- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА !!! УТРЕ !!! ЕЛА И ТИ !
Атака, то това хубаво да се организира така, обаче наистина откъде хората ще разберат? За да го разгласиш дори по нета, ще изтече информация и пак ще се разбере...
Пък дори да се организират 100-200 души на "акция", като са толкова малко ще се свикат бързо куките и всичко ще свърши за минути..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
те куките са толкова отчаяни и те горките че сигурно ше се присъединят.. :ДПървоначално написано от ScionOfStorm
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Е, то май и вчера имаше стачкуващи полицаи, но бяха доооста по-малко от обградилите празното общо-взето парламентче..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
те отначало дори се бяха наредили да пазят празното пространство копелеПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
не, виж, според мен идва момента, в който дори на "мирно" протестиращите ще им писне от нехайството на властимащите и ще се предприемат по-други мерки.
аз поне така виждам нещата, ако не се удовлетворят исканията...и съм напълно съгласен с едно подобно развитие![]()
Нека я има показността - НА 14 ПАК!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Не вярвам да има човек, който отива на протеста, за да покаже себе си. Фактът, че дори от форумна отидохме доста хора е показателен. Защо да не използваме Интернет в наша полза?
Видяхме и Jamalska как минаваше покрай парламента в петък.