- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Метъл Магазин "The Black Widow" + онлайн версия
Кор и пънк имаме само БГ заглавия, около 20-тина на брой. Другото си е блек/хеви и т.н.
God Module може да ти доставим в рамките на 15-20 работни дни![]()
Тези тениски участват в намалението от 20% с нова цена 8 лева. Промоция до изчерпване на количествата!
Първите тениски произведени от BW на българска банда са вече реалност. Групата е Балканджи, наличните размери са:
Мъжки тениски - M, XL
Дамски тениски - M, L
Музиканти и банди, които имат желание да си правят тениски или друг мърчъндайз нека заповядат в магазина или пишат на office@blackwidowshop.com
Изпълнител: ODD CREW;
Албум: WE ARE WHAT WE ARE;
Формат: CD;
Година: 2008;
Жанр: Metal/Rock
цена: 10.00 лв.
ВЕЧЕ НАЛИЧЕН В BW! От магазина можете да се сдобиете и с тениска на бандата, скоро ще ги има и в онлайн версията!
ШИБАНА РЕКЛАМА!![]()
Да ви сера на магазина!
Raise your fist!
върви ли добре магазина, бря, гледам една колежка твоя на друго място, май тръгнахте с хубав старт![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
MostHated ще пораснеш и ще разбереш, че рекламите не са толкова шибани, ако може да си спестиш спама!
ScionOfStorm магазина куца, но първата година винаги е трудно, после или ни няма или се разрастваме. Засега даваме всичко от себе си да се развиваме, но просто и ресурса ни е ограничен и нещата стават бавно. Коя колежка русата или червенокосата и къде си я видял?
Тикал..Тони май се казва. Из един друг форум също рекламира магазина, пък и май на щанда при Криейтър ви мернах, имаше хубави изложени неща![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
АртБг ни поканиха на Содом и Грейв Дигър, за Криейтър нещо си се объркал.Първоначално написано от ScionOfStorm
Това беше един много кофти момент за магазина, независимо то изключителното предложение, но все пак, ако за нас говориш - мерси за хубавите думи.
Тикал е русата и тя е безплатното ни приложение, което товариме с предпечатната подготовка на тениски, флаери и т.н.
Happy Weekend - този уикенд (21 и 22 февруари) локално BW предлага 20% намаление на абсолютно всички стоки - от значки до корсети! Заповядайте!!!
Сложете една табелка в магазина с текст, насърчаващ така наречените "метъли" по-често да използват сапун.
Jebem te u usta, jebem te u oko
^ абе между другото не е наложително.
метълите, които са такива, въобще не посещават такива места - поркането им е по-важната работа..
пикая ви на магазина, пикая ви на музиката, и да ви пикая отгоре може по чисти да станете, КЪПЕТЕ СЕ!
![]()
Raise your fist!
Не знам брато, ама лятото като ми се качи някакъв с кубинки в автобуса, шлифер и потен до смърт и ми иде да го сваля и да му бия главата в някой бордюр. Нищо против музиката, и аз я слушам, ама тия изчадия ми тровят живота.Първоначално написано от ScionOfStorm
Къпете се, мамка му, къпете се!!!
е, това си е прекаленото вече. то това е малко, като бях в Каварна имаше олигофрени, които направо с мешки, шлифери, кубинки, кожени панталони - к'вото имат се бухват във водата. супер тъпо е, аз затова не ги харесвам метълите в някаква тяхна част.
Тука има симпатяги дето се събират по пейките и пият спирт със фанта![]()
Вече сме събота!Първоначално написано от blackwidowsf
Темата започва да ме радва - някой иска да ми пикае в магазина, друг да сере, всеки желаещ може да го направи всеки ден от 10 до 18, но по възможност, когато е продавачът зад витрината т.е. аз, че няма да е много мъжка постъпка пред момичето. Ще гледам да заредя туристически сапунчета да давам бонус, ггаггагага![]()
гагага бахти тъпия магазин, да ви хване кризата и да останете по боксерки на улицата!Първоначално написано от blackwidowsf
Raise your fist!
Мани брат, тегава работа. Още не можем да съберем пари за втори магазин, дано до месец-два да се мобилизирамеПървоначално написано от MostHated
![]()
Не съм ходила,защото е на 500 км,но ми изглежда чудесен!Моите адмирации!
Относно това че всички метълисти били мръсни и некъпани,не слагайте всички под един знаменател!!!!!!!!!!!!!!!!
Може да посетите новият магазин BW на Самуил 109 (на 20 метра от Адамс Пъб)!
До края на месеца очакваме магазина да добие завършен вид, както и да зарадваме феновете със специализираните мото и рокерски щандове, както и развитие на готическите дрехи и аксесоари
Ще помоля някой мод довечера да изтрие тази тема, за да пусна нова с новият формат, без излишен спам свързан с къпането, въшките и пичурките по ноктите на краката, благодаря![]()
развивате ли се, бе :п?
готини неща имате ама я вземете вдигнете с 2 единици шрифта на бутоните отстрани бе изтормозих се даеба пък съм 1024х
юруш сега цяла София да си напазарува от там метАл аксесоари