.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 180
    Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Трака, виж аз може да не обичам (всъщност имам страх) малки деца и в същото време да обожавам кучетата, но това в никакъв случай не значи, че мога да ги сравнявам. Животното си е животно. Още повече, че то се нагажда по моите желания. Сере когато аз искам, пишка тогава, целува, яде, пие, лае само тогава, когато аз искам. Има ли някаква база за сравнение? Иначе в първите месеци слугуването е много, но винаги мога да го оставя сам.
    И си права и не си Обяснявам - имам куче (на 45 дни го взех) сега е на 2 год и половина. Грижата за него също е огромна. Когато беше малък пишкаше през 20 мин,а къкаше на всеки час... Съответно неможех да го извеждам навън (не му бяха минали дните от ваксините) и чистиш,драга... Няма как - храниш по 4-5 пъти на ден, нощно време ми се е будил да си играем и аз в 3-4 нощта ставам да си играя с него... Защо? Можех да го напляскам и той щеше да заспи, но не съм, нали? Взех го, лишавах се (понякога от цигарите и яденето за мен за да му купя нещо за него), но сега имам перфектно обучено куче (около 40-50 команди), прекрасен външен вид (на месец към 70-80 лв само за витамини и по 4-5-6 часа разходки на ден), възпитание (знае кога да се радва, кога да лае, кога да лежи и т.н.).

Разказах го всичко това за да ви покажа (или поне да се опитам), че имат много общо - и помярчето на село е гледано (хранено и поено), но няма нищо общо с държанието на моя пес... Има разлика как и колко се грижиш за него, как го възпитаваш (без значение дете или куче)... В някоя друга тема някой си се опиташе да ме убеди, че на 17-18 неможеш да поемеш отговорност за дете... Аз я поемам за КУЧЕ всичко като по учебник, всчкъкви лишения, излизаня (все пак немога да отида с преспиване в др. град нали?), прибирах се в 4-5 от дискотеки и в 7 бях на крак да си разходя песа поне до към 9-9:30... Как ще се лишавам за куче, а за собственото си дете - не???

именно, ма за някои гледането и на животно не е философия и го оставят на самотек...

Весна кажи сега как е, имаш ли проблеми(гадене, сънливост) сподели малко че немога да те видя във форума тия дни

Цитирай Първоначално написано от traka
    именно, ма за някои гледането и на животно не е философия и го оставят на самотек...

Весна кажи сега как е, имаш ли проблеми(гадене, сънливост) сподели малко че немога да те видя във форума тия дни
    Относно проблемите - гадене и повръщане веднага след забременяването, няколко дни и сега не Сънливост - винаги ми се спи но апетита най-много ме притеснява, хапвам си често (не че преди не съм де, но все пак...)
    Бях по София на лекар (там ще са ми консултациите) всичко е наред само дето немогат да разберат в коя седмица съм последно уж съм в 7-ма иняколко дни, ма зародиша се развива идеално, но е малък (така е с този мой нередовен цикъл, не помня кога ми е дошло последно...) Има си сърдечна дейност, чухме му тоновете, матката, яйчниците и средата се развиеат идеално. Правиха ми кръвни изследваня и чакам резултати след няколко дни (само за кръвните изследваня ме одраха 90 лв но като знаят, че за бебето щее ги дадеш и искат...) До 2-3 дни трябва да се оправя с ученето и с декани и т.н. Говорих с родителите си - към средата на Март ще могат да си дойдат и тогава ще е сватбата Абе общо взето всичко е много динамично около мен на ден ми се случват по 1000 неща и взимаме 1000 решения с милото и така

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^oh,zavijdam vi.to4no tozi perido,prez koito preminava6 sega ti be6e nai-hubaviq za men

Ох сватбата ... много весело за един ден и бая приготовления. Радвам се че имаш толкова подкрепа много е хубаво това. С ученето ще прекъснеш за година или ще минеш задочно.

А за пари се подготви ще ти се налага да плащаш доста, аз хем съм по здравна каса, хем ми се налага и да плащам, но тези разходи са за хубаво. Ми щом има сърдечна дейност със сигурност си във втори месец, а това на колко точно седмици е малко по късно ще се разбере почти с точност ето ти едно линкче с любимото ми четиво http://semeistvo.rozali.com/bremennost-calendar.html

Цитирай Първоначално написано от traka
    Ох сватбата ... много весело за един ден и бая приготовления. Радвам се че имаш толкова подкрепа много е хубаво това. С ученето ще прекъснеш за година или ще минеш задочно.

