- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА !!! УТРЕ !!! ЕЛА И ТИ !
винаги си ме впечатлявал с блестящите си изказвания .. дори да са опит за жалък майтап ..Първоначално написано от global
![]()
ЛИИИИИИИИИИВ БРИТНИ АЛОУУУУН![]()
![]()
![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
като си асоциален и комплексар нормално аз имам приятели от различни субкултури и не ми пречи това в общуването!!Първоначално написано от InitialD
![]()
Странно !?!? На мен само такива като теб ми пречат !Първоначално написано от Verszerzodes
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
еми ето, ти си пълен ретардПървоначално написано от InitialD
Мене само растите и зализаните чалга биячи ме дразнат!!
Тебе повече хора те дразнят ... мен само кежуалите !Първоначално написано от Verszerzodes
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
и какво разправяше, че се иамш с бенесарите?Първоначално написано от InitialD
![]()
Според мен ще се съберем доста хора. Имам големи очаквания за протеста.
Утре има доста шествия из София.......
та вие, та земеделците, и сто процента има още някакви други шествия, з акоито аз не знам.![]()
не разбрах,в колко часа пред парламента?
Всички са с обща цел = да завършат пред парламента !Първоначално написано от cherinka
Ти правиш ли разлика между БНС и жалкото ви кежуалско стадо!?!?Първоначално написано от Verszerzodes
В сряда станах свидетел на много интересен разговор между двама кежуали (пълни смешници) и БНС-ари на пл.Славейков.Последните правеха благотворителна кампания а каретата се опитаха да им се смеят ама бързо бяха отрязани ...![]()
правя бе мърша, дори имам приятели, та какво общо имаш ти с тях ?!И каква е тая неадекватна случка палячовци с карета- пълните позьори, след година ще ги няма, не съм от тия дето си правят ташак, ако имах свободно време бих отишъли аз да раздавам на пенсионерите чай и супаПървоначално написано от InitialD
И в БНС има момчета които се носят кежуал!!А вие с тоя филмар кристо изливате помия, нон стоп гей двойката лъха х8
![]()
Бате недей ще ти се смеят ...!!!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
![]()
Толкова и ги знаеш БНС явно ... защото има членове Ливанци в БНС! Ама нали вие знаете най-добре + това БНС не са фашисти като вас те приемат хора като нас ,защото ние сме истинските родолюбци а не некви дет се перчат като пуяци а единственото което правят е да се бият със собствените си братя!
Що не ме цитира бе!?!?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Истината боли нали бе предател!
Нема кво да кажеш за да ме обориш ... бил си ми ти от центъра на София ти не си виждал циганин на живо ма ги биеш яко нали хахахахах! Едно цигане дет не диша лепило ще ти пратя и ше насереш гащите!
тези с БНС,арабите,кежуалите и циганчетата дето дишали лепило
спорете,творете
но не това е мястото
това е шествие в паметта на едно момче,което за жалост трябваше да умре за да си вдигнат задниците младите хора в тази страна.не превръщайте темата в това кой колко знаел за БНС и кой бил по-якия.оставете меренето на пишки за после
тъй, тъй
айде, аз тръгвам, може да се засечем с някого![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Искам да попитам нещо, но да отговарят само компетентни хора, а не сульо и пульо дето я чул, я не по тоя въпрос... та вижте Гърция за убийството на едно дете к'ъв бой на поразия стана, блокада от всякъде, даже на работа не ходеха, а ние дето от колко години вече ни крадаха, ни обиждаха и ни се смяха в лицето, играха си с нас, намушкваха ни по улиците, убиваха ни по всякакви начини, и психически и физически, айде да не казвам и по-силни думи, а все още НИЩО не се прави по тоя въпрос! Интересно ми е до кога и колко още може да изтърпи българския народ! До кога тия унижения от страна на властта ще търпим??? Не знам дали се сещате миналата година когато стачкуваха учителите как камера беше заснела двамата министри, изпитвам погнуса да им кажа имената даже, как единият "многоуважаван" каза нещо от рода на "Айде кажи им там нещо да се успокоят, пък по-късно ще мислим" Абе алооооооооооооооуу, тва на място да го чуеш и бой, бе, мамицата им мръсна лайняна!!!! Толкова много невинни загинали, отвлечени, пребити, унижени и т.н., таки ли не се намери кой да ги гръмне тия глупаци от властта, бе?! Сергей ли чакате да ви оправи?! Да, той до сега добре ни "оправя". Виждате ли НИЕ кого избрахме да ни управлява! ... Да си кажа честно и идея си нямам от политика, партии, леви/десни, комунисти, седесари и т.н., но знам само, че с мирни протести нищо няма да направим, защото те се чувстват непобедими и хич не ги интересува! Те нямат доблестта да излязат и да говорят, а ще ни управляват ли?! Не ходят на работа, поради забележете "ЛИЧНИ ПРИЧИНИ", а получават заплати! Купуват си джипове, сещате се с кои пари! Наскоро гледах и някакъв депупат дето до сега никога не се е появявал и никой не го знаеше. Иначе и той заседава! Плащаме купища данъци и знаете къде отиват парите! Това НИЕ го допускаме, и никой друг освен НИЕ няма да го промени..![]()
Ще ви дават ли по новините![]()
Аз бях с нея. И ти видях и плаката.Първоначално написано от global
![]()
woshata изобщо не е уоша щом не ти е разбила мутрата, боклук некадърен
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни