.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Атака, то това хубаво да се организира така, обаче наистина откъде хората ще разберат? За да го разгласиш дори по нета, ще изтече информация и пак ще се разбере...

Пък дори да се организират 100-200 души на "акция", като са толкова малко ще се свикат бързо куките и всичко ще свърши за минути..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Атака, то това хубаво да се организира така, обаче наистина откъде хората ще разберат? За да го разгласиш дори по нета, ще изтече информация и пак ще се разбере...

Пък дори да се организират 100-200 души на "акция", като са толкова малко ще се свикат бързо куките и всичко ще свърши за минути..
    те куките са толкова отчаяни и те горките че сигурно ше се присъединят.. :Д
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Е, то май и вчера имаше стачкуващи полицаи, но бяха доооста по-малко от обградилите празното общо-взето парламентче..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Е, то май и вчера имаше стачкуващи полицаи, но бяха доооста по-малко от обградилите празното общо-взето парламентче..
    те отначало дори се бяха наредили да пазят празното пространство копеле
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

не, виж, според мен идва момента, в който дори на "мирно" протестиращите ще им писне от нехайството на властимащите и ще се предприемат по-други мерки.

аз поне така виждам нещата, ако не се удовлетворят исканията...и съм напълно съгласен с едно подобно развитие

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    абе вие на форумна ли сте били или на митинг,кво само "аз видях тоя,аз видях оня"...

евала,революция така се прави... с писане по форумите и показност
    Нека я има показността - НА 14 ПАК!
    Не вярвам да има човек, който отива на протеста, за да покаже себе си. Фактът, че дори от форумна отидохме доста хора е показателен. Защо да не използваме Интернет в наша полза?

Видяхме и Jamalska как минаваше покрай парламента в петък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си