.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Ще порасне ли през пубертета?

Na 13 godini 9 sm kato mi e stanal - o6te ne e porastnal i se 4udq az li sym bavnorazviva6t. ili >>?

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    e kak 6e ima takuv 6ans

да разбира се има шанс..
    според мен твоя може да порасне с максимум 0.2-0.3 мм. не повече..

ще поркаш със средния пръст кво толкова
    Вокално-инструментален фолклорно-алтернативен растафарияно-пънкарски ансамбъл Кю-тире-чек пожелава Весели Празници и Щастлива Нова Година !!!!

стига се шашка толкова - и аз сам на 13 и моя е 9 см надървен ... кофти ми е но не го мисля чак толкова ...

emii..nz t04no she te izl1ja ama edwa li.. moje da ne e g0lqm ama nqq si ostena nabr14kana s1s sig

Ако ти е достатъчно дебел и 9 см стават

aha

mersi uspokoihte me pyk i moje i 6tot sam mn slab - 50 kila, 166 visok gore dolo
    A pyk az taka se 6a6kam 6tot ot moq klas za nekvi 13 ; 14 ; 15 sm kato govorqt i im vikam : Me4tite drugade ama nikoi ne si priznava

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Споко като един голям клитор е ... Нямш шанс.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

да, според мен си бавноразвиващ се , щом пишеш такава малоумна тема
    Samе shit... different way

Остави ги тия шматки до към 15-16г ше ти расте

Форума трябва да се забрани за под 14 годишните,още повече тези дето са на 13,щото са изтрещели отвсякъде,ама кааааак тц тц

Голям фен
    Абе до ся несам чул някое момиче да зарежи момче заради малък размер.. ти ако и допадаш по външен вид и характер .. другото са подробности ..
    е .. сигорно има и исключения ако момичето е издухано или малкия ти е найстина мн малък което не ми се вярва..

Ще ти порасне, но дори и да не ти порасне не е страшно. На жените влагалището нормално е дълбоко от 8 до 10 см. Сексолозите казват, че дори с 8 см може да се задоволи една дама само да знаеш как. А има и една приказка за жените, които искат много -" Всичко над 8см е вече лакомия" . Така, че споко.

Цитирай Първоначално написано от get_high
    да, според мен си бавноразвиващ се , щом пишеш такава малоумна тема
    +1 13 godini 9 sm

Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Абе до ся несам чул някое момиче да зарежи момче заради малък размер.. ти ако и допадаш по външен вид и характер .. другото са подробности ..
    е .. сигорно има и исключения ако момичето е издухано или малкия ти е найстина мн малък което не ми се вярва..

Има и такива момичета

Като бех на 13 ми беше поне 11 .. малки недъгавели !

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Еми пич, честно казано ти е малък ама има още няколко години може и да порасте

Кви няколко години ви гонят, като се расте до 21-25 год ?Това тия дето казват, че им е 12-13 си е нормално, вече към 15 за тая възраст звучи нереално!

aha

emi pi4 kato bqx na 13 (predi po4ti 3 godini) penisat mi beshe okolo 10-11 sm koeto mislq 4e si beshe napalno normalno nz kakvo tolkova se kosish oba4e sega sum na 15 i penisat mi e 17 sm. ako tolkova burzash da PORASNE opitai t.nar. "арабски джелк" metod koito naistina pomaga mnogo Jivei si jivota i ostavi prirodata da si vurshi raotata
    Не е важно да е голям,а да е работлив!

За какво изобщо се обръща внимание на тея размери, като че ли с кура си ще изкарваш пари...

Според мен всичко е нормално, все пак си на 13. Да кажеш че ти е 5 надървен да, но не ти е, ще порастне повече.

Град
    Ямбол
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

според уикипедиа ти расте от 10-15 до 18-21
    така че не шашкай дребос
    ами отивай да си лягаш
    UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY

е пич ти на 13 години искаш 20 см к*** ли да имаш ти сега влизаш във побертета ве маина бади терпелив надблягаи над чекиите и споко

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Форума трябва да се забрани за под 14 годишните,още повече тези дето са на 13,щото са изтрещели отвсякъде,ама кааааак тц тц
    I az sum ZA, no te polvinata tuka sa na tolkos...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    I az sum ZA, no te polvinata tuka sa na tolkos...
    И аз съм за.
    Но каква файда от това... едва ли ще стане това. Писна ми от фейкове, ебавки и лигли.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си