да накарам таткото да почувства ритник в момента в който си сложи ръката на корема или ме погледне малкия спираше да рита и да мърда... много странно беше. явно чувстваше различната ръка и не смееше да мръдне, може да си втълпявам, но в момента в който си махаше ръката, веднага следаше ритник

Не знам така бях чел в сайта на бг-мама има и отделен кът само за татковци !

Искам и след като родиш да ми пишеш за след родилната депресия , много ми е интересно на всички мами ли се случва?!

ми тва с тая депресия не мога да го разбера... как ще се депресирам от това, че съм най-накрая мама... Някак си тва си е до психика... аз до сега в живота си депресия не съм изпитвала, може би защото съм много позитивен човек, за това не съм си и мислила никога най-лошото за да изпадам в любовна или някаква друга депресия... Всичко си е относително и си е до човек

А само колко ще пиша после... няма да ми смогнете с четенето :P

Обичам да чета за такива неща в смисъл обичам да споделям щастието на хората писна ми да гледам по новините и да чета по пресите за едно и също поредните пребити , убити , изнасилени , дрогирани , политици , измамници и пр.
    Ще се радвам и снимки на биберончо/ка да пуснеш кръстници намерила ли си?! Ако няма - мога и аз

Мъж ще е А кръстици много искат да бъдат ама да видим кой ще изберем.

Супер ... и аз искам да имам момче ще намираме повече допирни точки ще сме един екип и ще сме ненадминати в това да ядосваме колективно мамчето

За име мислила ли си?!

Водихме преговори днеска с таткото и май имаме съгласие, но за да не се счупи стомничката няма да казвам за сега как ще се казва

mgxpower а ти на колко години си и имаш ли дама на сърцето ти

Само в България сте толкова суеверни жените...ама то с тия бабешки дивотии мисля , че няма лошо да споделиш името , което си избрала за бъдещото си макаронче!

Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Само в България сте толкова суеверни жените...ама то с тия бабешки дивотии мисля , че няма лошо да споделиш името , което си избрала за бъдещото си макаронче!
    Аз не толкова до суеверие, колкото мъжа ми да не реши нещо друго в последния момент.

Цитирай Първоначално написано от traka
    mgxpower а ти на колко години си и имаш ли дама на сърцето ти
    Януари месец правя 21
    Дами на сърцето винаги се намират - имам , но е по-малка от мен демек много далеко съм от мисълта за бебе с това момиче.Но все пак хората са казали живота е пред нас

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хоти, бебе ли ще си правиш?

Аз покрай тоя форум съвсем пощурях. Ама си правя сметките без кръчмар. Моя не ще. Млад бил, живеело му се още, нямал пари.....то си е така де, ама ми се ще в близко бъдеще и аз да имам бебе. Ако зависи от мъжа.....най-рано още 5-6 години.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Аз покрай тоя форум съвсем пощурях. Ама си правя сметките без кръчмар. Моя не ще. Млад бил, живеело му се още, нямал пари.....то си е така де, ама ми се ще в близко бъдеще и аз да имам бебе. Ако зависи от мъжа.....най-рано още 5-6 години.
    Сменяй го

Лошо ви влияем, ама то си е и до хормони, то вече си е време според биологичния часовник, така че е въпрос на готовност и увереност. Живота е пред вас и когато сте готови ще си направите бебета

Град
    Свищов
    Абе не искам да го сменям. Много си го обичам и знам, че той е Мъжът. Просто при нас всичко се развива много бавно и трудно.....Но да сме живи и здрави, всичко ще си имаме един ден. Дом, брак, семейство, деца(че и куче съм му обещала).

Тва с кучето ще е първо ми се струва

А иначе наистина живота е пред вас и щом се обичате е въпрос на време.

Аз за сега съм горд татко на :
    1 заек
    1 папагал
    1 куче

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ami tova s depresiqta spored men idva ot tam,4e jenata sled rajdaneto(v pove4eto slu4ai,az se razminah leko) se 4uvstva debela,razpluta,osven tova se otdava na 100% na noviq 4ovek i nqma vreme za sebe si.izcqlo suobrazqva svoite nujdi s tezi na deteto,dori za tova koga 6te vleze v banqta da si izmie kosata se suobrazqva s noviq 4len na semeistvoto,prosto e stres za psihikata.Az ne izpitah takava depresiq,za6toto muja mi mi pomaga6e adski mnogo i ne ostanah sama i ne se po4uvstvah ne na mqstoto si,no moi poznati izpadaha v takiva depresii i naistina e nepriqtno dori da si okolo tqh.Vajno e da ima6 hora okolo sebe si,koito da poemat 4ast ot grijite i da te spasqvat.

Hottie,neznam to4no,nqkak si po razmera na ploda se opredelq v koq sedmica si

Град
    Свищов
    Ъ-ъ-ъ не се ли определя по датата на последната менструация. Мисля, че 2 седмици след това броят дата на оплождане......

Сега намерих и калкулатор. На този принцип е:
    http://www.mamaibebe.com/calc.php

От първия ден на последната менструация се изчисляват г.с. седмиците, а като месеци се смятат 7 дена след първия ден на цикъла, 9 месеца по късно това ти е термина

Аз докато го разгадая лошо ми стана ... http://www.zachatie.org/index.php?op...=809&Itemid=77

А този линк е за изчисляване на седмиците

Град
    Свищов
    Абе нещо не ми харесва. Излиза ми, че най-благоприятен ден за зачеване ми е утре(хипотетично, ако не бях на хапчета), а иначе съм 2-ра седмица бременна!

Абе нещо не ми харесва. Излиза ми, че най-благоприятен ден за зачеване ми е утре(хипотетично, ако не бях на хапчета), а иначе съм 2-ра седмица бременна!
    Йеей бременна ли си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си