Първоначално написано от
VeSna

Първоначално написано от
kalpazanka

Първоначално написано от
VeSna
както казват докторите "Организъм без сливици е като къща без врата"
Тц, не е така. Никога не се вадят всичките 6 сливици от гърлото, а максимум 3! Това, че Валдайеровият пръстен е станал полупръстен, не значи, че трябва да омаловажавате функцията му.
Съгласна съм. Преди боледувах много често (всеки месец минимум ангина), защото сливиците ми бяха болни (+ това увеличени по рождение) и след као ги извадихме много рядко боледувах. Въпроса е там, че една хрема на следващия ден става директно пневмония или бронхит... Това лошото - няма ангина, ларингит, фарингит... Директнио на инжекции после...
Тц, с хроничен синузит съм, махнаха ми сливиците в трети клас и въпреки че синузитът ми се обостря два пъти годишно, до инжекции не стигам. Явно трябва да се замислиш да смениш Джипито си /декември е!/ или да вземеш направление за специалист; да започнеш да взимаш имуностимулатори /кеф ти на растителна основа, кеф ти разните изсушени микроорганизми, кеф ти витамини- Мултисаностол, Суправит и какво ли още не/. Без да се заяждам, не бива да си толкова немарлива към здравето си! Вземи мерки!
П. С. Като се има предвид че си и бъдеща мама, не е много хубаво да се стига до антибиотици /не че няма АБ, подходящи за бременни, но не е зле да не се стига до тях/.