.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не! Пия противозачатъчни, а и мъжката половина не ще!

Говорех за резултата от калкулатора!

да така е защото принципно водвт бремеността от денят в който се отделя яйцеклетката и понеже не може точно да се установи деня на овулация се взима целия период

И така без да си бременна ти казва че си... и за това много пъти има стреснати хора като има кажат бременна си в 4г.с. а ти си едва на 1седмица и малко ...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не! Пия противозачатъчни, а и мъжката половина не ще!

Говорех за резултата от калкулатора!
    Ще ме извиняваш , но не ги разбирам аз вашите калкулации ние се радваме на крайния резултат

www.dragon.bg - елате цъкайте..

е то ясно е мъжа ми ако не беше умишлено правил бебе сигурно щеше да вика не е мое с тия изчисления лекарски

Град
    Свищов
    Честно казано не знаех. За това явно е законно да се използва толеранс от 10 дни при определяне на термина. Е, аз вече съм 2-ра г.с., ама грам не съм бременна и няма да съм скоро.....

Просто ми се стори нелогично и объркващо.

то си е алогично... Всички си мислим, че трябва да се определи точния ден, но уви медицината е повече от изчисления и догатки и за да няма объркани просто се предполага Като ти опре до главата ще си като книга с информация, аз за два месеца станах като google в това отношение

Отдавна не се е разнасяла толкова спокойна и изпълнена с любов атмосфера в този форум.Но нашите мами внесоха един страхотен уют - благодаря Ви за което!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami i az tova iskam da obqsnq na tezi,koito sa protiv tozi pod-forum.Mislq,4e takuv dobur ton ne se durji v nikoi ot drugite razdeli

и аз подържам това мнение... един раздел с позитивни мисли и им е скучен на хората та се чудят как да го премахнат ... Ама толко ограничени хора има, че не знам...

Те са с деградирали мозъци и държанието им е под всякаква критика те дори не знаят как да се изкажат...просто не им обръщайте внимание - деца!

Град
    Свищов
    И аз много му се радвам на разделчето. Дано има успех и да радва много хора.

Абе нас ни радва ма като се натъкнах преди 2 часа на раздела с критиките направо ми изтръпна всичко от нерви... Как може да има хора на които един под форум да им пречи, че да не сме ги задължили да го посещават... направо съм потресена...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^az su6to.No tova sa DECA,koito te purva zapo4vat da mislqt za sex,iskat da izkazvat kompetentni mneniq,nqkoi ot tqh naistina razsujdavat normalno za vazrastta si,no drugi celqt edinstveno da izglejdat razbira4i v o4ite na drugite i imenno na tazi,poslednata grupi4ka im pre4i na6iq razdel

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Искам и след като родиш да ми пишеш за след родилната депресия , много ми е интересно на всички мами ли се случва?!
    http://www.lekar.bg/news-43/info-113...1%D0%B8%D1%8F/
    http://www.biberonbg.com/info/sledrodova_depresia.htm

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^mn pravilno e napisano.a na vaprosa-ne,ne se slu4va na vsi4ki,az vlqzah za okolo 2sedmici v nqkakva 4erna dupka 4ak 6-7meseca sled rajdaneto,no to si be6e avno truden period za men samata,a ne sledrodilna depresiq

Добре добре щом казвате

hottie
    Guest
    Хоти, бебе ли ще си правиш?

Аз покрай тоя форум съвсем пощурях. Ама си правя сметките без кръчмар. Моя не ще. Млад бил, живеело му се още, нямал пари.....то си е така де, ама ми се ще в близко бъдеще и аз да имам бебе. Ако зависи от мъжа.....най-рано още 5-6 години.
    Ще ти кажа утре !

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Хоти, бебе ли ще си правиш?

Аз покрай тоя форум съвсем пощурях. Ама си правя сметките без кръчмар. Моя не ще. Млад бил, живеело му се още, нямал пари.....то си е така де, ама ми се ще в близко бъдеще и аз да имам бебе. Ако зависи от мъжа.....най-рано още 5-6 години.
    Ще ти кажа утре !
    Тази нощ ли ще го правите?!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Отдавна не се е разнасяла толкова спокойна и изпълнена с любов атмосфера в този форум.Но нашите мами внесоха един страхотен уют - благодаря Ви за което!
    ^Просто не знаеш колко си прав!
    Писна ми да чета как някой се надрусал,сбил се,напил се или колко е велик а другите са подчовеци!
    Като влезнах в този раздел ... напрежението си отиде!

darla засичал съм твои снимки преди във форума и бях останал с впечатление че си модел на около 16-17 години! Явно много съм грешал!
    Дори и след раждането си запазила перфектната си фигура!Бебчето е голям сладур а цялото семейство сте просто невероятни!Хора като вас връщат надеждата за добро в мен!

Аз съм на 21г. но нямам деца нито приятелка в момента.Нещо трудно се намират свестни хора в днешно време.Единственото,което ме свързва с темата е може би това че където и да отидем с нашите има ли малки деца аз винаги ги занимавам и си играя с тях.Всички казват че ми се отдава и децата ме харесват!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Аз също много се заигравам с малчуганите

Боже, момчетата ще излезнат по разумни от момичетата. Не ви обиждам просто се радвам, че има отговорни и хубави момчета в днешно време. Всякакви индивиди съм срещала, в този форум преобладават дебилите и всяко нормално момче или мъж ме кара само да се радвам.

Аз съм на 21г. но нямам деца нито приятелка в момента.Нещо трудно се намират свестни хора в днешно време.Единственото,което ме свързва с темата е може би това че където и да отидем с нашите има ли малки деца аз винаги ги занимавам и си играя с тях.Всички казват че ми се отдава и децата ме харесват!
    Споко млад си още и имаш време да намериш точната половинка, а бебето няма да закъснее ако сте сигурни един в друг

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    InitialD,mnogo ti blagodarq za hubavite dumi.Az sum na 19,vse o6te se zanimavam s modelstvo,no naposleduk sum go ostavila na zaden plan i sum se posvetila na u4enieto i masajite.

Цитирай Първоначално написано от traka
    Боже, момчетата ще излезнат по разумни от момичетата. Не ви обиждам просто се радвам, че има отговорни и хубави момчета в днешно време. Всякакви индивиди съм срещала, в този форум преобладават дебилите и всяко нормално момче или мъж ме кара само да се радвам.

Споко млад си още и имаш време да намериш точната половинка, а бебето няма да закъснее ако сте сигурни един в друг
    А може би се държим така защото вече сме мъже въпреки , че не го осъзнаваме още ден след ден ставаме все по-отговорни...

hottie
    Guest
    Няма бебе за добро или за лошо. Днес ми дойде, а и си направих тест - негативен.
    За тези, които не знаеха. Миналия месец с приятеля ми не се предпазвахме(може би леко умишлено ) и тъй като тези дни ми закъсня( а по принцип не ми се случва) и си помислих, че може би нещо се е получило. Бяхме на принципа - ако ни е писано значи ще си имаме бебе. Но явно не ни е писано за сега. А и още не съм на 100% сигурна дали сме готови, но както каза Дарла - никога не може да си сигурен, докато не ти се случи.

Плюс това преди няколко месеца спрях противозачатъчните и доколкото знам на много жени им трябва около година преди да могат да имат деца

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от darla
    InitialD,mnogo ti blagodarq za hubavite dumi.Az sum na 19,vse o6te se zanimavam s modelstvo,no naposleduk sum go ostavila na zaden plan i sum se posvetila na u4enieto i masajite.
    Важното е да правиш това, което ти харесва!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си