.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Хах,ами не можеш ли просто да си купиш един тест и после да си драскаш там с химикалчета ли,флумастерчета,каквото те посъветваха,де.Само че виждам пукнатинка в плана тибтв самата тема много ме развесели)а ако той е наистина голям идиот,ти му се изтърсиш пред вратата с "бременна съм" и му искаш пари за аборт,а той не ти даде?.. Или пък ти се хвърли на врата да задържите детето?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Доста глупаво да си играеш с подобни неща. А и като разбере истината после какво? Повярвай ми ти ще се почувстваш глупаво, защото това са детски работи.
    +1 аз ако сум на негово място после ще те убия!

Цитирай Първоначално написано от Andito0o
    Доста глупаво да си играеш с подобни неща. А и като разбере истината после какво? Повярвай ми ти ще се почувстваш глупаво, защото това са детски работи.
    просто ще му искам пари за аборт
    ебаси!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    off : изкъпа ли се бе ?
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Ами и аз не съм мн веща ,но моя приятелка си е правила тест.. ако го поправиш според мен ще си личи...има една лента която ако е направен успешно става синя и после се явяват резултатните... предлагам ти ако срешнеш някоя бъдеща мама да я помолиш да направи тя теста

Цитирай Първоначално написано от darla
    ne,4e imam protiv gavrata sprqmo mom4eto-naprotiv,podkrepqm.Imam protiv gavrata sus samata bremennost!prekaleno dolno e sprqmo samata teb
    И кое му е долното....А оня пезевенг не е долен така ли ?! ПЪк и няма нищо лошо в този бъзик с учебна цел ... .Браво мацка само така....дай му да се разбере...
    Russian Aerospace Agency

Град
    Велико Търново
    Ох представям си да му се явиш на вратата със теста пъхнат във една подаръчна кутийка с панделка отгоре и да кажееш "Имам подарък за теб" и му го даваш,след това той го отваря и ти казваш "Бременна съм идиот такъв и няма да задържа детето,та ти ще трябва да ми дадеш 300 лева за аборт" малелее Ама иначе планът е хитър

даа определено ще го направя а пък и няма да иска да задържа детето просто щото не е толкова сериозен че да се върже най много да припадне като му кажа бтв в тоя форум няма ли бременни
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от niki7y
    ot 4isto lubopitstwo moje li da pitam za6to
    просто защото не биваше да му пускам на бившия ми и понеже му пуснах и той после ме заряза без причина съм му прекалено сърдита и съм намислила да почукам на вратата и да му кажа едно "честито татко " със положителния тест за бременност и да му видя физиономията
    само да не стане като лъжливото овчарче

Повече от фен
    Град
    sofia
    разкажи после какво е станало

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Защо не си направиш 1 тест.То като е отрицателен,твоя приятел да не мислиш,че знае кога е положителен и кога не

Vesna е бременна...ама дали ше се навие,тя си знае

Доказано е, че жените когато искат да си отмъстят са много изобретателни и БРУТАЛНИ.
    Ами ако той те разнесе на всякъде, че си бременна няма ли да получиш обратния ефект.

даа определено ще го направя а пък и няма да иска да задържа детето просто щото не е толкова сериозен че да се върже най много да припадне като му кажа бтв в тоя форум няма ли бременни
    Има ама ти направо си луда... Не ща да ти чета конско, просто с това шега не бива да се прави. Смис искам да кажа, че лъжата сама по себе си може да ти изиграе лоша шега в бъдеще. Аз лично съм лъгала за безобидни неща, като да се измъкна от работа с лъжа и след тва ме е застигала именно тази ми лъжа и не обичам да лъжа от тогава. Иначе, че си попаднала на тъпанар така е, ама пак си помисли. Иначе нищо не ти пречи да си купиш един тест и да си по направиш. В твоя случай чертичката ще е една и ако решиш да лъжеш няма да ти е трудно и втора да направиш(нарисуваш). Само пак ти казвам внимавай с лъжите, че понякога ни се връщат тъпкано.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    ne,4e imam protiv gavrata sprqmo mom4eto-naprotiv,podkrepqm.Imam protiv gavrata sus samata bremennost!prekaleno dolno e sprqmo samata teb
    И кое му е долното....А оня пезевенг не е долен така ли ?! ПЪк и няма нищо лошо в този бъзик с учебна цел ... .Браво мацка само така....дай му да се разбере...
    Ami edin den(ne go pojelavam) ako se slu4i na momi4e da ima problem sus zabremenqvaneto i vazproizvejdaneto,nqma li da se 4uvstyva tupo,4e se podigravala s takiva ne6ta?Dori i da ne se slu4i,glupavo e v momenta tolkova mnogo jeni me4taqt za polojitelen rezultat,no nemogat,a tq da se gavri s tova.i 6tqla da mu iska pari za abort-i toi kvo,ei taka 6te i kaje-da iz4akai secunda...eto ti 200lv,ae bqgai da si igrae6!...6to za kuha leika bi se gavrila s podobno ne6to?!

