.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))

Няма какво да правя

Абе по цял ден съм сам в къщи и се чъдя кои филм дз изгледам,ниаам мноо блиски приатели наблизо и незнам мнооо ми е затворено настроението,Чудя се каде да излезна неска 2 пати ходих до магазина за разнообразие ама това не е никакво излизане!!!!

Вие каде ходите какво праите бе хора?Ю?
    Ще ми кажете земи си приател ама не е толкова лесно.
    Ко да прая незнам в хладилника има сичко дето трябва да има тва значи че утре и на магазин няя да ходя.ебасиииииии и резервни дъвки сам си купил.

Много ви моля кажете ми как да се разнообразя(аде стига с тва кино нима ко да гледам секи ден се на кино) НАВЪН...
    нямам колело тц тц тц
    Ако може някакви идеи без излез на вън да подишаш чист въздух и да видиш небето.А и междодръгото наоколо квартала няма пеики дето да седна и да чопля слунчоглед ;(

много ми е депресирано

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Хвани учебник по български език да те разнообрази малко.
    Че като ти гледам правописа, се чудя това страничен ефект от скуката и бездействието ли е, или от резервните дъвки...?!

Научи се да пишеш и чети повечко,стига с тая телевизия ,затъпява се!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

взимай една книга...
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Whole of the world
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    взимай една книга...
    Най-добре...
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

пиши ми лично съобщ и ше си чатим
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

Почни да четеш книги! Какво те интересува? Намери някоя, свързана с тази тема. Супер яко е да седнеш и да четеш, четеш, четешш... Пренасяш се в друг свят, зависи от книгата.
    Та.. интересно е! И определено си заслужава! : )

Град
    Hidden Village of Konoha
    И аз подкрепям идеята за книгата, какво друго да ти кажа... Решавай кръстословица, играй на conquiztador.c om, гледай Fox Life - сериалите са мн интересни, а няма да е лошо и примерно да поканиш на кафе някой по-близък в смисъл брат/сестра или братовчед или пък там с когото седиш на един чин в у-ще, ей тъй за малко разнообразие.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Супер фен
    Абе на момчето не му е проблема четенето,а излизането както разбрахте...Пич намери си някое приятелче (не е задължително да е момиче) и излез с него на разходка...после пийте по едно кафе разкажете си по някоя история...на следващия ден друго..и така Успех .

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Re: Няма какво да правя

Цитирай Първоначално написано от pomo6tplz
    Абе по цял ден съм сам в къщи и се чъдя кои филм дз изгледам,ниаам мноо блиски приатели наблизо и незнам мнооо ми е затворено настроението,Чудя се каде да излезна неска 2 пати ходих до магазина за разнообразие ама това не е никакво излизане!!!!

Вие каде ходите какво праите бе хора?Ю?
    Ще ми кажете земи си приател ама не е толкова лесно.
    Ко да прая незнам в хладилника има сичко дето трябва да има тва значи че утре и на магазин няя да ходя.ебасиииииии и резервни дъвки сам си купил.

Много ви моля кажете ми как да се разнообразя(аде стига с тва кино нима ко да гледам секи ден се на кино) НАВЪН...
    нямам колело тц тц тц
    Ако може някакви идеи без излез на вън да подишаш чист въздух и да видиш небето.А и междодръгото наоколо квартала няма пеики дето да седна и да чопля слунчоглед ;(

много ми е депресирано
    Да предположим, че тази тема не е ебавка и ти си на под 14 години.
    Лично аз преди 1-2 години предпочитах да седя в нас (играейки на компютъра) пред това да излизам навън. Струваше ми се по-забавно, но сега осъзнавам, че не си струваше. Беше само загуба на време.
    Това което трябва да направиш - намери си приятели. И в моя град няма много интересни места, на които да се ходи (нямаме кино примерно), но винаги намираме какво да правим.
    Намери си и гадже. Не ги слушай другите - не е казано, че трябва да залягаш над учебниците като нямаш какво да правиш. Винаги има, просто започни да мислиш различно.

напуши се и пак ходи до магазина.. но този път избери другия път.. през прозореца..
    Вокално-инструментален фолклорно-алтернативен растафарияно-пънкарски ансамбъл Кю-тире-чек пожелава Весели Празници и Щастлива Нова Година !!!!

Цитирай Първоначално написано от Kicata
    напуши се и пак ходи до магазина.. но този път избери другия път.. през прозореца..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си