- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път не ме болеше, това лошо ли е ?
iskam spe6en suvet! purvia put kogato pravih sex (a tva be6e min sedmica) ne me bole6e,use6tah samo nqkvo kato 4e li bockane... no ne me e bolqlo taka kakto po4ti vsi4ki kazvat,i sq s priatelq mi se 4udim dali sme napraili si4ko kakto si mu e reda ili...ne.no samo da izqsnq tuka 4e toi si go vkara celia v mene i daje ne go praihme samo 1 put, mi na dr den su6ty... pls kajete sq 6toto ne znam dali sum otvorena ili ne![]()
![]()
moje6 edinstveno da se radva6 4e ne te e bolqlo![]()
ее явно си по-широка, що ти дали пък искаш да те боли ?![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
блазя ти мен първия ми път много ме болеше въпреки че бях отворена преди товаПървоначално написано от ani4kata
Simple Plan FOREVER
Nestea
razbira se 4e si ne vsi4ki gi boli dage ima mn momi4eta koito ni6to ne use6tat samo lek natisk
Да, това, че не те е боляло е много лошо.Ми щом е проникнал изцяло в теб и то няколко пъти няма как да не те е"отворил"(ох, колко го мразя този глагол.)
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Просто си касметлиика за това,че не е имало болка!В този форум 1 път от много момичета е описан като някакъв ужъс кръв(се едно сте в касапница)болка за умиране все едно!Радваи се че не те е боляло и продалжаваите със секса!И да вече не си девствена отвори ли са те![]()
Първоначално написано от Andito0o
.... ti s prus4eta ili kak ?! ...![]()
![]()
мии и мен не ме боля.Радвай се че не те е боляло защото има такива дето примират от болка ти нали не искаш да си от тях пак и то дали искаш или не искаш никой не те пита то си е от самия организъмспоко отворена си
![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
Ама какви са тези разбирания,че болката и кръвта са задължителни?!? Какво е това необразовано поколение?!?Всеки организъм е толкова строго индивидуален за себе си... И мен не ме боля почти никак.Еми както казаха по-горе мога само да ти кажа да се радваш ... Щото има и момичета дето реват от болка.
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
nemoga da razbera samo kak si bila otvorena predi 1 viq ti pat ....Първоначално написано от Andito0o
![]()
Първоначално написано от x3eme
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
"Отворена" си к'ат бутилка шампанско на нова година.. е брато
az pak kato otvarqh edna tq vreshteshe kato qre i si skubeshe kosite ot udovolstvie![]()
![]()
![]()
Честито !!! Вече не си девствена в оня смисъл, че все пак си опитала какво е мъж да проникне в теб. Ти си просто от малкото щасливки, които не усещат болка. Това е добре. Но освен това може девствената ти ципа да е или с по щирок отвор или да е много разтеглива и за това да не е разкъсана, но това не е токолва важно. Ако отидеш на гиниколог и го попиташ той ще ти каже.
+1Първоначално написано от x3eme
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
kasmetliika men parviq i vtoriq pat mnogo me bole6e![]()
![]()
![]()
Споко мила и мен не ме е боляло и можеш само да се радваш, и частта с кръвта я нямаше, просто всеки си е различен. Има момичета, които и при следващите няколко пъти ги боли, за мен това е по странно от колкото това да не те боли![]()
не с вибраторчиПървоначално написано от ninjako
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
kato face ti?Първоначално написано от tqnko
<N>
Ко да ти кажа тия палави пръстчета явно са те отворили достатачно![]()
mi az ne sum otvorena s prusti weПървоначално написано от niko19
![]()