А за пари се подготви ще ти се налага да плащаш доста, аз хем съм по здравна каса, хем ми се налага и да плащам, но тези разходи са за хубаво. Ми щом има сърдечна дейност със сигурност си във втори месец, а това на колко точно седмици е малко по късно ще се разбере почти с точност ето ти едно линкче с любимото ми четиво http://semeistvo.rozali.com/bremennost-calendar.html
    С ученето мисля да мина на "индивидуален план", защото задочно нямам трябва да говоря с декана и да ме одобри (все пак имам доста основателна причина) и после само на изпити и аз си избирам дата за изпитите ( със задочниците или с редовните) и така
    За парите... Немога да се приготвя, но наложи ли се да дам - винаги има и така

ами те не са толкова много изледванията... на мен ми пуснаха 1-вите с установяването на бременността и след това чак в края на 4-ти ми пуснаха ПКК и глюкоза, а ме пратиха и на биохимичен скрийнинг в 15 седмица който пак се плаща 40 лв, и след това трябваше да отида и на фетална морфология м/у 19 и 22 г.с. , която пък е 60 лв., не са кой знае колко много пари, така че дават се почти през месец и не са на куп се ще се намерят

Аз само едно не мога да проумея от 4 месеца са заедно и вече имат бебе?!
    Съжалявам , че така мисля , но тази връзка няма бъдеще за мен може да има ,но не и дълго и трайно.Не знам може и да греша , но такова усещане имам

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    koi sa ot 4 meseca zaedno,4e az pak sum izpusnala?No vse pak tova,4e sa ot skoro zaedno ne ozna4ava,4e nemoga da budat dobro semeistvo

Цитирай Първоначално написано от darla
    koi sa ot 4 meseca zaedno,4e az pak sum izpusnala?No vse pak tova,4e sa ot skoro zaedno ne ozna4ava,4e nemoga da budat dobro semeistvo
    Добро - да , но трайно - дали?!Замисли се колко неща можеш да разбереш за 4 месеца...по принцип до 4 месеца всичко е идеално и след 4 месец черните ризи се вадят една по една бях го чел някъде....

Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Цитирай Първоначално написано от darla
    Добро - да , но трайно - дали?!Замисли се колко неща можеш да разбереш за 4 месеца...по принцип до 4 месеца всичко е идеално и след 4 месец черните ризи се вадят една по една бях го чел някъде....

За мен става на въпрос... Относно черните ризи сме си ги извадили още преди да се хванем - аз зная за него и той за мен... Първо съм му казала най-мръсните ми и долни постъпки и съм се показала в най-черната светлина в която можех. Връзките не стават попринцип, защото след това има недоизказани неща, а ние говорим непрекъснато - през няколко дни му казвам "Ако имаш забележки относно секс, държание и т.н. казвай! Аз ще направя всичко възможно да го поправя и да го променя" Когато се караме, никога не е само с обвинения, а и с доказателства. Винаги се ОБЯСНЯВА защо е караницата и защо защитавам това мнение. В крайна сметка се разбираме и който е сгрешил си навежда главата и го приема... Родителите ми са заедно от 3 месеца преди брака и вече 25 години се радват на щастлив брак... Така че е важно разбирателството и уважението... Без значение от времето...

Ще видиш един ден , че съм бил прав! А и не е хубаво още в началото да има какво да се изглажда визирам караниците! Ще поживееш ще видиш бил съм свидетел на много такива двойки аз самия се познавам с такива каквото и да ти кажа сега ти пак ще си твърдиш същото за това само времето ще ти покаже , че съм бил прав!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    E,ne budi 4ernogled.Vse pak momi4eto o4akva dete ot tozi 4ovek,az bih kazala dano NE izleze6 prav.nie s muja mi bqhme zaedno 2godini predi da se ojenim,no pak ima ejednevni rutinni ne6ta,za koito sporim.

Интересна тема
    Значи, явно не само тук една заплата от 300 лева е нормална, а от 500-600 си е добра.Е, в София изглежда вземате четири цифрени суми, но и стандарта ви е по-скъп.Горе-долу се уравновесява.

