.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Кор и пънк имаме само БГ заглавия, около 20-тина на брой. Другото си е блек/хеви и т.н.
    God Module може да ти доставим в рамките на 15-20 работни дни

Тези тениски участват в намалението от 20% с нова цена 8 лева. Промоция до изчерпване на количествата!

Първите тениски произведени от BW на българска банда са вече реалност. Групата е Балканджи, наличните размери са:
    Мъжки тениски - M, XL
    Дамски тениски - M, L
    Музиканти и банди, които имат желание да си правят тениски или друг мърчъндайз нека заповядат в магазина или пишат на office@blackwidowshop.com

Изпълнител: ODD CREW;
    Албум: WE ARE WHAT WE ARE;
    Формат: CD;
    Година: 2008;
    Жанр: Metal/Rock
    цена: 10.00 лв.
    ВЕЧЕ НАЛИЧЕН В BW! От магазина можете да се сдобиете и с тениска на бандата, скоро ще ги има и в онлайн версията!

Град
    L.A. \ Moscow
    ШИБАНА РЕКЛАМА!

Да ви сера на магазина!
    Raise your fist!

върви ли добре магазина, бря, гледам една колежка твоя на друго място, май тръгнахте с хубав старт
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

MostHated ще пораснеш и ще разбереш, че рекламите не са толкова шибани, ако може да си спестиш спама!
    ScionOfStorm магазина куца, но първата година винаги е трудно, после или ни няма или се разрастваме. Засега даваме всичко от себе си да се развиваме, но просто и ресурса ни е ограничен и нещата стават бавно. Коя колежка русата или червенокосата и къде си я видял?

Тикал..Тони май се казва. Из един друг форум също рекламира магазина, пък и май на щанда при Криейтър ви мернах, имаше хубави изложени неща
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Тикал..Тони май се казва. Из един друг форум също рекламира магазина, пък и май на щанда при Криейтър ви мернах, имаше хубави изложени неща
    АртБг ни поканиха на Содом и Грейв Дигър, за Криейтър нещо си се объркал. Това беше един много кофти момент за магазина, независимо то изключителното предложение, но все пак, ако за нас говориш - мерси за хубавите думи.
    Тикал е русата и тя е безплатното ни приложение, което товариме с предпечатната подготовка на тениски, флаери и т.н.

Happy Weekend - този уикенд (21 и 22 февруари) локално BW предлага 20% намаление на абсолютно всички стоки - от значки до корсети! Заповядайте!!!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Сложете една табелка в магазина с текст, насърчаващ така наречените "метъли" по-често да използват сапун.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

^ абе между другото не е наложително.

метълите, които са такива, въобще не посещават такива места - поркането им е по-важната работа..

Град
    L.A. \ Moscow
    пикая ви на магазина, пикая ви на музиката, и да ви пикая отгоре може по чисти да станете, КЪПЕТЕ СЕ!
    Raise your fist!

Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ^ абе между другото не е наложително.

метълите, които са такива, въобще не посещават такива места - поркането им е по-важната работа..
    Не знам брато, ама лятото като ми се качи някакъв с кубинки в автобуса, шлифер и потен до смърт и ми иде да го сваля и да му бия главата в някой бордюр. Нищо против музиката, и аз я слушам, ама тия изчадия ми тровят живота.
    Къпете се, мамка му, къпете се!!!

е, това си е прекаленото вече. то това е малко, като бях в Каварна имаше олигофрени, които направо с мешки, шлифери, кубинки, кожени панталони - к'вото имат се бухват във водата. супер тъпо е, аз затова не ги харесвам метълите в някаква тяхна част.

Град
    Delije sever
    Тука има симпатяги дето се събират по пейките и пият спирт със фанта

Цитирай Първоначално написано от blackwidowsf
    Happy Weekend - този уикенд (21 и 22 февруари) локално BW предлага 20% намаление на абсолютно всички стоки - от значки до корсети! Заповядайте!!!
    Вече сме събота!

Темата започва да ме радва - някой иска да ми пикае в магазина, друг да сере, всеки желаещ може да го направи всеки ден от 10 до 18, но по възможност, когато е продавачът зад витрината т.е. аз, че няма да е много мъжка постъпка пред момичето. Ще гледам да заредя туристически сапунчета да давам бонус, ггаггагага

Град
    L.A. \ Moscow
    Вече сме събота!

Темата започва да ме радва - някой иска да ми пикае в магазина, друг да сере, всеки желаещ може да го направи всеки ден от 10 до 18, но по възможност, когато е продавачът зад витрината т.е. аз, че няма да е много мъжка постъпка пред момичето. Ще гледам да заредя туристически сапунчета да давам бонус, ггаггагага
    гагага бахти тъпия магазин, да ви хване кризата и да останете по боксерки на улицата!
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Вече сме събота!

гагага бахти тъпия магазин, да ви хване кризата и да останете по боксерки на улицата!
    Мани брат, тегава работа. Още не можем да съберем пари за втори магазин, дано до месец-два да се мобилизираме

Не съм ходила,защото е на 500 км,но ми изглежда чудесен!Моите адмирации!
    Относно това че всички метълисти били мръсни и некъпани,не слагайте всички под един знаменател!!!!!!!!!!!!!!!!

Е, ти къпеш ли се?

Може да посетите новият магазин BW на Самуил 109 (на 20 метра от Адамс Пъб)!
    До края на месеца очакваме магазина да добие завършен вид, както и да зарадваме феновете със специализираните мото и рокерски щандове, както и развитие на готическите дрехи и аксесоари
    Ще помоля някой мод довечера да изтрие тази тема, за да пусна нова с новият формат, без излишен спам свързан с къпането, въшките и пичурките по ноктите на краката, благодаря

развивате ли се, бе :п?

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    готини неща имате ама я вземете вдигнете с 2 единици шрифта на бутоните отстрани бе изтормозих се даеба пък съм 1024х

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    юруш сега цяла София да си напазарува от там метАл аксесоари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си