- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво запомнихте изминалата 2008 година ?
каква ти е логиката, о, умопобъркани?Първоначално написано от SWASTlCA
нищо не помня.
KУP за равносметките!
Grumpy old madman
ВЗЕХ ГОООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООО!!!
бай ви Дрисреспект стана шофеор![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ще![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Беше хубава година.
Срещнах нови приятели, разбрах кои са значещите за мен хора.
Разделих се с ненужните отпадъци в живота ми.
Срещнах "любовта"...май няколко пъти.![]()
Също толкова пъти и осъзнавах, че даден човек не е за мен.
Имаше няколко брутални купони, най-добрите в живота ми.
Запалих се по нови неща, може да се каже, че открих подобие на хоби.
Станах значително по-социална и общителна.
Завърших успешно 9ти клас.![]()
Прекарах хубаво, спокойно, релаксиращо лято. С много пътувания.
Всъщност много неща се случиха, много спечелих и много изгубих.![]()
2008 беше с много разнообразни чуства и емоцци бошуващи в мен!Февруари месец си мислих,че съм загубила любовта на живота си (но явно съм грешела),Юни ем се кефих че завършвам основно но един господин ме остави на изпит разби ми всичко, взех си изпита,приеха ме в ново даскало(това в което в момента уча),наказаха ме по 1 т. в у-ще (до сега такова чудо не е имало),много проблеми с новото даскало отсъствия ала бала.. 2008г годината за мен в която бях все на ръба...и въпреки всичко постигах целите си!Израснах много според приятелите и близките ми!
![]()
неска 1 авер ме черпи с таралежки, шот и той го е зел... твоя ред дойдеПървоначално написано от Disrespect
![]()
безаварийно
как се казва? мое да сме били заедно :Д
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
аааа дамян ли бе?? ахахахаха
той къвто е идиот ше кара по тротоара..![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Най-важната година може би в живота ми. Завърших висшето си образование степен бакалавър. Записах магистратура след месец терзания и тормози. попълних си CV-то с участие в проекти, започнах работа.....В личен план имах бал и си прекарах супер. Имам приятели, имам любим...общо взето може да се каже, че за сега годината е доста успешна. Е, имаме и доста семейни проблеми(най-вече финансови), но и това ще мине....Доста израснах.
П.С.И Шофьорска книжка взех от раз.
най-вече лятото ще запомня...поработих, всяка вечер навън и на следващия ден на работа леш... обиколих черноморието, пътувах 2 пъти до София и след Коледа пак ще ходя, срещнах много нови хора , създадох приятелства и е една от най-добрите в училище
![]()
Беше бая тъпа година.
Още от самото и начало беше супер гадна. 2ри януари - траурен ден.
Продължи тъпо тъпо тъпо, едно малко кратко моренце, което беше яко, после тъъъъъпо лято без особени приключения.
Хубавото дойде септември с чудесната работа, но не запълва други дупки.
Приключенстваше ми се много, но го нямаше тоя елемент и от това ми е най-гадно.
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз пък ще запомня тази година предимно с хубави неща. Първата ми истинска любов, приеха ме в училишето, в което исках. Намерих си много нови приятели, и то добри. Абе, 2008 рулира. ^^
2006 sucks.
2008... и с хубави и с лоши неща. Приеха ме в таетъра и всичко друго, което ми се случило бледнее пред това
С простоий...![]()
запомних я с много аванта, забавления, любовни трепети, секс, синтетики, дискотеки..
Нищо фрапатно не ми се е случило, само започнах да се дооценявам повече.![]()
Много много успешна година. През нея се промених коренно.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Преди 2-3 седмици се замислих по тази тема и като върнах лентата видях повече хубави моменти, но напоследък толкова тъжни емоции ми се струпаха, че май се промениха нещата..
В училище имах адски много проблеми - с учители, със съученици. Проблеми със треньори, с приятели - с едни се скарах, с други не. Лятото беше спокойно и тихо, работих далеч от Варна - най - хубавите ми 20 дни от годината.. започнах даскало - започнаха простотиите. Запознах се с много нови хора, сред които едно прекрасно момиче, с което за съжаление не мога да бъда повече от приятел. Имах любовни разочерования, краткотрайни връзки, 1-2 размазващи партита. Последните две седмици само лоши новини и студено отношение срещам.. може би годината ми е на границата - нито много лоша, нито пък щастлива...![]()
само,само с хубави неща.
много положителни емоции,много научени уроци.
с една г/д сериозна връзка и една МНОГО сериозна,която се надявам
да продължи и през 2009.
влизането ми във 2ра немска може да се каже,че е хубаво,макар че сега малко съжалявам.
с пиърсинга ми и новата ми руса и по-къса коса.
с тва,че най-после разбрах какво точно искам и как да го постигна,открих какво представлявам,стила си и т.н.
бе 2008 беше най-хубавата ми година до сега.
Ами 2008 беше годината,в която прекарах най-хубавото си лято до сега!
Също така като се започне от нейното начало беше много разочароваща,но от момента в който свърших училище до сега беше уникална...ще я запомня с много любов и купони...и тази 2008 беше нещо непреживявано до сега...много промени се случиха като цяло...и визуално и психически и не мога да я опиша...дано 2009 бъде много по-хубава от 2008...макар че се съмнявам,но се надявам!