- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА !!! УТРЕ !!! ЕЛА И ТИ !
Не беше това смисълът на протеста. А Глобал за разлика от много други - беше там, докато мишките бяха на топло и хейтваха пред телевизора...
Имаше много надъхващи моменти, макар че в други мигове малко издишаше работата...
важното е, че имаше активно участия от доста хора и поне нещо, колкото и да не е уж много, се направи.
евала на всички, които бяха там!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
global ъм .. кво се очакваше от мен .. да ти скоча на врата лиПървоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
иначе .. наистина се радвам че бяхме там и подкрепихме студентите .. жалко само че ония слабоумници така и не излязоха .. така де те се бяха изпарили отдавна ..![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
мии честно казано едва ли имаше кво да ти кажа .. против твоето мислене съмПървоначално написано от global
![]()
а кво съдържаше този текст .. ? ахахах представям си но кажи че ние се изнесохме ..
10 изтрити профила
и аз бях с тях, глобъле![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Филмира ли се когато кежуалите беха зад тебе и не знаеше как точно изглеждаме, ама все пак аплодисменти за тебе че викаше против правителствотоПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
а ти умен като си бил зад нас що не се обади поне на мен ..Първоначално написано от Verszerzodes
![]()
10 изтрити профила
Хм, не, трябва ли да се филмирам?
По-скоро ви гледах, защото се чудех дали ще се метнете против куките напред и дали ще стане някакво меле - все пак съм с две момичета в случая, пък и уж беше мирен протест
Пък вие защо не се обадихте?
имаше майак ти дебам как не съм те сканирал щех майак ти да еба!!Първоначално написано от global
още с нас - не, отзад имаше групата от кежуъли, за която винкело (това ти е новия ник май?) говореше, някъде към 9-10 души :р
Ама и аз съм зле. На път към даскало минах оттам, хората бяха съвсем малко, обаче имаше поне 50 полицая. Като надникнах през голямото междучасие протеста тъкмо беше в разгара си. Яд ме е, че не дойдох, и без това в училище не правихме абсолютно нищо.
не видя по назад общо на протеста бехме км 50, в съотношение с куките щехме да го изядем а и бяхме записани още на зала "Хр.Ботев" в некфи кафеви регистри.Ти прецени дали имахме някакъв шансПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
аз ви видях .. смис Мето там в градинката .. май бяхте вие .. не съм се припознала да го ева![]()
![]()
10 изтрити профила
а, значи не сте били сред тея зад нас, защото те звъняха и се уговаряха май за нещо дали ще се действа. ама то щеше и да е неправилно веднага със сила да се действа - и самите организатори биха били против това. ако не се достигне нужното внимание, на следващия протест вече може би съвсем закономерно ще има по-офанзивни мерки..
лично аз бях на два метра от вас имам и свидетелПървоначално написано от ScionOfStorm
наистина се уговаряхме после се изнесохме към МС и там робокопи и глупави филми и нищо не стана, въобще съм ядосан и отчаян.
и кой ви е бил свидетел ..
10 изтрити профила
Стига глупости ! Това беше само началото, на 14.01.2009 ПАК НА СЪЩОТО МЯСТО !
ПП Стига с тия фашисти, анархисти, онанисти, шахмасти, програмисти, кежуали и тн, всички бяхме днес с една цел, която не беше да се делим !
Ти беше с коравия анцуг на адидас?Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
![]()
жалко, че не съм от София..
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Да. Предполагам, че, ако кажеш с още кво бях, половината форумна интелигенция ще ме определи за някакъв, естествено грешно .
много филми си гледал
ако бях разбрал малко по-рано щях да се домъкна...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
И, като няма показност ще дойдат 100 човека ?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Нали идеята се колкото се може ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ да разберат за протеста и да дойдат .