- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път не ме болеше, това лошо ли е ?
От кога стана лошо,да не те боли?Мазухистка ли си?И мисля ,че това не е никакъв проблем,просто си леко по-широка отдолу
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
И мен първият път не ме болеше,защото стана по старомодният начин.Аз и приятелят ми бяхме в една стая и той започна да ме опипва завихме се под оделата и така..........без никакви глупости от рода на свирки и шпакли.Просто така се получи и беше невероятно!
Първоначално написано от niko19
![]()
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
ми щом е влязал целия значи си отворена просто няма как да не си ако не му е 2 см хуяПървоначално написано от ani4kata
базик
иначе това е хубаво че не те е боляло защото мен си ме болеше и кравчиса си имах даже
Обичам Андриан
Друг е въпроса колко е бил Целият и дали въобще е стигнал до ципата![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
ei to golqma gordost ve mackaПървоначално написано от Andito0o
![]()
![]()
a po temata radvai se vbe macka..az ne sum praial o6te sex taka 4e nz kak 6te e prui men
![]()
Не,спокойно,няма нищо страшно или объркано...мен също не ме болеше първия път,така че - радвай се
Да лошо е !!! Вземи да се хвърлиш от някой мост... или пък стани ЕМО и се депресирай заради това !![]()
![]()
![]()
С колко безмислени теми се напълни този форум....![]()
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
и мен не ме болешеПървоначално написано от ani4kata
![]()
ако толкова искаш и настояваш да те боли...........НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ все някой път от първите ти пъти ще те заболи![]()
Няма проблем. Явно или ти е по еластична ципата или е с по голям отвор. Радвай се за това.
losho e da , 4e nqma pove4e takiva shtastlivki kato teb4ukai se na volq , vsi4ko ti e nared
ENJOY
![]()
олееееее много е лошо отивай веднага на лекар бъро бързо хах
Късметлиика![]()
![]()
![]()
![]()
dam sas sigurnost si otvorena .. aa i tva samo moje da te radva che ne te e bolqlo .. kakto kazvat i drugite prosto si po shiroka
I'm the one Love me ...
и мен не ме болеше първия път. дори и кръв не тече. дано да не сме дефектни с теб хаха
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Ах..късметлийка..Аз първия път усетих нещо като пробождане от игла...![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
аз не разбрах само на кое се оплаквамеПървоначално написано от x3eme
![]()