.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

мнооооооооооооооооо са надрах

напрао не знам каде съм бате я кажете ся тея сенки под очите как да ги махна>само не ми казвйте фон дъо тен щото хахахахаха да аре ся по темата

Re: мнооооооооооооооооо са надрах

Цитирай Първоначално написано от hAshoo
    напрао не знам каде съм бате я кажете ся тея сенки под очите как да ги махна>само не ми казвйте фон дъо тен щото хахахахаха да аре ся по темата
    напрао не знам какво да ти кажа бате ся тея сенки под очите ги махни някак не с фон дьо тен щото ааахахахаха да аре са по темата

Град
    У нас Си (=
    Еми сложи си торбички от чай, мокри, за около 5 минути. Чувала съм, че помага.

Нали беше надран,къв е тоя въпрос "Как да махна сенките под очите"? Ако имаш сенки под очите,защото си се ударил някъде...освен фдт,който леко ще заличи,друго не можем да ти предложим като вариант.И "аре,бате",да пишеш малко по-грамотно.Свързвай изреченията по смисъл,пунктуация малко...

Ми загледах се в огледалото и се досетих,че имам някви сенки дето искам да ги махна.Ама ас съм момче ве къф фон дъо тен а,лооооо хай
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Тогава си трай!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от hAshoo
    Ми загледах се в огледалото и се досетих,че имам някви сенки дето искам да ги махна.Ама ас съм момче ве къф фон дъо тен а,лооооо хай
    Абе, лумпен, прост, неграмотен - научи се да пишеш като човек, бате, после искай съвети...
    Ходи си с торбичките - да си грозен и тъп едновременно.

Град
    то не е град,а джунгла...
    със сън,вода и по-малко алкохол.
    пробвай и с лайка, кипва се вода, слага се лайка, оставя се да престои малко време (докато стане приятно топла), прецеждаш, натопяваш памучета и си ги слагаш на очите. като станат студени памучетата ги махаш и слагаш нови прясно напоени. така 2-3 пъти.

ае то мн процедури,аз не казвам че са някви огромни ама май натам отиват раотите..и не ме учете как да пиша щото виждам че тука някви мизерници пишат по най "фЕеЕЕЕшЪЪЪН нАчИИн"..

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от chelsea
    със сън,вода и по-малко алкохол.
    пробвай и с лайка, кипва се вода, слага се лайка, оставя се да престои малко време (докато стане приятно топла), прецеждаш, натопяваш памучета и си ги слагаш на очите. като станат студени памучетата ги махаш и слагаш нови прясно напоени. така 2-3 пъти.

И е хубаво да спиш върху по-висока възглавница,даже две,поне така четох в едно списание.На мен лично ми подейства. Защо,не помня,като намеря списанието,ще едитвам.

hAshoo напрао ме разби бе батеееее

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    omg
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си