- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бихте ли продали гласа си и за какви пари?
На следващите парламентарни избори,ако някоя политическа партия ви предложи много пари,за да гласувате за тях,ще си продадете ли гласа и за какви пари?
За никакви пари не бих си продал гласа. Това означава да продадеш и принципите си...
За ДПС и за без пари ще гласувам![]()
![]()
I believe only in death itself
Аа, нема начин, и свирки ще им въртиш щом са ДуПиСеПървоначално написано от YzyrpatoR
![]()
![]()
![]()
Tqnko is the maaaan!!!!Първоначално написано от tqnko
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
виЯ двойка ли стеПървоначално написано от InitialD
![]()
пс- не.
You're worthless!Първоначално написано от psychopath
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
За 2 кебапчета и бира и гласувам за ДПС!
Бих им взел парите и ги прецакал.![]()
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
И аз това щях да попитам.Първоначално написано от Raybeez
?!??
Nikoga ne bih,no za sujalenie ima mnogo Bulgari koito za pari shte duhat i na turchin ...
Много ясно. Взимам пари за дейност, която не може да се контролира.. Все мога да объркам нещо. Ама не ща кюфтета и бира. Искам евро.
Един вид - да си получа обратно парите, с които съм финансирал нечия предизборна кампания.
Grumpy old madman
никой не дава пари без да има възможност да се подсигури, че наистина са гласували за него.....
То кебап ни дават безплатно вече 20 години, ама да не казвам точно какъв кебап...
Добре де... примерно-гласуваш за ДеПеСе (щото те купуват, не-Дядо Мраз).Снимаш тогава с мобилния.Е после, не може ли да задраскаш това или да оградиш всичко та бюлетината да е невалидна?
Честно казано, самото гласуване е напълно измислено и фалшифицирано.Както обичам да казвам, ако можеше да се промени нещо с него, свинете щяха да го забранят.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
да и ще ви хвърлят един як бой, на теб и на родата като искаш да клинчиш....
Не! Никога не бих продала гласа си. А и честно казано, макар да си идвам в България за по няколко месеца в годината, ми е омръзнало да ни управляват правителства избрани с помощта на кебапчета, банкноти от по 20лв. и автобуси от Анадола.
Много филми гледашПървоначално написано от raduna
![]()
Тука доколкото чувах не се купуват гласове, пък дори и да се купуват ще е в "маалата".
Слушайте мама и тате!
аз, че гледам - гледамама ти тия дето дават пари за гласове да не мислиш, че са мн мили и приятни хора...
![]()
Тук всички до един сме мили и приятни хора![]()
От другия тип, изобщо няма![]()
Слушайте мама и тате!
Абе някой ми беше обяснил как ама нали съм злопаметна... техен човек ли имаше не помня със сигурност + изнудване. Но си има начин. Ще попитам пак и ще се върна да пишаПървоначално написано от Raybeez
![]()