- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Притеснявате ли се от...???
Не отдавая толкова много на това,защото само ще ти попречи да се забавляваш ида излизаш!Няма смисъл да се депресираш от това и да ти е гадно да не говорим,че голяма чатс от тийновете имат пролемна кожа.Да не ти пукапросто използвай подходящите продукти за грижа за проблемна кожа и си живей живота!
За лицето не,но от целулита да![]()
аз преди се притеснявах,но като забелязах,че почти всеки има проблеми с кожата вече не ми пука,пък аз имам само черни точки![]()
[img] http://prikachi.com/files/503466a.gif [/img]
Да, притеснявам се когато ми излязат гадни пъпки, но не бих се крила от всички останали и да се депресирам. Това няма да помогне. Просто трябва повече грижа и постоянство за кожата. Вярно е че се забелязват, но не чак толкова и все пак никои от приятелите ми няма да ме върне щото имам пъпка на върха на носавъпреки че самочувствието ми ряско спада от проклетите пъпки и се чувствам грозна на моменти
![]()
az li4no ne bih se pogigravala nikoga na 4ovek s kogni problemi ili s kakvito i da e, no ima i takiva hora , vse pak mislq 4e ako ti se haresva6 i naistina ima6 samo4uvstvie i drugite 6te te vuzpriemat taka
Абе не е така.Ако си орел с ориз хората едва ли ще те възприемат като нещо повече от орел с ориз.Първоначално написано от therichbitch
еми мн ясно на никой не му е приятно и да забелязват се,ама тряаа го преживеемне мисля,че тва причина да се депресираш или да не излизаш
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.