- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moлба към бременните момичета във форума
Хах,ами не можеш ли просто да си купиш един тест и после да си драскаш там с химикалчета ли,флумастерчета,каквото те посъветваха,де.Само че виждам пукнатинка в плана тибтв самата тема много ме развесели)а ако той е наистина голям идиот,ти му се изтърсиш пред вратата с "бременна съм" и му искаш пари за аборт,а той не ти даде?..
Или пък ти се хвърли на врата да задържите детето?
![]()
+1 аз ако сум на негово място после ще те убия!Първоначално написано от hottie
off : изкъпа ли се бе ?![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Ами и аз не съм мн веща ,но моя приятелка си е правила тест.. ако го поправиш според мен ще си личи...има една лента която ако е направен успешно става синя и после се явяват резултатните... предлагам ти ако срешнеш някоя бъдеща мама да я помолиш да направи тя теста![]()
![]()
![]()
И кое му е долното....А оня пезевенг не е долен така ли ?! ПЪк и няма нищо лошо в този бъзик с учебна цел ...Първоначално написано от darla
.Браво мацка само така....дай му да се разбере...
Russian Aerospace Agency
Ох представям си да му се явиш на вратата със теста пъхнат във една подаръчна кутийка с панделка отгоре и да кажееш "Имам подарък за теб" и му го даваш,след това той го отваря и ти казваш "Бременна съм идиот такъв и няма да задържа детето,та ти ще трябва да ми дадеш 300 лева за аборт" малелее![]()
![]()
Ама иначе планът е хитър
![]()
даа определено ще го направя а пък и няма да иска да задържа детето просто щото не е толкова сериозен че да се върже най много да припадне като му кажа бтв в тоя форум няма ли бременни![]()
![]()
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
само да не стане като лъжливото овчарчеПървоначално написано от Andito0o
![]()
разкажи после какво е станало![]()
![]()
Защо не си направиш 1 тест.То като е отрицателен,твоя приятел да не мислиш,че знае кога е положителен и кога не![]()
![]()
Vesna е бременна...ама дали ше се навие,тя си знае
Доказано е, че жените когато искат да си отмъстят са много изобретателни и БРУТАЛНИ.
Ами ако той те разнесе на всякъде, че си бременна няма ли да получиш обратния ефект.
Има ама ти направо си луда... Не ща да ти чета конско, просто с това шега не бива да се прави. Смис искам да кажа, че лъжата сама по себе си може да ти изиграе лоша шега в бъдеще. Аз лично съм лъгала за безобидни неща, като да се измъкна от работа с лъжа и след тва ме е застигала именно тази ми лъжа и не обичам да лъжа от тогава. Иначе, че си попаднала на тъпанар така е, ама пак си помисли. Иначе нищо не ти пречи да си купиш един тест и да си по направиш. В твоя случай чертичката ще е една и ако решиш да лъжеш няма да ти е трудно и втора да направиш(нарисуваш). Само пак ти казвам внимавай с лъжите, че понякога ни се връщат тъпкано.Първоначално написано от Andito0o
Ami edin den(ne go pojelavam) ako se slu4i na momi4e da ima problem sus zabremenqvaneto i vazproizvejdaneto,nqma li da se 4uvstyva tupo,4e se podigravala s takiva ne6ta?Dori i da ne se slu4i,glupavo e v momenta tolkova mnogo jeni me4taqt za polojitelen rezultat,no nemogat,a tq da se gavri s tova.i 6tqla da mu iska pari za abort-i toi kvo,ei taka 6te i kaje-da iz4akai secunda...eto ti 200lv,ae bqgai da si igrae6!...6to za kuha leika bi se gavrila s podobno ne6to?!Първоначално написано от gergana_sweet
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Момиче гледай да не предизвикаш съдбата !!Адски сте глупави всички!
a извинявай много но хубаво ли е след като си правила секс с това момче и си мислиш че има нещо повече да те зареже без причина мислете малкоПървоначално написано от darla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
коя е тая vesna?Първоначално написано от sexita
Simple Plan FOREVER
Nestea
ee,ama ne mi se karai,de.ne,mom4eto e postupilo mnogo dolno,no tova ne ozna4ava,4e trqbva da se 6eguva6 s ne6to takova.moje6 da se izgavri6 s negopo hilqdi drugi na4ini.kakto kaza hottie,posle ti 6te se 4uvstva6 tupo,ama pravi kvoto iska6
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
просто искам да постъпя така с него както и той постъпи с мен знам че отмъщението не е най доброто решение но просто много ще ме изкефи физиономията му като види теста и просто не мога да устоя на изкушениетоПървоначално написано от darla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
Това че е постъпил така означава ли, че трябва да му правиш този номер? Това те прави по-глупава и от него. Замисли се дали не те е оставил заради подобни лигавщини!
никога не съм му правила мръсно много си го обичах ама виж как постъпи с мен няма да оставя така нещатаПървоначално написано от hottie
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
Нищо няма да спечелиш с отмъщение. Особено този тип гавра. Колко жени се опитват да забременеят и не успяват, колко момичета са забременяли без да искат и са правили аборти. А ТИ ЩЕ СЕ ЕБАВАШ С ТОВА???????????????Първоначално написано от Andito0o
a kaji im 4e ne mogat da se setqtПървоначално написано от hottie
![]()
Първоначално написано от Andito0o
Един съвет - опитай да си направиш теста и го остави да престой няколко часа (възможно е да излезе 2-та чертичка...) Правиш го, отваряш, и го оставяш....не гарантирам че ще стане, но има голяма вероятнонст
![]()