hottie
    Guest
    Момиче гледай да не предизвикаш съдбата !!Адски сте глупави всички!

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Ami edin den(ne go pojelavam) ako se slu4i na momi4e da ima problem sus zabremenqvaneto i vazproizvejdaneto,nqma li da se 4uvstyva tupo,4e se podigravala s takiva ne6ta?Dori i da ne se slu4i,glupavo e v momenta tolkova mnogo jeni me4taqt za polojitelen rezultat,no nemogat,a tq da se gavri s tova.i 6tqla da mu iska pari za abort-i toi kvo,ei taka 6te i kaje-da iz4akai secunda...eto ti 200lv,ae bqgai da si igrae6!...6to za kuha leika bi se gavrila s podobno ne6to?!
    a извинявай много но хубаво ли е след като си правила секс с това момче и си мислиш че има нещо повече да те зареже без причина мислете малко
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Vesna е бременна...ама дали ше се навие,тя си знае
    коя е тая vesna?
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ee,ama ne mi se karai,de.ne,mom4eto e postupilo mnogo dolno,no tova ne ozna4ava,4e trqbva da se 6eguva6 s ne6to takova.moje6 da se izgavri6 s negopo hilqdi drugi na4ini.kakto kaza hottie,posle ti 6te se 4uvstva6 tupo,ama pravi kvoto iska6

ee,ama ne mi se karai,de.ne,mom4eto e postupilo mnogo dolno,no tova ne ozna4ava,4e trqbva da se 6eguva6 s ne6to takova.moje6 da se izgavri6 s negopo hilqdi drugi na4ini.kakto kaza hottie,posle ti 6te se 4uvstva6 tupo,ama pravi kvoto iska6
    просто искам да постъпя така с него както и той постъпи с мен знам че отмъщението не е най доброто решение но просто много ще ме изкефи физиономията му като види теста и просто не мога да устоя на изкушението
    Simple Plan FOREVER

Nestea

hottie
    Guest
    Това че е постъпил така означава ли, че трябва да му правиш този номер? Това те прави по-глупава и от него. Замисли се дали не те е оставил заради подобни лигавщини!

Това че е постъпил така означава ли, че трябва да му правиш този номер? Това те прави по-глупава и от него. Замисли се дали не те е оставил заради подобни лигавщини!
    никога не съм му правила мръсно много си го обичах ама виж как постъпи с мен няма да оставя така нещата
    Simple Plan FOREVER

Nestea

hottie
    Guest
    никога не съм му правила мръсно много си го обичах ама виж как постъпи с мен няма да оставя така нещата
    Нищо няма да спечелиш с отмъщение. Особено този тип гавра. Колко жени се опитват да забременеят и не успяват, колко момичета са забременяли без да искат и са правили аборти. А ТИ ЩЕ СЕ ЕБАВАШ С ТОВА???????????????

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Момиче гледай да не предизвикаш съдбата !!Адски сте глупави всички!
    a kaji im 4e ne mogat da se setqt

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от niki7y
    ot 4isto lubopitstwo moje li da pitam za6to
    просто защото не биваше да му пускам на бившия ми и понеже му пуснах и той после ме заряза без причина съм му прекалено сърдита и съм намислила да почукам на вратата и да му кажа едно "честито татко " със положителния тест за бременност и да му видя физиономията
    Само така мацка!
    Ебати глупака е тоя...заслужава си го.
    Даже сложи теста в един плик и го дай на майка му и баща му
    Само проблема е откъде да намеря положителен тест

Един съвет - опитай да си направиш теста и го остави да престой няколко часа (възможно е да излезе 2-та чертичка...) Правиш го, отваряш, и го оставяш.... не гарантирам че ще стане, но има голяма вероятнонст

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си