Колкото до разходите.... наистина зависи.Има мои бебешки дрешки които стоят с етикетите и не са обличани дори.Цели торби с такива Нищо не пречи да се използват някой ден

Някой спомена за 16 годишни майки Хъхъхъхъ ) На (почти) 19 съм, а още се имам (и всички останали набори) за деца!
    Можем да сме сериозни, разбира се, но... изобщо надали някой на тази възраст е достатъчно зрял да гледа бебе.Изискват се много отговорности.А вие споменавате дори 16 годишните ) Та те тепърва трябва да откриват що е то истинското влюбване, романтика...
    Може да се намират някакви изключения тук-таме, решили да продължат рода, но.... искрено се очудвам.
    Е, поздравления за смелостта им!

(Абе, като се подсетя сред познатите ми на по 23-24... че то и тях ги "морят хормоните" още )
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе аз след 4 месеца връзка не съм убедена, че бих правила секс с някой, да не говорим да е баща на детето ми...Просто не мисля, че ще мога да допусна толкова интимно който и да е...
    Не, че упреквам Весна. Просто е въпрос на принципи и разбирания. След 4 години връзка аз все още имам колебания в някои отношения дали точно той е. да не говорим за караниците...днес пак се скарахме, защото е твърдоглав овен Чак се учудихме, че 2 седмици не сме се карали

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Абе аз след 4 месеца връзка не съм убедена, че бих правила секс с някой, да не говорим да е баща на детето ми...Просто не мисля, че ще мога да допусна толкова интимно който и да е...
    Не, че упреквам Весна. Просто е въпрос на принципи и разбирания. След 4 години връзка аз все още имам колебания в някои отношения дали точно той е. да не говорим за караниците...днес пак се скарахме, защото е твърдоглав овен Чак се учудихме, че 2 седмици не сме се карали
    Точно за това ти говоря , че през тези 4 месеца на всеки му е позволено да прави каквото си поиска и двамата се придържат към добрия тон , но това е до едно време после както казах си проличава кой какъв е !

Дарла не съм черноглед просто съм реалист и преценявам момента

Град
    Свищов
    Всеки знае за себе си...Сестра ми се омъжи след година и малко познанство с бъдещия си мъж и се оказа, е изобщо не се познават добре.....разведена е за щастие без деца. За това съм и скептична. За да се развие връзката трябва много време.....А за да решиш, че той или тя е достоен спътник трябва повече време. Но понякога нещата просто се получават и караме по течението. Важното е 1 ден да не съжаляваме за избора си......

Но и да караш по течението цял живот не е работа защото винаги те запраща към някой скала сблъсъка е неизбежен!Изобщо такива вятърничави работи не харесвам

И моя е твърдоглав овен , но аз съм добър балансьор - везни, а и много осъваршенстван манипулатор Накратко - поставяме се на чуйдото място и след това реагираме... И общо взето няма човек в последните 5 години, който да ми се е упрял с характера :P + това по китайския съм змия - леко се приближавам, тихо, но съгурно, увивам се по такъв начин, че спасение няма... (прозвуча као хвалба май... )

С хиляда правописни грешки... нямам време да поправям сега

Абе всяка връзка е различна, точно тази може да по стабилна и от нашите дълготрайни връзки... И при мен след 4-тири години, та вече и от горе се си намираме за кво да се дрънкаме, като ни е до караници. Винаги ще си бъдем обаче опора и точно за това съм с мъжа ми. Това видях в него когато се влюбихме, това виждам и сега. Той е всичко за мен и аз за него. Незнам дали ще ви говори нещо това, но ние живеем заедно от 2-рата ни седмица като гаджета. Не можехме да живеем един без друг. Защо изчакахме с брака, може би защото нямахме средтва, за да го направим по рано. Не е важно от колко време сте заедно, а какво сте видели в човека срещу вас при първата ви среща. Дали аз съм невероятна романтичка или просто вярвам в Любовта от пръв поглед,незнам, но тя съществува и се намира

Аз пък ви желая всичко най-най и мисля, че ще бъдете хубаво семейство. Все пак си зависи от вас.

Град
    Свищов
    А ние правихме секс след година и половина заедно и преспахме заедно след повече от 3........ Много предпазлива съм май.

А ние правихме секс след година и половина заедно и преспахме заедно след повече от 3........ Много предпазлива съм май.
    Мога да кажа , че приятеля ти има железни нерви и се е запасил с доста търпение за да чака толкова дълго не го изпускай

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^naistina tozi muj e s jelezni nervi i turpenie.

аз до колкото знам са си първи и търпението им май не е било от значение. По скоро са имали нужда от увереност и желание

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си