.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Да тИ еБа МайКаТа
    нЕ вИ ли пиСна тоВа гейсКо пиСаНе ве маМКа мУ?

Отговорът на темата е защото жената винаги е имала подчинителна роля в обществото, била е потискана, нямала е същите права като мъжа и така.

Пък и в Библията Ева е тази, която изкушава Адам да опита от ябълката

[quote="nimfolita"]Отговорът на темата е защото жената винаги е имала подчинителна роля в обществото, била е потискана, нямала е същите права като мъжа и така.

и щото тряя се подчиняваме на някой сме к***и а?

Цитирай Първоначално написано от Andito0o
    Е не винаги.Това че си правила секс за една нощ не значи нищо,нищо сериозно
    Нали, сексът не е повод за запознанство?!

Обикновено коментарите от този род ги правят комплексирани пишлемета, които са чули, че да топнеш чушката на бързо е геройство. От гледна точка на момичетата - то си се знае коя си има курвенски наклонности и коя не. Да не говорим, че от курва до курва разликата е голяма. Има такива, които си заслужава, но повечето заслужават да им се посмееш после. Някой преди мен беше обеснявал за пасивните и активните. Това е определящо като мнение в 80% от случаите.
    Жената шофьор е като падащата звезда - ти я виждаш, тя тебе не!

http://www.teenproblem.net/teenid/Crush

Да не говорим, че от к***а до к***а разликата е голяма.

+1 :

Еми може би повечето българи са консервативно настроени .

А ти защо се мислиш за оригинална като пишеш 5 малки после 1 главна буква ?

Повече от фен

Re: защо всички мисляТ така :?:?:?

Цитирай Първоначално написано от elki4ka
    така...накратко искам да изкажа мнението Си...ако наПример някОе момиче пресПи с някои за 1 нощ,защо винаги я изкарват к***а...много съм мислила по този въпрос..да кажем че е имаЛо някаКав купон с много хора..аКо 2ма човека се хареесаТ и прехварчаТ исКри..ако и 2мата Го искаТ заЩо след това всички набедяват момичеТО.. Нз..не искам да звучи така...сигУрно хората ще започнат да ме опрекват..но замислете се...повечеТо хора са имаЛи такива нощи..изкажете мнението си...и ако не сте на моето мнение ще ви разбера,защото не всеки мисли като меН..
    Простите хора мислят така, нормалните и съвременни хора мислят правилно. Тези които по бързо се навиват са по отраканите, за разлика от другите. А другите ги оплюват за да злобеят, понеже на тех още не им стиска, но им се иска... но не могат
    Всеки квото си иска да праи и да не му пука какво говорат другите зад гърба. Важното е като се обърнеш да мълчаш... сеш се :P

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nimfolita
    Пък и в Библията Ева е тази, която изкушава Адам да опита от ябълката
    Змята изкушава, не Ева! Ако нямаш нищо против де

Град
    Стара Загора
    Защ0 момчетата които са е*ът на ляво и дясно са .. ддз като някфи богове а момичетата които го правят ги наричат курви.. апф Напълно съм сагласна с elki4ka
    nяkoi хora жiwэяt w sфoi izмislэn sfяt,kadэto nik0i nэmoжэ da gi naraнi,n0 w т0zi sfяt nikoi nэ mojэ da gi obiчa ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си