- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- До Боговете. КРИТИКА!!!
форума заприличва на дата.бг
преди време беше пълната противоположност и това беше единствената причина да пиша тука а не там,въпреки че форума там е с 400-500 човека повече..те изкарват пари от сайта поне по 2000-3000 лв средно на месец от реклами и импресии..аз едва ли вече ще влизам много щото модовете мн им са дигна летвата и станаха като форума на дата.бг
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Божичко мили ! Олигофрен си ! (това не е обида, а факт )
Първоначално написано от AnincetoSexy
Да приемам ли "глупавичка" за обида, защото аз си се обидих.
Не се вживявам в смисъла да си го слагам на сърце. да, паля се по някоя тема и дискусия, но това е в рамките на форума. Ако утре ми махнат правата, баннат ме и прочие няма да дойде края на света и няма да се тръшкам за това. Там е разликата.
Колкото до "поръчките"-каква ми е изгодата да махам този или онзи. Аз съм тук за собствено удоволствие, модерирм за удоволствие и не получавам никакво възнаграждание за това. Никой не ми е предлагал пари или предмети за да бъда тенденциозна. Трила съм дори и собствени мнения. Модерирала съм дори и най-добрата ми приятелка, която е потребител тук.....Старая се да съм обективна всеки ден, не само във форума а и изобщо. Защото обективността е качество, което ми е абсолютно нужно в професията. да, доза субективизъм винаги има, но предпочитам да я проявя в мнение, а не в модераторско действие.
Първоначално написано от Песен на Володия Стоянов
Явно е че на много хора им прави впечетление простотията която обхваща форума,сигурно е време вече да вземете адекватни мерки
Които не да бъдта насочени срещу тези така смело дръзнали да ви кажат истината в очите,а срещу проблемите потребители правещи всяка тема на боклук
пп: Не знам защо обиждате кремчето,тя е единствената показала мисъл в действията си и не се правила на интересна (слабост на част от екипа на този форум)![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Хората се обиждат само и единствено от истината.Първоначално написано от krem4et0
Останалото е едно от твоите комунистически изназвания.
DjBaloon - блюдолизец си.
^ до интересни заключения си стигнал. Интересно, тебе като те псуват как се чувстваш, сигурно се смееш...
Какво толкова е станало? Деактивиран бил акаунта. Мен три ми изтриха заедно с всичките мнения (имаше и стойностни), но какво? Нали мога пак да се регистрирам? Какъв е проблема, че няма да ми пише "Ултра фен" под аватарчето?
Правя си веселото и съм готов да си платя цената.
Grumpy old madman
Аз няма какво да кажа, защото Свастика ми изчерпа почти мненията до сега, тъй че го подкрепям на 101%
Пффф ти какво казаааа......Първоначално написано от Raybeez
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
аре поне се възползвайт едокато форума на дата.бг е умрял..правете работи да идват юзери а не да ги отблъскате..ся хората си търсят форум в който да пишат,щото във форума на дата.бг вече никой не пише ххе
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Свастика какво стана с профила ти ? Ънблокнаха ли го или... ?
"Вие сте изгонен от този форум!Първоначално написано от TheBlackStranger
Моля свържете се с администраторите за повече информация."
за кво се косиш .. в крайна сметка докато те не решат няма да ти го върнат .. и аз псувах от 10 акаунта да ми върнат първия ама кво .. нищо .. да някои наистина се превземат дооооооооста .. пораства им работата .. УуУ аз съм мод шси праа квот си искам .. и на мен в бан списъка ми написаха че съм флуудила нещо което НИКОГА не съм правила ..ама нали те са клечките .. заеби ги и тва е ..нали пишеш тук и изразяваш мнението си .. по принцип съм малко скептично настроена към теб и постовете ти .. но този път браво поне за опита да им се противопоставиш ..
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Не е опит, аз го правя.Първоначално написано от woshataa
Те са клоуни, защото, ако бяха модератори, които знаят защо са ме деактвирали, щяха да го кажат, но уви.
Слушай сега, че няма да повтарям.
С надменното си поведение правиш лошо впечатление. Идваш тук, обиждаш най-нагло ръководният орган и очакваш нещо различно от случилото се в замяна? И да - думите клоун и смешник са обидни в този тон, в който ти ги използваш. Когато се научиш на уважение, тогава можеш да очакваш същото в замяна. Ти се явяваш тук в ролята на всезнаещ, въздесъщ по всички въпроси, сам себе си имаш за Бог, а друг наричаш така?!
Твоята роля във форума е добре известна на всички - интригант, заядливец.. мислиш си, че името ти означава 'реклама', но не е така. Като такъв трябва да си наясно с най-вероятните последствия.
Когато обаче започнеш да намесваш и екипа в цялата тази филмотека, започва вече да ми става неприятно.. so.. ако продължаваш очаквай и този и всеки следващ профил да последва примера на предишния ти.
Лека вечер, приключихме с дискусията.