- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Груб Секс , Възбуждащо ли е ?
Ако под груб секс разбирате бондидж, в грешка сте. Връзването не е 'груб секс'.
Уто4нете се поне какво за вас е грубо?
За някои може да е просто да го правят по-диво и бързо. За мен груб секс озна4ава бой и да не мога да го правя с дни заради болката отдолу. И да, оби4ам.
![]()
Робинята на Quench
ИменноПървоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Имам известни съмнения дали поне едно 50% от теа дет са си дали мнението за грубия секс изобщо някого са правили полово сношение... :Д
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
ne znam do sega ne s1m probwala 0![]()
абсолютно и при мен такаПървоначално написано от vikito2111
grubiq seks...dosta mi dopada...mn po mujestven mi izglejda 4oveka s koito sam...dori i poprincip da e po sladi4ak..po mili4ak takav...
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Abe i pri men e spored nastroenieto noooo edin sex ne e sex ako nqma malko strast v nego.. malko grybost iii draskane zvyci ... tfa onova![]()
mii po4ti ne pravq nejen sex ... to s jeni mrusnici kuf dr sex osven grub moje da se prai![]()
martoo ако търсиш все мръсници така ще е. Я си намери едно нежно създание - може да промениш мнението си
mirmark ..sheguvax se..
До сега не съм пробвала да го правя, но искам. Искам белезници и камшик да има. Само като си представя... Но разбира се аз трябва да съм грубата... иначе не ме радва особено. Харесва ми да правя нешо грубо
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Зависи от настроението![]()
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
az pove4e si padam po po gruboto prosto e mn vazbijda6to i mn obi4am da e po grubo no vse o6te sam v na4aloto na poloviq si jivot i ne sam probval koi zn kakvo po tazi tema no se pak gruboo bi mi xaresalo pove4e
мен грубия секс ме възбужда![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
Не съм пробвала, но ми се иска да опитам![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Правя предимно груб секс, това ми доставя най-голямо удоволствие - да се държи с мен като с мръсница. Излизаме от ролите на приятел/приятелка и това чувство направо ме побърква.
Под груб секс разбирам много рязки и бързи тласкания, хващане за коса и забиване на нокти, подчинение и пошляпване с ръце или колан.
Но не чак да ме пребие от бой, де![]()
Твърдо ЗА грубия секс !....Страст трябва да има .....![]()
.... Ничия .....
Първоначално написано от hottie
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
и аз мисля че грубия секс.. еее страхотеен