.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 275
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Erimu
    при мен като че ли грубият секс е за предпочитане
    +1
    Марио

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"

Re: Груб Секс , Възбуждащо ли е ?

Цитирай Първоначално написано от vikito2111
    Хмм , интересно ми е , какъв секс предпочитате , на мен по принцип ми допада леко грубият секс , действа ми възбуждащо...
    еми падаш си по садо мазото ..... освен ако не обичаш да ти разбиват устата секи път като правиш секс

Времее да се обединим!

Град
    Пловдив
    Орален и вагинален да,готино е,анален грубо не!

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Нежно/груб най-добре

Re: Груб Секс , Възбуждащо ли е ?

Цитирай Първоначално написано от vikito2111
    Хмм , интересно ми е , какъв секс предпочитате , на мен по принцип ми допада леко грубият секс , действа ми възбуждащо...
    аз обичам в началото бавно и след това по-бързичко и като зема да си свършвам по -грубо.Определено грубия секс като за десерт много ми допада.

Град
    [На Метри От Земята]
    не много
    Просто аз

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Страхотен е грубият секс, дори наскоро ми се случи с едно момиче супер първичен и необуздан секс. Евтин хотел, приглушена светлина и към 400 водка на човек могат да направят чудеса

Сексът се изразяваше в бой по гениталиите (е, разбира се, че си премерваш силата, но пък и като си шорал се притъпяват рецепторите за болка и ти е кеф), псувни и обиди, дърпане за косата на задна, шамари по дупето, груби свирки...много изпаднах в подробности, но просто не видях някого, който да конкретизира грубия секс.

Има си чара определено, а кефът е после да погалиш момичето като малко дете, след като преди точно 5 минути примерно си я унижил и тя тебе
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Повече от фен Аватара на c0ci
    харесва ми

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    радвам се хих, дай боже повече жени като теб :P =D> =D> [/quote]
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Зависи в какво настроение съм ама като се замисля предпочитам повече грубичкото СЕКСАНЕ
    =)

Цитирай Първоначално написано от c0ci
    харесва ми
    +1
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

хаха и аз си падам по грубия секс .. не си падам мн мн мо лиготий и бавен секс ..

Аз винаги съм си падал по грубият секс, по възбуждащо е
    I love my girl <3

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ибанито тип секс
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Diddy1936
    хаха и аз си падам по грубия секс .. не си падам мн мн мо лиготий и бавен секс ..
    +1

Град
    Пловдив
    Бърз и груб секс като ритмите на Cypress Hill,придружен с пошляпване на дупето

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    кефът е после да погалиш момичето като малко дете, след като преди точно 5 минути примерно си я унижил и тя тебе
    И на мен ми харесва да е по-груб.Но не възприемам грубия секс като унижение на партньора.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Обичам грубо,да я лънгъркам като ръчна количка доето и падне гумата от джантата!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Цитирай Първоначално написано от KASAPA
    Обичам грубо,да я лънгъркам като ръчна количка доето и падне гумата от джантата!
    чудесно, а сега разкарай тоя отвратителен аватар, тия извращения не са за показно; селяците отдавна не са модерни

x3eme написа:
    zavisi ot nastroenieto..na momenti i na men mi ide da sum grub drugiq put q gledam kato dete koledna elha i sum adski vnimatelen i nejun...vupros na nastroenie e pri men Embarassed

Schneeflocke написа:
    Като дете съм палила коледната елха три пъти и пет пъти я ползвах за мишена(имах лък и пистолет с топчета - стъклените топки се чупят яко, като ги уцелиш). Чудя се защо от 8 години не сме имали елха.

като прочетох коментара на ''x3eme'' си помилих ''дай боже да срещна такъв мъж-изразяване,мислене... безценно а снежинката напрао ме уби разби сичката емоция....
    По темата: аз грубичкия секс го харесвам изключително много,закупила съм си кожени дрешки,белезници,камшици какво ли не.... обичам и да ги използвам хихи само че от този форум останах с впечетлението че за вас ''груб секс'' означава ''по-бързичко,викове,и шляпкане по дупето''.Ако е така значи бъркате понятията... груб секс означава използване на груби средства за възбуда на партниорите-удряне с камшик,дърпане за косата,доста груби движения (които няма да опиша че не знам колко дечица под 14 висят в тези форуми)аз най много съм стигала до счупен крак (беше лоша случайност,подпората на леглото се счупи и паднахме и едната греда ми се стовари отгоре тъй че не се брои
    ~Az BqH TfOeTo MoMiChE Ti KuDe Si ZaShTo Ne ViJdAm VeChE TfOiTe SmS-i V NaI TrUdNiTe MoMeNtI NiKoGa Ne Te OsTaViH SeGa SuJaLqVaM ChE Ne Go NaPrAvIh~

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами всичко зависи от настроението...попринцип е много възбуждащо
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Зависи до каква степен имаш впредвид "груб". Аз си падам "hardcore style" но в степен-по-бързи и по-дълбоки тласъци,по-нестандартни пози,страстни целувки,неудържимо докосване и притискане на телата едно в друго. Но като цяло,той трябва да ме докосва нежно и внимателно. да е страстен и властен и въпреки това нежен.

Цитирай Първоначално написано от Erimu
    при мен като че ли грубият секс е за предпочитане
    +1

еми то зависи от настроението,от нагласата ама като че ли в повечето случаи грубият взима връх

Цитирай Първоначално написано от traka
    Има моменти в които го предпочитам, има такива в които искам бавно и нежно, всичко си е до нагласата от какво имаш нужда в момента...
    амм как мога аз да разбера кога ти искаш груб секс и кога по нежно и романтично ... аа иначе по темата аз съм според настроенито
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си