.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Повече от фен
    От кога стана лошо,да не те боли?Мазухистка ли си?И мисля ,че това не е никакъв проблем,просто си леко по-широка отдолу
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

И мен първият път не ме болеше,защото стана по старомодният начин.Аз и приятелят ми бяхме в една стая и той започна да ме опипва завихме се под оделата и така..........без никакви глупости от рода на свирки и шпакли.Просто така се получи и беше невероятно!

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от niko19
    Ко да ти кажа тия палави пръстчета явно са те отворили достатачно
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Re: Първият път не ме болеше, това лошо ли е ?

Цитирай Първоначално написано от ani4kata
    iskam spe6en suvet! purvia put kogato pravih sex (a tva be6e min sedmica) ne me bole6e,use6tah samo nqkvo kato 4e li bockane... no ne me e bolqlo taka kakto po4ti vsi4ki kazvat,i sq s priatelq mi se 4udim dali sme napraili si4ko kakto si mu e reda ili...ne.no samo da izqsnq tuka 4e toi si go vkara celia v mene i daje ne go praihme samo 1 put, mi na dr den su6ty... pls kajete sq 6toto ne znam dali sum otvorena ili ne
    ми щом е влязал целия значи си отворена просто няма как да не си ако не му е 2 см хуя базик
    иначе това е хубаво че не те е боляло защото мен си ме болеше и кравчиса си имах даже
    Обичам Андриан

Друг е въпроса колко е бил Целият и дали въобще е стигнал до ципата
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от Andito0o
    Цитирай Първоначално написано от niko19
    Ко да ти кажа тия палави пръстчета явно са те отворили достатачно
    mi az ne sum otvorena s prusti we
    не май за мен говорят въпреки че аз не съм се отваряла с пръсти а с вибратор
    ei to golqma gordost ve macka

a po temata radvai se vbe macka ..az ne sum praial o6te sex taka 4e nz kak 6te e prui men

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не,спокойно,няма нищо страшно или объркано...мен също не ме болеше първия път,така че - радвай се

Да лошо е !!! Вземи да се хвърлиш от някой мост... или пък стани ЕМО и се депресирай заради това !

С колко безмислени теми се напълни този форум....
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Re: Първият път не ме болеше, това лошо ли е ?

iskam spe6en suvet! purvia put kogato pravih sex (a tva be6e min sedmica) ne me bole6e,use6tah samo nqkvo kato 4e li bockane... no ne me e bolqlo taka kakto po4ti vsi4ki kazvat,i sq s priatelq mi se 4udim dali sme napraili si4ko kakto si mu e reda ili...ne.no samo da izqsnq tuka 4e toi si go vkara celia v mene i daje ne go praihme samo 1 put, mi na dr den su6ty... pls kajete sq 6toto ne znam dali sum otvorena ili ne
    и мен не ме болеше

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    ако толкова искаш и настояваш да те боли...........НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ все някой път от първите ти пъти ще те заболи

Няма проблем. Явно или ти е по еластична ципата или е с по голям отвор. Радвай се за това.

losho e da , 4e nqma pove4e takiva shtastlivki kato teb 4ukai se na volq , vsi4ko ti e nared ENJOY

Всичко е наред.Мен също не ме болеше.Само в началото нлеко пробождане,както ти казваш и нищо.Май трябва да се радваме ))

...hate my nickname

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    олееееее много е лошо отивай веднага на лекар бъро бързо хах

Късметлиика

dam sas sigurnost si otvorena .. aa i tva samo moje da te radva che ne te e bolqlo .. kakto kazvat i drugite prosto si po shiroka
    I'm the one Love me ...

и мен не ме болеше първия път. дори и кръв не тече. дано да не сме дефектни с теб хаха
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Ах..късметлийка..Аз първия път усетих нещо като пробождане от игла...
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    moje6 edinstveno da se radva6 4e ne te e bolqlo
    аз не разбрах само на кое се оплакваме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си