- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бихте ли продали гласа си и за какви пари?
Ами не.. все едно да продам личното си мнениие.. и изискванията си..![]()
Не,никога.Пък и те да не би да дават много пари за купуване на гласове.
Не, при никакви обстоятелства.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
не че нещо но на нас не ни е виновно само ДПС чувала съм, че другите партии го правели![]()
Мда и комунистите.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Сега на изборите има само положителни гласове, ако пуснат и отрицателни ще ми е интересно да видя кой ще пусне положителен даже срещу кебапче![]()
За нищо на светът...Скоро ще стана и на 19 год. не искам в следващите 10 или 20 год. да живея в такава държава...Искам бъдеще-тук и в близките години.Хората,които продават гласът си за няколко кюфтета или кинти са ми адски жалки....И по-жалкото е,че не осъзнават какво правят,а после се оплакват...
Ако се мисли малко,преди да се гласува ще е добре....
Да си продам бъдещето ли?....
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Не мисля,че някой трезвомислещ би го направил.Цигани и турчуля,те просто са принудени,а и са лишени от интелект.Жалко е че такива хора определят бъдещето ни.
Циганите определено са лишени от интелект, но за турците не си съвсем прав, защото голяма част от тях са образовани или учащи се. Все пак не могат да се сложат под общ знаменател, макари и едните и другите да са гласоподаватели на ДПС в най-голяма степен. Но докато при турците наистина е до голяма степен освен по убеждение и етнически признак, също така и по принуда, то циганите никой не ги принуждава с нищо да гласуват за ДПС, а лакомията им за някое друго кебапче и някой друг лев отгоре ги карат да гласуват за ДПС. Тоет при тях е важен келепира от това, че гласуват за ДПС.Първоначално написано от malone
Проблемът е,че много хора не гласуват,не само млади.Аз винаги съм гласувала.