- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще порасне ли през пубертета?
Na 13 godini 9 sm kato mi e stanal - o6te ne e porastnal i se 4udq az li sym bavnorazviva6t. ili >>?
т.7
krem4et0
e kak 6e ima takuv 6ans![]()
стига се шашка толкова - и аз сам на 13 и моя е 9 см надървен ... кофти ми е но не го мисля чак толкова ...
![]()
![]()
emii..nz t04no she te izl1ja ama edwa li.. moje da ne e g0lqm ama nqq si ostena nabr14kana s1s sig
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако ти е достатъчно дебел и 9 см стават![]()
mersi uspokoihte me pyk i moje i 6tot sam mn slab - 50 kila, 166 visok gore dolo
A pyk az taka se 6a6kam 6tot ot moq klas za nekvi 13 ; 14 ; 15 sm kato govorqt i im vikam : Me4tite drugade ama nikoi ne si priznava![]()
![]()
![]()
Споко като един голям клитор е ... Нямш шанс.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
да, според мен си бавноразвиващ се , щом пишеш такава малоумна тема![]()
Samе shit... different way
Остави ги тия шматки до към 15-16г ше ти расте
Форума трябва да се забрани за под 14 годишните,още повече тези дето са на 13,щото са изтрещели отвсякъде,ама кааааак тц тц
Абе до ся несам чул някое момиче да зарежи момче заради малък размер.. ти ако и допадаш по външен вид и характер .. другото са подробности ..
е .. сигорно има и исключения ако момичето е издухано или малкия ти е найстина мн малък което не ми се вярва..
Ще ти порасне, но дори и да не ти порасне не е страшно. На жените влагалището нормално е дълбоко от 8 до 10 см. Сексолозите казват, че дори с 8 см може да се задоволи една дама само да знаеш как. А има и една приказка за жените, които искат много -" Всичко над 8см е вече лакомия" . Така, че споко.
+1 13 godini 9 smПървоначално написано от get_high
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кви няколко години ви гонят, като се расте до 21-25 год ?Това тия дето казват, че им е 12-13 си е нормално, вече към 15 за тая възраст звучи нереално!
emi pi4 kato bqx na 13 (predi po4ti 3 godini) penisat mi beshe okolo 10-11 sm koeto mislq 4e si beshe napalno normalnonz kakvo tolkova se kosish oba4e sega sum na 15 i penisat mi e 17 sm. ako tolkova burzash da PORASNE opitai t.nar. "арабски джелк" metod koito naistina pomaga mnogo
Jivei si jivota i ostavi prirodata da si vurshi raotata
![]()
Не е важно да е голям,а да е работлив!
За какво изобщо се обръща внимание на тея размери, като че ли с кура си ще изкарваш пари...
Според мен всичко е нормално, все пак си на 13. Да кажеш че ти е 5 надървен да, но не ти е, ще порастне повече.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
според уикипедиа ти расте от 10-15 до 18-21
така че не шашкай дребос
ами отивай да си лягаш
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
е пич ти на 13 години искаш 20 см к*** ли да имаш ти сега влизаш във побертета ве маина бади терпелив надблягаи над чекиите и споко![]()
I az sum ZA, no te polvinata tuka sa na tolkos...Първоначално написано от MrUndaztood
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
И аз съм за.Първоначално написано от Adwokat
Но каква файда от това... едва ли ще стане това. Писна ми от фейкове, ебавки и лигли.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!