.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    На мен не ми пречи

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Не отдавая толкова много на това,защото само ще ти попречи да се забавляваш ида излизаш!Няма смисъл да се депресираш от това и да ти е гадно да не говорим,че голяма чатс от тийновете имат пролемна кожа.Да не ти пука просто използвай подходящите продукти за грижа за проблемна кожа и си живей живота!

Повече от фен
    За лицето не,но от целулита да

аз преди се притеснявах,но като забелязах,че почти всеки има проблеми с кожата вече не ми пука,пък аз имам само черни точки

Град
    Around... :)
    Да, притеснявам се когато ми излязат гадни пъпки, но не бих се крила от всички останали и да се депресирам. Това няма да помогне. Просто трябва повече грижа и постоянство за кожата. Вярно е че се забелязват, но не чак толкова и все пак никои от приятелите ми няма да ме върне щото имам пъпка на върха на носа въпреки че самочувствието ми ряско спада от проклетите пъпки и се чувствам грозна на моменти

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    az li4no ne bih se pogigravala nikoga na 4ovek s kogni problemi ili s kakvito i da e, no ima i takiva hora , vse pak mislq 4e ako ti se haresva6 i naistina ima6 samo4uvstvie i drugite 6te te vuzpriemat taka

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    az li4no ne bih se pogigravala nikoga na 4ovek s kogni problemi ili s kakvito i da e, no ima i takiva hora , vse pak mislq 4e ako ti se haresva6 i naistina ima6 samo4uvstvie i drugite 6te te vuzpriemat taka
    Абе не е така.Ако си орел с ориз хората едва ли ще те възприемат като нещо повече от орел с ориз.

Re: Притеснявате ли се от...???

Цитирай Първоначално написано от vaLq_14
    Притеснявате ли се от това, че имате проблеми по кожата на лицето? Това би ли могло да бъде причина да не излизате, да се депресирате? Или пък не? Не ви пука и не обръщате внимание? Задавам този въпрос, защото аз много се притеснявам и често си провалям хубавите планове заради това. Все си мисля, че хората около мене забелязват тия неща и кой знае какво си мислят. Пък и не само заради това, но и аз не се чувствам приятно така. Е вие сте .
    Комплексарка!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    еми мн ясно на никой не му е приятно и да забелязват се,ама тряаа го преживеем не мисля,че тва причина да се депресираш или да не излизаш
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си