- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Груб Секс , Възбуждащо ли е ?
Очаквам с нетърпение![]()
Ако съм с човек за когото не ми пука(в смисъл да не го обичам или нещо такова),грубо да е.Иначе си зависи и от настроението.
п.п.Абе вие к'во разбирате под "по груб секс"?В смисъл мен ме кефи да дера,да хапя...но като се замисля,само на един до ся му е харесало другите само реват "ох,та ох".
![]()
Зависи само от нагласата. И за по груб и за нежен и за всякакъв.
Мда спор няма ,че по грубавото си е по гот!Първоначално написано от vikito2111
според мен всичко си е до нагласата - понякога ми харесва да е по - груб, а друг път по - нежно![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
haresva mi grubiq sex daje go predpo4itam samo da ne e prekaeno posle da nemoq da sis edna na guza![]()
![]()
![]()
Аз предпочитам и груб и нежен.Зависи от човека , с който съм .. От мястото ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
понякога съм настроена на романтична вълна, но в повечето случай обожавам малко по.. малко по така..![]()
![]()
да. да. дааа.
готино ми е да ме боли,да усещам всеки тласък по ебати силния начин,готино ми е цялата да съм в драскотини,готино ми е да ми говори мръсно.
шибано възбуждащо е.
Понякога...смисъл нстроение,човека с който съм,нагласа и такива ти работи![]()
в различни моменти - различен секс искам![]()
Първоначално написано от NaDuPeNa_PrInCeSa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
груб секс ммм тва е само за мене![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от traka
![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
zavisi ot nastroenieto mi
da, opredeleno si padam po grubiq sex. ne, che ne mi e priqtno i kogato e bavno i nejno, pak moje da e raztursvashto, no v mnogo sluchai nqma po-vuzbujdashto ot grubostite, ot useshtaneto nqkoi da ima pulniq kontrol nad teb, durpane za kosata, hapane, tlasuci do krai... padam si mnogo, s dve dumi![]()
първия път когато правихме секс тип "задна прашка" бях прекалено много въбуденаопределено е въбуждао
![]()
Първоначално написано от traka
и аз май съм така![]()