.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не беше това смисълът на протеста. А Глобал за разлика от много други - беше там, докато мишките бяха на топло и хейтваха пред телевизора...

Имаше много надъхващи моменти, макар че в други мигове малко издишаше работата...

важното е, че имаше активно участия от доста хора и поне нещо, колкото и да не е уж много, се направи.

евала на всички, които бяха там!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от global
    Бяхме ХИЛЯДИ и беше ВЕЛИКО.
    Запознах се с woshata. Тя хич не ми се израдва. Някой видя ли ми плаката за ДОИП?
    Аз бях с нея. И ти видях и плаката.
    global ъм .. кво се очакваше от мен .. да ти скоча на врата ли

иначе .. наистина се радвам че бяхме там и подкрепихме студентите .. жалко само че ония слабоумници така и не излязоха .. така де те се бяха изпарили отдавна ..
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

Цитирай Първоначално написано от woshataa
    Бяхме ХИЛЯДИ и беше ВЕЛИКО.
    Запознах се с woshata. Тя хич не ми се израдва. Някой видя ли ми плаката за ДОИП?
    Аз бях с нея. И ти видях и плаката.
    global ъм .. кво се очакваше от мен .. да ти скоча на врата ли

иначе .. наистина се радвам че бяхме там и подкрепихме студентите .. жалко само че ония слабоумници така и не излязоха .. така де те се бяха изпарили отдавна ..
    Останах с впечатлението, че не ти се говори с мен. И отидох напред да си показвам плаката на трибуната.

А Пирински излезе. Прочете си текста и се прибра.
    мии честно казано едва ли имаше кво да ти кажа .. против твоето мислене съм

а кво съдържаше този текст .. ? ахахах представям си но кажи че ние се изнесохме ..
    10 изтрити профила

и аз бях с тях, глобъле
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Имаше много надъхващи моменти, макар че в други мигове малко издишаше работата...

важното е, че имаше активно участия от доста хора и поне нещо, колкото и да не е уж много, се направи.

Филмира ли се когато кежуалите беха зад тебе и не знаеше как точно изглеждаме, ама все пак аплодисменти за тебе че викаше против правителството

Цитирай Първоначално написано от Verszerzodes

Филмира ли се когато кежуалите беха зад тебе и не знаеше как точно изглеждаме, ама все пак аплодисменти за тебе че викаше против правителството
    а ти умен като си бил зад нас що не се обади поне на мен ..
    10 изтрити профила

Хм, не, трябва ли да се филмирам?

По-скоро ви гледах, защото се чудех дали ще се метнете против куките напред и дали ще стане някакво меле - все пак съм с две момичета в случая, пък и уж беше мирен протест

Пък вие защо не се обадихте?

и аз бях с тях, глобъле
    Аха, значи ти си бил третия. Имаше ли и още?
    имаше майак ти дебам как не съм те сканирал щех майак ти да еба!!

още с нас - не, отзад имаше групата от кежуъли, за която винкело (това ти е новия ник май?) говореше, някъде към 9-10 души :р

Супер фен
    Град
    в килера
    Ама и аз съм зле. На път към даскало минах оттам, хората бяха съвсем малко, обаче имаше поне 50 полицая. Като надникнах през голямото междучасие протеста тъкмо беше в разгара си. Яд ме е, че не дойдох, и без това в училище не правихме абсолютно нищо.

още с нас - не, отзад имаше групата от кежуъли, за която винкело (това ти е новия ник май?) говореше, някъде към 9-10 души :р
    не видя по назад общо на протеста бехме км 50, в съотношение с куките щехме да го изядем а и бяхме записани още на зала "Хр.Ботев" в некфи кафеви регистри.Ти прецени дали имахме някакъв шанс

аз ви видях .. смис Мето там в градинката .. май бяхте вие .. не съм се припознала да го ева
    10 изтрити профила

а, значи не сте били сред тея зад нас, защото те звъняха и се уговаряха май за нещо дали ще се действа. ама то щеше и да е неправилно веднага със сила да се действа - и самите организатори биха били против това. ако не се достигне нужното внимание, на следващия протест вече може би съвсем закономерно ще има по-офанзивни мерки..

а, значи не сте били сред тея зад нас, защото те звъняха и се уговаряха май за нещо дали ще се действа. ама то щеше и да е неправилно веднага със сила да се действа - и самите организатори биха били против това. ако не се достигне нужното внимание, на следващия протест вече може би съвсем закономерно ще има по-офанзивни мерки..
    лично аз бях на два метра от вас имам и свидетел наистина се уговаряхме после се изнесохме към МС и там робокопи и глупави филми и нищо не стана, въобще съм ядосан и отчаян.

и кой ви е бил свидетел ..
    10 изтрити профила

Стига глупости ! Това беше само началото, на 14.01.2009 ПАК НА СЪЩОТО МЯСТО !

ПП Стига с тия фашисти, анархисти, онанисти, шахмасти, програмисти, кежуали и тн, всички бяхме днес с една цел, която не беше да се делим !

Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    Стига глупости ! Това беше само началото, на 14.01.2009 ПАК НА СЪЩОТО МЯСТО !

ПП Стига с тия фашисти, анархисти, онанисти, шахмасти, програмисти, кежуали и тн, всички бяхме днес с една цел, която не беше да се делим !
    Ти беше с коравия анцуг на адидас?

жалко, че не съм от София..
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Имаше много хора, които не бяха от София.

Да. Предполагам, че, ако кажеш с още кво бях, половината форумна интелигенция ще ме определи за някакъв, естествено грешно .

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    много филми си гледал

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ако бях разбрал малко по-рано щях да се домъкна...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    абе вие на форумна ли сте били или на митинг,кво само "аз видях тоя,аз видях оня"...

евала,революция така се прави... с писане по форумите и показност

между другото ушев от 10 сутринта беше навсякъде,на всяка пресечка,всеки ъгъл в центъра имаше по 4-5 ушеви,така е като се говори предварително за нещо... истинските акции се правят така,че никой да не разбере,докато не станат. другото е безсмислена показност...
    И, като няма показност ще дойдат 100 човека ?
    Нали идеята се колкото се може ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ да разберат за протеста и да дойдат .

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Следващият път е на 14.1. И тогава всички да са с плакати
    Искаме
    ДОИП
    Не, нека всички са с плакати Искаме Халва, майната на баклавите...

Атака, какви акции?
    Протеста се прави с цел публичност, а не акции, засади и т.н.
    Каква Атака - ДОИП не е Атака.
    Протестът е публичен, това е ясно, но каква му е целта?
    Основният проблем в държавата е властта и оттам произтичат всички останали проблеми. Рибата се вмирисва откъм главата. А пък властта произтича от недобрата избирателна система. Затова е необходимо тя да се смени и то с ДОИП. Затова трябва да се иска точно това, а не някакви други несъществени неща.

Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    И, като няма показност ще дойдат 100 човека ?
    Нали идеята се колкото се може ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ да разберат за протеста и да дойдат .
    Ако ще се прониква в парламента с взлом, това е отделен въпрос.
    ATAKABG, бе, кретен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си